reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

reklama
Witam :-)

Moj malzonek w pracy, corcia oglada bajki na jedynce wiec ja moge do Was w koncu zajrzec.

Rechotku poczytaj dokladnie i przekonaj sie ze lozysko przodujace wcale nie oznacza czegos strasznego, naprawde. Musisz sie tylko Kochana bardziej oszczedzac, czyli plus dla Ciebie bo lezysz i sie byczysz a rodzinka ma kolo Ciebie skakac ;-) Sprobuj poszukac w tym plusow. Wiem ze i taks ie bedziesz denerwwac-to normalne. I podenerwujs ie troche, pomysl jesli tego ptorzebujesz, ale tylko troche a o wielkich placzach i stresach zapomnij bo potem bedzie miala ryczace wiecznie dzieciątko ;-)Glowa do gory Kochana!

Tygrynko 3mam kciuki za CIebie i Maleństwo :tak:

A co do tych numerow telefonow to fajna sprawa. Jak rodzilam corcie to tez sie powymienialysmy telefonami. I dla mnie nie bylby to problem ale jak wiecie nie zawsze mam czas na forum i moglybyscie troche czekac na wiesci.

A ja za chwile lece robic sniadanko, potem depilacja przed wieczorna wizyta u lekarza. Jeszcze zrobic obiad. Potem przywioza nam mebelki do pokoju Oliwki wiec musze sprzatnac jej pokoj ze wszystkiego co sie da. Nastepnie biegiem na korepetycje, powrot do domu, prysznic, przebrac sie i do lekarza. A potem to chyba padne na pysk :eek::-D

Jakie humorki w dniu dzisiejszym?
Ja już w pracy.... dzisiaj na krótko - bo jutro mam cały dzień zastępstwa za kolegę, więc czeka mnie jutro 10h w pracy....

rechot1sb
w wrześniowym numerze M jak Mama , jest artykuł o łożysku przodującym. Grunt, żeby odpoczywać i stosować się do zaleceń lekarza. Nie ma co się denerwować, bo to nie jest dobre... Kochana, będzie dobrze. Teraz leż i nie martw się. A jak z maleństwem wszystko dobrze, to przecież najważniejsze!
A co do lasa grzybów - to przecież sezon jest, nie?
Głowa do góry, wszystko będzie dobrze!

Mama Sówka:) co do tego, to ja mogę taką listę stworzyć.... Niech każda z dziewczyn wyśle mi numer telefonu kontaktowego na priv , ja zrobię ładną listę i później roześlemy ją do innych 3 dziewczyn, aby był z każdą kontakt w razie czego!

Wiecie że mamy 12 lutowych księżniczek i 10 królewiczów :-)

A a propos numerów komórek to komu wysyłamy ?

Pierwsze nam się chłopaki ujawniały, ale jednak płeć żeńska wygrywa! hehe

Co do listy, to ja się mogę tym zająć...

Hej ślicznotki, w końcu wstałam:-)
Co do tych numerów ja tam mogę każdej podać swój numer:-D I to jest bardzo dobry pomysł w razie coś by się stało...ODPUKAĆ to zawsze można smsa wysłać, żeby nie było takich sytuacji tak jak teraz z Tygrynką...odzywała się??

Rechotku, moja koleżanka miała taki sam problem jak ty, nie chodziła oczywiście do pracy, leżała non stop, no wiadomo że jak pilnie do sklepu czy do srocza to oczywiście trzeba było. I co się okazało? Przy następnej wizycie okazało się, że parametry wracają do normy i wszystko wraca na swoje miejsce:tak:Kochanie będzie dobrze!! A Grzybki też wyleczysz!:-D

reklama
Do góry