reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

Dziękujemy Patrycja.
Może tak się fajnie ułoży że nasze dzieciaczki też będą razem świętować urodzinki:)
Kochana strasznie szybko to minęło ale wspaniale. Życzę Wam Tobie i Twojemu Meżowi żeby reszta życia razem była tak wspaniała jak nasz ten miesiąc.
my też bardzo dziękujemy:-D Myślę że zawsze będzie tak wspaniale:-) po drodze na pewno będzie wiele problemów i przeszkód, ale mamy cudownych Mężów i czekamy na cudowne Kruszynki że na pewno damy sobie rade ze wszystkim:-D A jak nie my to kto?:-D

reklama
Mama Sówka:) co do tego, to ja mogę taką listę stworzyć.... Niech każda z dziewczyn wyśle mi numer telefonu kontaktowego na priv , ja zrobię ładną listę i później roześlemy ją do innych 3 dziewczyn, aby był z każdą kontakt w razie czego!

Super:-D

ale chyba by sie przydalo zeby kazda z nas miala jakis nr bo jak nagle pojdzie do szpitala to jak da znac??

Ja myślałam, żeby to było tak, żeby każda dziewczyna miała numery tych dziewczyn co mają listę numerów i do tych dziewczyn pisałoby się w razie czego:-D

Kobitki a co z wątkiem zamkniętym ? Tam można by było wstawić nasze numery telefonów....

Czekam jeszcze na odpowiedź od paru dziewczyn i będę pisać do administratora czy kogo tam trzeba:-D

My już wróciliśmy z kolejnych zakupów i mamy już prawie wszystko co potrzeba:-) zaraz idę sprzątać łazienkę:-) bo dziś już musi być na cacy:-D

z Wszystkim damy sobie radę , a co!

Ja zaplanowałam na wieczór kolacje przy świecach a tu będzie bryndza. Musimy już dziś jechać do Krakowa wieczorem a jutro po raz pierwszy pójdę do lekarza sama. Odwiezie mnie teść bo mąż musi rano załatwić sprawy w urzędach a potem musi jechać do pracy. Szkoda bo to ważna wizyta, ale tak sie czasem dzieje.
Musze zabrać sie za sprzątanie i zrobienie obiadu bo do 15 trzeba sie wyrobić. wtedy korepetycje do 20, choc moze skróce dzis do 19.30 i pakowanie na jutro.

Najeli tylko napisz nam pózniej co to za sprawa jeżeli możesz? Bo napisałaś, że to Twoja ostatnia szansa?:szok:

Ilonka dobrze, że mała się Tobą zajęła! Czasami to dzieci są madrzejsze od starszych. Na pewno synuś Cię kopnie, zobaczysz w końcu siedzi w najpiękniejszym brzuszku:-D

AniaForever no proszę, o szale na cytrynę jeszcze nie słyszałam:-DAle to dobrze, same witaminki, mniam mniam, twoje maleństwo to ma z tobą dobrze:-)Tylko daj mu trochę odpocząć bo się nam zakwasi:-D

Kurczę ale wiatr się zerwał:eek:

czesc sniezynki!!!

mnie tez jais katar smieszny w nocy dopadl..:szok:.takze witam grono smarkajacych...mam nadzieje, ze sie nie rozloze przed wyjazdem do Polski...:no:

trzymam kciuki za TYGRYNKE...mam nadzieje, ze szybko da znac co i jak...tak sobie mysle czy Kasiorek nie ma z nia kontaktu, bo one sie mialy spotkac i chyba mialy swoje numery telefonow...hmm..moze ona by miala jakas mozliwosc zeby sie dowiedziec jak sie czuje Tygrynka i Tygrynkowy malentas...

z tymi numerami to wspanialy pomysl jest!!!:-) zaraz wysylam!!!
Najeli...tez jestem ciekawa co to za jaja masz z ta obrona...za takie pieniadze to Ci powinni dyplom w zloconej oprawce bez obrony nawet wyslac...

Rechotku: DASZ RADE!!! a na te grzyby to dali Ci wkoncu cos? bo jogurt jogurtem, ale ile sie bedziesz nabialem ciaprac...daliby Ci jakies lekarstwo...a co z tym Lactovaginalem co tu dziewczyny go tak zachwalaly...napewno ma wiecej tych paleczek kwasu mlekowego niz ten jogurt...aaaa... ja mam ten Clotrimazol w domu, o ktorym Ci wspominala Najeli, ale na ulotce jest napisane, ze owszem mozna, ale tylko w razie najwyzszej koniecznosci ze wskazania lekarza, i ze jest to lek z kategorii B co do niebezpieczenstwa dla ciezarnych..cokolwiek to oznacza...:eek: ja musze sie przyznac, ze sie nim raz pociapralam..pomoglo od razu:tak:...ale wyrzuty sumienia mam do teraz:eek:

aaa!! pewnie powinnam to dac na watku zakupowym, ale co tam...:rofl2: wczoraj bylam w sklepie zakupic sobie rajstopy ciazowe...ALE DROGIE i wybor tez taki sobie!!! ale! pani mi doradzila, zeby sobie kupic rajstopy normalne tyle, ze w rozmiarze XL (zeby mialy klin) i zalozyc tylem do przodu...tak zrobilam i REWELACJA....takze polecam!!!!:tak::tak::tak:

Ostatnia edycja:
reklama
z Wszystkim damy sobie radę , a co!

Ja zaplanowałam na wieczór kolacje przy świecach a tu będzie bryndza. Musimy już dziś jechać do Krakowa wieczorem a jutro po raz pierwszy pójdę do lekarza sama. Odwiezie mnie teść bo mąż musi rano załatwić sprawy w urzędach a potem musi jechać do pracy. Szkoda bo to ważna wizyta, ale tak sie czasem dzieje.
Musze zabrać sie za sprzątanie i zrobienie obiadu bo do 15 trzeba sie wyrobić. wtedy korepetycje do 20, choc moze skróce dzis do 19.30 i pakowanie na jutro.
Kolacyjkę zawsze możecie nadrobić;-):-) U nas tez coś będzie ale taka bardziej obiado- kolacja:-D Przyjdę z pracy to będę pierożki ruskie robić bo mój Grześ je uwielbia;-):-) i dam mu mały prezencik:-D te body co kupiłam na allegro z napisem: jestem koteczkiem Tatusia:-D Wiem:-( jak byłam w piątek Grzesiek też nie mógł być ze mną bo był w pracy:-( Dlatego jutro drugie USG połówkowe żeby Tatuś miał szansę zobaczyć swoją Kruszynkę:-D Dasz radę nie będziesz sama na wizycie, bo masz Kingusię;-):-) Oszczędzaj się i uważaj na siebie i czekamy na wiadomości

Do góry