reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

poczytałam sobie i muszę lecieć, bo już pracownicy przyszli i remontów ciąg dalszy. jak tylko będę mogła to wlecę podpatrzeć to wyskrobałyście;-)

Idę na jakieś zakupy to trochę mi zleci czasu, a potem mężulek przychodzi z pracy i musimy jechać po dalsze wyposażenie do mieszkania, bo tapety to nie wszystko:-(

A jutro pozbędę się kanapy i muszę dwie nocki spędzić u teściowej. Przynajmiej będę dobrze odkarmiona:-)

Buziaki Lodóweczki:-) Miłego dzionka:-D

reklama
Ja dziś pełna energii mimo kiepskiej nocki.

Właśnie wyszedł Pan od remontu - nagadałam mu o moich wizjach :)
W kuchni robią się powidła śliwkowe, a ja szukam po necie rzeczy dla maluszka i robię kosztorys :))

Póki co zakochałam się w pościeli:
3el-miś i osiołek w kremie H3

Ma śliczne kolorki i słodki obrazeczek - nie jest "naćkana".

Oczywiście do tego są różne inne dodatki z tym samym motywem.

Prześliczna ta pościel!:tak::-)

Ja dziś pełna energii mimo kiepskiej nocki.

Właśnie wyszedł Pan od remontu - nagadałam mu o moich wizjach :)
W kuchni robią się powidła śliwkowe, a ja szukam po necie rzeczy dla maluszka i robię kosztorys :))

Póki co zakochałam się w pościeli:
3el-miś i osiołek w kremie H3

Ma śliczne kolorki i słodki obrazeczek - nie jest "naćkana".

Oczywiście do tego są różne inne dodatki z tym samym motywem.

ładniutka ta posciel ja tez nie lubie takiej nackanej ale i cena tez ladniutka ;-)

Witam :-)

Tygrynka trzymaj się, myślimy o Tobie, wszystko będzie dobrze na pewno!!

Witam nową mamusię, spokojnej ciąży życzę oczywiście :-)

Gucha90 sukienka suuuuuuper :-)

A ja mam dziś wizytę o 17..i już chodzę troszkę nerwowa, oby wszystko było dobrze.

Wczoraj spędziłam fajny dzień z mężusiem byliśmy na obiadku, pózniej spacer i lody było fajnie, ale w drodze powrotnej wstąpiliśmy do teściowej...i się dowiedziałam znowu że jestem gruba ( całe 60kg waże hehe ) mąż się wygadał że będziemy mieli Igora a ona co to za ruskie imię itd, przykro mi było bo skoro tak myśli to niech to zachowa dla siebie, wcześniej robiła mi jazdę że bym nie wpadła na pomysł z kupowaniem wcześniej czegokolowiek dla dziecka :szok: :szok: :szok:

Też miałam jakąś ciężką noc...dobrze że synuś dał mi wieczorem serię porządnych kopniaków :-) wielka radość...

reklama
A ja mam dziś wizytę o 17..i już chodzę troszkę nerwowa, oby wszystko było dobrze.

Wczoraj spędziłam fajny dzień z mężusiem byliśmy na obiadku, pózniej spacer i lody było fajnie, ale w drodze powrotnej wstąpiliśmy do teściowej...i się dowiedziałam znowu że jestem gruba ( całe 60kg waże hehe ) mąż się wygadał że będziemy mieli Igora a ona co to za ruskie imię itd, przykro mi było bo skoro tak myśli to niech to zachowa dla siebie, wcześniej robiła mi jazdę że bym nie wpadła na pomysł z kupowaniem wcześniej czegokolowiek dla dziecka :szok: :szok: :szok:

Też miałam jakąś ciężką noc...dobrze że synuś dał mi wieczorem serię porządnych kopniaków :-) wielka radość...
Teściową miej... wiesz gdzie;-) Jesteś śliczna i będziecie mieli cudownego synka Igorka!:tak: A jej nic do tego! Ważne żeby Wam się imię podobało:tak::-) Gdybyśmy słuchały tych głupich przesądów to nasze dzieci nie miały by w czym chodzić ani gdzie spać:-)
A za wizytę trzymam kciuki:-) Będzie dobrze:tak::tak: czekamy na jakieś zdjęcia:tak:

Do góry