reklama
patisia16
6/II/10-3670g szczęścia:)
Nikt tu nie pisze o niczym złym ani o złych opcjach więc nie rozumiem?! po prostu się martwimy i chyba mamy prawo bo Tygrynka jest dla nas ważna i myślimy o niej...Słuchajcie no nie piszcie tak ciągle jak by zaraz miało sie stać coś najgorszego, denerwuje mnie to! Będzie dobrze i tak będzie inna opcja w grę nie wchodzi rozumiecie?!
Jeny...
kataszaone kochana, napisz o wiecznie głodnych lutówkach! Ten temat jest de best - przynajmniej dla mnie!
rechot1sb Ty już w pracy? A jak tam dżogurcik? Zostawiasz go samego na 8 godzin! Ty...Ty... Niedobra!
tak bo już mi się strasznie nudziło w domku poza tym tu mam weselej i dziś i tak miałam szukać sobie gina co mnie od ręki przyjmie.....
patisia16
6/II/10-3670g szczęścia:)
Majsii
Fanka BB :)
Ja wierze, że z Tygrynką i jej maleństwem będzie wszystko dobrze innej opcji nie widzę :-)
Rechotku daj później znać czy znalazłaś lekarza
Ja wierze, że z Tygrynką i jej maleństwem będzie wszystko dobrze innej opcji nie widzę :-)
spoko....na pewno zaliczę jakąś porażkę więc nie omieszkam napisać co i jak.....
Ilonaa
Mein Schatz :)
Wiesz ja tak samo boję się porodu, strasznie, jeszcze chyba to do mnie nie dociera, że za ponad 4 miesiące będę na porodówce A powiem Ci że nie wiem kiedy na L4 pójdę Bo w sumie siedzę przy komputerze te 8 godzin (czytaj na BB) w domu bym się zanudziła tylko przy komputerze i tv a tak to ani sprzątać, bo mam czyściutko po weekendzie;-):-) Ani co, a tak czasem zrobię jakiś raport, poplotuje z koleżanką;-) I z Wami jestem, więc jest git Ale tak szczerze to jeszcze 3 tygodnie i chyba sobie odpuszczę i będę siedzieć w domku i od rana pidżama party Jeszcze tak jestem zorganizowana że nawet nie wiem kiedy mi się zajęcia na uczelni zaczynają Dlatego jeszcze te 3, 4 tygodnie i potem już tylko oddam się dokształcaniu może i Kruszynce się udzieli A Ty Ilonka też zaczynasz kolejny rok czy robisz jakąś przerwę?
Zobaczysz jak fajnie jest wstać i nie czuć obowiązku chociaż przez chwilkę, że nie trzeba iść do pracy hehe chociaż z tego co piszesz to masz fajną sytuację :-) ja w pracy nie mogłam za bardzo korzystać z Internetu, bo 1: miałam monitor akurat tak ciulowo, że ktoś wchodząc do mnie widział cały monitor, 2: nie mogłam za bardzo przełączać się na Internet, tylko byc na sieci wew. szpitala dla bezpieczeństwa, żeby się nikt nie włamał i nie "ukradł" danych pacjentów, chorób itp.
Nie martw się co do uczelni masz jeszcze 2 tyg :-) Ja już w ten weekend zaczynam zajęcia, ale z racji, że mam 100km to chcę poprosić wykładowców żebym zdała wszystko w grudniu, bo sesja wypada mi na koniec stycznia....a nie chcę zawalić ich, a z drugiej strony jeździć z wielkim brzucholem zobaczymy jak to będzie:-)
to kawal dzieciaka z twojego maleństwa -świetnie że taki duży bobasek - pewnie mamusia go porządnie podkarmia?
Sama nie wiem co ja robię hehehe w sumie jem cały czas coś, a przez miesiąc przytyłam niecałe kilo!
Najeli te ciche dni trzeba przeżyć. Faceci też przeżywają nasze ciążę i pewnie też mają swoje fochy
Kurcze powiem Wam że ja nie miewam cichych dni - chyba bym oszalała... Mamy mega awantury - z trzaskaniem drzwiami, pękaniem futryn itd... ale ogarniamy się i godzimy jak najprędzej - nie powiem że nie jest to mega zasługo mojego Kocura bo pewnie ja to bym siedziała naburmuszona jeszcze długo i nakręcała się nie wiadomo na co...
Majsii ukryj sie przed nimi z książką i dobrą kawusią - ja właśnie piję rozpuszczalną z pół łyżeczką cukry i pół łyżeczką prawdziwego kakao i mleczkiem i odrobiną cynamonuOj jak ja się nie wyspałam ;/ nadal goście u Nas są co mnie już do pasjii doprowadza;] Mam nadzieję, że dzisiaj wyjadą Poza tym muszę doczytać co tam pisałyście
Ja tak samo jakieś koszmary mnie dręczyły:-( Tak się o nich martwie:-( Biedna Tygrynka:-(
Kurcze ja również miałam dziś bardzo niespokojną noc i nie wiedziałam czy mi się wydaje czy mały się kręci, serce mi waliło momentami jak dzikie...
I to nie tylko państwowoTaa... pro rodzinnie to tylko w tv i na obrazku a jak przychodzi co do czego to nas maja w dupie! Totalne olewanie i znieczulica wszędzie!
reklama