reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

reklama
Dzien dobry Kochane :)
Tygrynka serduszkiem jestem z Tobą, trzymaj się tam i czekamy na dobre wieści :)
Witam nową mamusię i spokojnej ciąży życzę :)

Oj jak ja się nie wyspałam ;/ nadal goście u Nas są co mnie już do pasjii doprowadza;] Mam nadzieję, że dzisiaj wyjadą :wściekła/y:Poza tym muszę doczytać co tam pisałyście :-p

Tygrynka smutno mi szczegolnie dlatego ze wiem co przezywasz...tez mialam podtrzmanie i szczerze mowiac cala moja ciaza jest jednym wielkim strachem czy cos sie nie stanie...tym co teraz powiem moze cie pociesze - moja mama w kazdej ciazy miala krwawienia dosyc silne, lezala w szpitalu za kazdym razem i ma trojke dzieci :) a teraz? teraz dl nich jest to jescze latwiejsze, wiec usmiechaj sie i NIE GŁASZCZ brzuszka bo to wywoluje skurcze macicy i porod.

Ja od rana pisze, juz spłodziłam dwa felietony i teraz mysle o artykule, ale nie mam pomyslu :X
Troche mnie mdli ale daje rade :)

Witam, jakoś dziś nastroju nie mam....smutas jestem myślę o Tygrynce i jej maleństwie cały czas.....dziż postaram się dostać do jakiegoś gina...zresztą kolejnego w karierze mojego dziecka, już mnie to dobija, mam nadzieję że wszytko jest ok.....ja już w pracy przynajmniej się nie wynudzę dziś...mam też parę spraw do załatwienia.....

Słuchajcie no nie piszcie tak ciągle jak by zaraz miało sie stać coś najgorszego, denerwuje mnie to! Będzie dobrze i tak będzie inna opcja w grę nie wchodzi rozumiecie?!
Jeny...

reklama
kataszaone kochana, napisz o wiecznie głodnych lutówkach! Ten temat jest de best - przynajmniej dla mnie!

rechot1sb Ty już w pracy? A jak tam dżogurcik? Zostawiasz go samego na 8 godzin! Ty...Ty... Niedobra!

Do góry