reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

reklama
No jak się ze dwa dni nie pojawi na forum, to jedna z dziewczyn wysle sms z pytaniem, czy wszystko ok :)

Gorzej jak nie zauwazymy ze kogoś brak ;/

Lista się tworzy
Jak już będę miała wszystkie numery (lub ich większość) to lista będzie rozesłana do kilku dziewczyn....
W razie czego z każdą będzie kontakt!

Ja się szykuję, bo jade do miast ościennych zobaczyć, czy nas urzedniczki w bytomiu w ch... robią, czy po prostu są głupie. Dla niewtajemniczyonych, żeby obskoczyć na Śląsku z 8 miast to trzeba miec góra ze 2 godziny. Także dzisiaj wrócę :D
trzymajcie kciuki. Bo inaczej nasze cudne autko, z kótrym się tyle mordujemy zamiast na drogę trafi na żyletki... i na porodówkę pojadę taxi.

Ewentualnie ta lista trafi do każdej lutówki - i nie będzie problemu

Bo myślę, że ujawnienie numerów telefonów pomiędzy nami nie będzie Wam przeszkadzać?

Mi nie, bo wiem kto jest kim:)
Ja rzadko kiedy jestem zadowolona, to teraz specjalnie nie będę się odzywać przez 2 dni żeby ktoś o mnie poomyślał
Żartuję oczywgipsie

Ja się szykuję, bo jade do miast ościennych zobaczyć, czy nas urzedniczki w bytomiu w ch... robią, czy po prostu są głupie. Dla niewtajemniczyonych, żeby obskoczyć na Śląsku z 8 miast to trzeba miec góra ze 2 godziny. Także dzisiaj wrócę :D
trzymajcie kciuki. Bo inaczej nasze cudne autko, z kótrym się tyle mordujemy zamiast na drogę trafi na żyletki... i na porodówkę pojadę taxi.

No wiesz.... zawsze to jakaś przygoda....
No i można zawsze dziecku powiedzieć : "Synu/Córko poród to była cudna przygoda. Urzędnicy przerobili nasze auto na żyletki, więc jechaliśmy Taxówką Mietka, tego od kurczaków! Gdyby nie to, że miał ładę, i jechał z prędkością światła, to bym urodziła Cię na chodniku..."

reklama
Do góry