reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

reklama
Dzien dobry Kochane :)
Tygrynka serduszkiem jestem z Tobą, trzymaj się tam i czekamy na dobre wieści :)
Witam nową mamusię i spokojnej ciąży życzę :)

Oj jak ja się nie wyspałam ;/ nadal goście u Nas są co mnie już do pasjii doprowadza;] Mam nadzieję, że dzisiaj wyjadą :wściekła/y:Poza tym muszę doczytać co tam pisałyście :-p

Tygrynka smutno mi szczegolnie dlatego ze wiem co przezywasz...tez mialam podtrzmanie i szczerze mowiac cala moja ciaza jest jednym wielkim strachem czy cos sie nie stanie...tym co teraz powiem moze cie pociesze - moja mama w kazdej ciazy miala krwawienia dosyc silne, lezala w szpitalu za kazdym razem i ma trojke dzieci :) a teraz? teraz dl nich jest to jescze latwiejsze, wiec usmiechaj sie i NIE GŁASZCZ brzuszka bo to wywoluje skurcze macicy i porod.

Ja od rana pisze, juz spłodziłam dwa felietony i teraz mysle o artykule, ale nie mam pomyslu :X
Troche mnie mdli ale daje rade :)

Witam, jakoś dziś nastroju nie mam....smutas jestem myślę o Tygrynce i jej maleństwie cały czas.....dziż postaram się dostać do jakiegoś gina...zresztą kolejnego w karierze mojego dziecka, już mnie to dobija, mam nadzieję że wszytko jest ok.....ja już w pracy przynajmniej się nie wynudzę dziś...mam też parę spraw do załatwienia.....

Słuchajcie no nie piszcie tak ciągle jak by zaraz miało sie stać coś najgorszego, denerwuje mnie to! Będzie dobrze i tak będzie inna opcja w grę nie wchodzi rozumiecie?!
Jeny...

reklama
kataszaone kochana, napisz o wiecznie głodnych lutówkach! Ten temat jest de best - przynajmniej dla mnie!

rechot1sb Ty już w pracy? A jak tam dżogurcik? Zostawiasz go samego na 8 godzin! Ty...Ty... Niedobra!

Do góry