reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

Cześć Kobitki !

Ale Wy płodne jesteście ! :-)

Ja jakoś im więcej mam czasu tym gorzej zorganizowana jestem. I z niczym się nie wyrabiam.

Mąż dzisiaj młodego do przedszkola zaprowadził, ale mam małego stracha czy dobrze zrobił, bo ma katar. Tylko, że u nas w przedszkolu 3/4 grupy jest zakatarzone i nie wiem czy miałaby sens izolacja. Ech, te rodzicielskie dylematy i brak doświadczenia. Odbiorę go za to wcześniej, zobaczymy jak będzie się czuł. Najwyżej jutro zostanie w domu.

Ja za chwilkę uciekam do sklepów, a potem muszę odebrać dziecię.

Widzę, że Tygrynka w szpitalu. Mocno trzymam kciuki żeby było wszystko ok. Wierzę, że zakończy się wszystko pomyślnie.

A Ty Rechotku nie przejmuj się. Główka do góry. Będzie dobrze. Tylko dbaj o siebie i odpoczywaj ! A miałabym do Ciebie prośbę: czy mogłabyś napisać jak wygląda Twój jadłospis w ciągu dnia ? Muszę chyba wprowadzić dietę dbającą o cukry. Mój tata jest cukrzykiem. Ja w poprzedniej ciąży miałam złe wyniki: tzn złe po 50g, ale wyszły względne po 75g. Byłam u diabetologa, ale nie musiałam przyjmować insuliny. A teraz kurcze coś czuję, że jest gorzej, choć testu jeszcze nie miałam. Ale może zacznę o to dbać....;-)

reklama
Witajcie:-)

Numer już posłałam i zaraz chyba zmykam z kompa, bo troszku ze mną źle... wczoraj byłam u fryzjera sprawić sobie przyjemność na głowie hehe, a potem jak wyszłam chodziłam po sklepach z odzieżą w domu handlowym i widziałam taaaaakie piękne bluzeczki ciążowe! cudne! po 120 chyba każda hehe więc trochę dużo jak za bluzkę na 4 miesiące, a przecież w jednej też nie będę chodziła... a potem zrobiło mi się czarno przed oczami i fruu.... dobrze, że taka miła dziewczyna pomogła mi i usadziła mnie u siebie w sklepie z ciuszkami za ladą, podała mi wody i mnie ocuciła... (i chyba gadałyśmy ze 2h jak kumpele które się znają od lat hehe) do dzisiaj jestem słaba i brzusio boli tak dziwnie :-( jak mnie nie kopnie synek do wieczora to oszaleje....
Kurcze kiedy odezwie się Tygrynka....
Powodzenia Rechotku i nie martw się niczym, a przede wszystkim oszczędzaj się :)

Anisen tak, ja zbieram - akcja PODARUJ SWÓJ NUMER hehe

Laski, piszcie na PRIV, ja spadam bo mam sprawę do załatwienia....

Jaja mi wyszły z obroną, kur*a.... opowiem wszystko jak wrócę! 3majcie kciuki, bo to ostatnia moja szansa!

cześć Słoneczka.
dzis mam lepszy humorek choc dopiero zaczęlam przepisywać to diabelstwo i na razie jestem w lesie z pracą. Ale musze zrobic sobie przerwę bo mi kręgosłup wysiada scylając sie nad biurkiem. Siedzą na fotelu męza który jest wiekszy niz mój i nie moge go za chiny ustawic do siebie.
Widziałam ze Tygrynka w szpitalu. Be3de mocno trzymać kciuki za nia i maleństwo i czekać na dobre wiadomości. ...
Rób sobie co chwilke przerwę bo się Kochana wykończysz;-) Niech Ci szybko leci to pisanie i cierpliwości przede wszystkim;-)

Witajcie:-)

Numer już posłałam i zaraz chyba zmykam z kompa, bo troszku ze mną źle... wczoraj byłam u fryzjera sprawić sobie przyjemność na głowie hehe, a potem jak wyszłam chodziłam po sklepach z odzieżą w domu handlowym i widziałam taaaaakie piękne bluzeczki ciążowe! cudne! po 120 chyba każda hehe więc trochę dużo jak za bluzkę na 4 miesiące, a przecież w jednej też nie będę chodziła... a potem zrobiło mi się czarno przed oczami i fruu.... dobrze, że taka miła dziewczyna pomogła mi i usadziła mnie u siebie w sklepie z ciuszkami za ladą, podała mi wody i mnie ocuciła... (i chyba gadałyśmy ze 2h jak kumpele które się znają od lat hehe) do dzisiaj jestem słaba i brzusio boli tak dziwnie :-( jak mnie nie kopnie synek do wieczora to oszaleje....
Kurcze kiedy odezwie się Tygrynka....
Powodzenia Rechotku i nie martw się niczym, a przede wszystkim oszczędzaj się :)
O matko:szok: Odpoczywaj dużo odpoczywaj:tak: Będzie dobrze nie martw się na zapas bo jest i będzie ok;-)

Cześć
Ja dzisiaj zaczęłam dzień od badań a jutro mam wizytę u lekarza (niestety bez usg).

Rechotku, głowa do góry, będzie dobrze. A jak już będziesz się do tej Łodzi wybierała to zapraszam na kawę (czy inną herbatę czy na co tam będziesz miała ochotę;-))

Co do tych numerów tel to chyba niezły pomysł jest. Zaraz wyślę swój.

Wiecie jaką mam od jakiegoś czasu fazę na cytrynę?? Normalnie jak zobaczę jakąś lemoniadę w sklepie to już bez niej nie wychodzę, woda z cytryną (nie wiem czego więcej w tej szklance) non stop, a dzisiaj zaszalałam i piję fantę cytrynową. Teraz muszę o jakimś obiedzie pomyśleć, bo coś czuję że na samej cytrynie to za daleko nie zajadę.

reklama
Do góry