reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

poczytałam sobie i muszę lecieć, bo już pracownicy przyszli i remontów ciąg dalszy. jak tylko będę mogła to wlecę podpatrzeć to wyskrobałyście;-)

Idę na jakieś zakupy to trochę mi zleci czasu, a potem mężulek przychodzi z pracy i musimy jechać po dalsze wyposażenie do mieszkania, bo tapety to nie wszystko:-(

A jutro pozbędę się kanapy i muszę dwie nocki spędzić u teściowej. Przynajmiej będę dobrze odkarmiona:-)

Buziaki Lodóweczki:-) Miłego dzionka:-D

reklama
Ja dziś pełna energii mimo kiepskiej nocki.

Właśnie wyszedł Pan od remontu - nagadałam mu o moich wizjach :)
W kuchni robią się powidła śliwkowe, a ja szukam po necie rzeczy dla maluszka i robię kosztorys :))

Póki co zakochałam się w pościeli:
3el-miś i osiołek w kremie H3

Ma śliczne kolorki i słodki obrazeczek - nie jest "naćkana".

Oczywiście do tego są różne inne dodatki z tym samym motywem.

Prześliczna ta pościel!:tak::-)

Ja dziś pełna energii mimo kiepskiej nocki.

Właśnie wyszedł Pan od remontu - nagadałam mu o moich wizjach :)
W kuchni robią się powidła śliwkowe, a ja szukam po necie rzeczy dla maluszka i robię kosztorys :))

Póki co zakochałam się w pościeli:
3el-miś i osiołek w kremie H3

Ma śliczne kolorki i słodki obrazeczek - nie jest "naćkana".

Oczywiście do tego są różne inne dodatki z tym samym motywem.

ładniutka ta posciel ja tez nie lubie takiej nackanej ale i cena tez ladniutka ;-)

Witam :-)

Tygrynka trzymaj się, myślimy o Tobie, wszystko będzie dobrze na pewno!!

Witam nową mamusię, spokojnej ciąży życzę oczywiście :-)

Gucha90 sukienka suuuuuuper :-)

A ja mam dziś wizytę o 17..i już chodzę troszkę nerwowa, oby wszystko było dobrze.

Wczoraj spędziłam fajny dzień z mężusiem byliśmy na obiadku, pózniej spacer i lody było fajnie, ale w drodze powrotnej wstąpiliśmy do teściowej...i się dowiedziałam znowu że jestem gruba ( całe 60kg waże hehe ) mąż się wygadał że będziemy mieli Igora a ona co to za ruskie imię itd, przykro mi było bo skoro tak myśli to niech to zachowa dla siebie, wcześniej robiła mi jazdę że bym nie wpadła na pomysł z kupowaniem wcześniej czegokolowiek dla dziecka :szok: :szok: :szok:

Też miałam jakąś ciężką noc...dobrze że synuś dał mi wieczorem serię porządnych kopniaków :-) wielka radość...

reklama
A ja mam dziś wizytę o 17..i już chodzę troszkę nerwowa, oby wszystko było dobrze.

Wczoraj spędziłam fajny dzień z mężusiem byliśmy na obiadku, pózniej spacer i lody było fajnie, ale w drodze powrotnej wstąpiliśmy do teściowej...i się dowiedziałam znowu że jestem gruba ( całe 60kg waże hehe ) mąż się wygadał że będziemy mieli Igora a ona co to za ruskie imię itd, przykro mi było bo skoro tak myśli to niech to zachowa dla siebie, wcześniej robiła mi jazdę że bym nie wpadła na pomysł z kupowaniem wcześniej czegokolowiek dla dziecka :szok: :szok: :szok:

Też miałam jakąś ciężką noc...dobrze że synuś dał mi wieczorem serię porządnych kopniaków :-) wielka radość...
Teściową miej... wiesz gdzie;-) Jesteś śliczna i będziecie mieli cudownego synka Igorka!:tak: A jej nic do tego! Ważne żeby Wam się imię podobało:tak::-) Gdybyśmy słuchały tych głupich przesądów to nasze dzieci nie miały by w czym chodzić ani gdzie spać:-)
A za wizytę trzymam kciuki:-) Będzie dobrze:tak::tak: czekamy na jakieś zdjęcia:tak:

Do góry