reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

Cześć Kobitki !

Ale Wy płodne jesteście ! :-)

Ja jakoś im więcej mam czasu tym gorzej zorganizowana jestem. I z niczym się nie wyrabiam.

Mąż dzisiaj młodego do przedszkola zaprowadził, ale mam małego stracha czy dobrze zrobił, bo ma katar. Tylko, że u nas w przedszkolu 3/4 grupy jest zakatarzone i nie wiem czy miałaby sens izolacja. Ech, te rodzicielskie dylematy i brak doświadczenia. Odbiorę go za to wcześniej, zobaczymy jak będzie się czuł. Najwyżej jutro zostanie w domu.

Ja za chwilkę uciekam do sklepów, a potem muszę odebrać dziecię.

Widzę, że Tygrynka w szpitalu. Mocno trzymam kciuki żeby było wszystko ok. Wierzę, że zakończy się wszystko pomyślnie.

A Ty Rechotku nie przejmuj się. Główka do góry. Będzie dobrze. Tylko dbaj o siebie i odpoczywaj ! A miałabym do Ciebie prośbę: czy mogłabyś napisać jak wygląda Twój jadłospis w ciągu dnia ? Muszę chyba wprowadzić dietę dbającą o cukry. Mój tata jest cukrzykiem. Ja w poprzedniej ciąży miałam złe wyniki: tzn złe po 50g, ale wyszły względne po 75g. Byłam u diabetologa, ale nie musiałam przyjmować insuliny. A teraz kurcze coś czuję, że jest gorzej, choć testu jeszcze nie miałam. Ale może zacznę o to dbać....;-)

reklama
Witajcie:-)

Numer już posłałam i zaraz chyba zmykam z kompa, bo troszku ze mną źle... wczoraj byłam u fryzjera sprawić sobie przyjemność na głowie hehe, a potem jak wyszłam chodziłam po sklepach z odzieżą w domu handlowym i widziałam taaaaakie piękne bluzeczki ciążowe! cudne! po 120 chyba każda hehe więc trochę dużo jak za bluzkę na 4 miesiące, a przecież w jednej też nie będę chodziła... a potem zrobiło mi się czarno przed oczami i fruu.... dobrze, że taka miła dziewczyna pomogła mi i usadziła mnie u siebie w sklepie z ciuszkami za ladą, podała mi wody i mnie ocuciła... (i chyba gadałyśmy ze 2h jak kumpele które się znają od lat hehe) do dzisiaj jestem słaba i brzusio boli tak dziwnie :-( jak mnie nie kopnie synek do wieczora to oszaleje....
Kurcze kiedy odezwie się Tygrynka....
Powodzenia Rechotku i nie martw się niczym, a przede wszystkim oszczędzaj się :)

Anisen tak, ja zbieram - akcja PODARUJ SWÓJ NUMER hehe

Laski, piszcie na PRIV, ja spadam bo mam sprawę do załatwienia....

Jaja mi wyszły z obroną, kur*a.... opowiem wszystko jak wrócę! 3majcie kciuki, bo to ostatnia moja szansa!

cześć Słoneczka.
dzis mam lepszy humorek choc dopiero zaczęlam przepisywać to diabelstwo i na razie jestem w lesie z pracą. Ale musze zrobic sobie przerwę bo mi kręgosłup wysiada scylając sie nad biurkiem. Siedzą na fotelu męza który jest wiekszy niz mój i nie moge go za chiny ustawic do siebie.
Widziałam ze Tygrynka w szpitalu. Be3de mocno trzymać kciuki za nia i maleństwo i czekać na dobre wiadomości. ...
Rób sobie co chwilke przerwę bo się Kochana wykończysz;-) Niech Ci szybko leci to pisanie i cierpliwości przede wszystkim;-)

Witajcie:-)

Numer już posłałam i zaraz chyba zmykam z kompa, bo troszku ze mną źle... wczoraj byłam u fryzjera sprawić sobie przyjemność na głowie hehe, a potem jak wyszłam chodziłam po sklepach z odzieżą w domu handlowym i widziałam taaaaakie piękne bluzeczki ciążowe! cudne! po 120 chyba każda hehe więc trochę dużo jak za bluzkę na 4 miesiące, a przecież w jednej też nie będę chodziła... a potem zrobiło mi się czarno przed oczami i fruu.... dobrze, że taka miła dziewczyna pomogła mi i usadziła mnie u siebie w sklepie z ciuszkami za ladą, podała mi wody i mnie ocuciła... (i chyba gadałyśmy ze 2h jak kumpele które się znają od lat hehe) do dzisiaj jestem słaba i brzusio boli tak dziwnie :-( jak mnie nie kopnie synek do wieczora to oszaleje....
Kurcze kiedy odezwie się Tygrynka....
Powodzenia Rechotku i nie martw się niczym, a przede wszystkim oszczędzaj się :)
O matko:szok: Odpoczywaj dużo odpoczywaj:tak: Będzie dobrze nie martw się na zapas bo jest i będzie ok;-)

Cześć
Ja dzisiaj zaczęłam dzień od badań a jutro mam wizytę u lekarza (niestety bez usg).

Rechotku, głowa do góry, będzie dobrze. A jak już będziesz się do tej Łodzi wybierała to zapraszam na kawę (czy inną herbatę czy na co tam będziesz miała ochotę;-))

Co do tych numerów tel to chyba niezły pomysł jest. Zaraz wyślę swój.

Wiecie jaką mam od jakiegoś czasu fazę na cytrynę?? Normalnie jak zobaczę jakąś lemoniadę w sklepie to już bez niej nie wychodzę, woda z cytryną (nie wiem czego więcej w tej szklance) non stop, a dzisiaj zaszalałam i piję fantę cytrynową. Teraz muszę o jakimś obiedzie pomyśleć, bo coś czuję że na samej cytrynie to za daleko nie zajadę.

reklama
Do góry