reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

A tak wogole to nawet nie powiedzialam dziendoby ;-) Ja mialam dzis koszmarna noc, nie moglam spac bo strasznie mnie bolalo gardlo i do tego jeszcz mi doszedl kaszel! Wczoraj troszke pobalowalam i nawet potanczylam! Bylismy z mezulkiem na imprezie w stazy z okazji wyswiecenia nowych wozow a pozniej byla imprezka la strazakow i gosci takie male wesele bez panstwa mlodych- stoly jedzonkiem zastawione i wodeczka, cieple danie i co najfajniejsze zespol muzyczny! Wiec sobie troszke potanczylismy ale niestety kondycja um mnie juz slaba szybko sie mecze i o 22 juz mi sie spac chcialo! nie wiem jak ja wytrzymam cala noc na weselu w pazdzierniku ;-)

reklama
Cześć
Tygrynko - trzymam kciuki żeby wszystko było ok, aż się popłakałam jak przeczytałam Twojego posta, wierzę że jak juz jesteś w szpitalu pod opieką lekarzy to będzie wszystko w porządku, że będą w stanie zmniejszyć krwawienie i uregulować wszystko. Boże - rozkleiłam się strasznie, trzymaj się, jak najmniej wstawaj, aż się wszystko tam zagoi (tzn. źródło krwawienia). Badź silna, tak jak dziewczynki juz pisały i nie rozklejaj się jeśli możesz, bo to tylko zaszkodzi maleństwu.
Mama nadzieję że następne wieście od Ciebie będa coraz lepsze.

No to ladnie ci powiedzial...haha dowcipnego masz tego meza:pale w sumie to troche razcji on ma...bo to i tak na naszych barkach sie skupi i tak:p

A moj malonek stwierdzil ze jak ja biore maciezynskie to on tez ...ja bede lezec i sie kurowac a on sie bejbolkiem zajmie:))))))

Matko kochana ty sie trzymaj nic sie nie denerwuj...my tutaj wszystki o tobie myslimy ja to nawet sie dzisiaj modlilam(co sie w sumie nie czesto zdaza) Mysl pozytywnie a ty kochana fasolko 3maj sie mocno mamy i nie puszczaj...Przeciez dasz rade

No to witamy w gronie Lutowek:))))))))))spokojnej ciazy

a ja dopiero wstala i jak ZWYKLE nikogo nie ma...ja to sobie z wami moge pogadac dopiero od wtorku do piatku bo wtedy sobie nocke moge zarwac na gadanko z wami i spac w dzien...:confused2:
Ide teraz popatrzec na jakis film ale zjadlo by sie cos tylko co...ten sam dylemat mam codziennie bo nic nie brzmi dobrze:(((((((((((
Ech Gibaga... wracaj do Polski to będziemy spędzac razem więcej czasu!! ;)

Suknia wieczorowa satyna sukienki wesele 42/44 XXL (739422866) - Aukcje internetowe Allegro[/url]
item739422866_suknia_wieczorowa_satyna_sukienki_wesele_42_44_xxl.html

Super ta sukienka - nie ma się co zastanawiać tylko brać tamtą!!

Poozdrawiam wszystkie lutowe mamy! Ja mam termin na ok 11 lutego, mieszkam od 10 lat w Rzymie z moim mezem Wlochem. To bedzie nasz pierwszy dzidzius i bardzo to wszystko przezywamy!:-) Pozdrawiam serdecznie!

Witam serdecznie - zycze samych dobrych wrażeń w ciąży i wspaniałego maleństwa.

haha dobre :-p mój jedynie bierze jak idzie do wc, bo chyba wtedy ma najwięcej czasu... :-p

a u mnie dziewczynki niedzielka minęła miło ;-) byłam u lekarza w końcu i widziałam mojego dzieciaczka :rofl2: Ale dalej siedzi jak na hawajach na hamaku więc nie zobaczyliśmy czy to chłopak na 100%:-:)-p nawet brzuch trudno zobaczyć... Pokaże wam jutro jak będę miała scan :) z 17 lutego wagowo przeskoczył na 12... Waży 300 gram i ma 22 cm, a nóżka 3cm ! :-p a potem byłam z andrzejem w nowym sączu na lodach hehe teraz idę coś przekąsić i wracam do was ! :-)

to kawal dzieciaka z twojego maleństwa -świetnie że taki duży bobasek - pewnie mamusia go porządnie podkarmia?

Sóweczko moje samopoczucie nawet nawet, zjadłam parę płatków kukurydzianych i tak mocno nie czuję nudności, przeczytałam w internecie, że płatki zwykłe pomagają , czyżby podziałało:szok: A w czwartek na 8:00 mam wizytę w sprawie mojego grzybka, dowiem się szczegółowo co to za świństwo siedzi we mnie. Co do tej sukienki, którą przymierzałam w sobotę. Stwierdziłam, że jednak jej nie wezmę:-(Ona na brzuszku leżała jak bum cyk cyk, była w sam raz a kto wie czy ja bym się w nią zmieściła za 4 tygodnie? W górze to pewnie i tak, bo pod paszkami miałam jeszcze luz, ale w brzuchu? Kurcze sama już nie wiem, jak ją zobaczyłam to chwilowo poczułam się jak na ślubie:-D Dlatego we środę Skarbek załatwił sobie wolne i ostatecznie jedziemy coś kupić. Chyba, że nic nie będzie, to wezmę tamtą, najwyżej brzuszek zostawię w domku:-D:-D Sama już nie wiem naprawdę...Pokażę wam krój podobnej sukienki, i może wy mi pomożecie i pomyślcie, za 4 tyg. mogłabym już w podobną sukienkę nie wejść?Tylko że ta "moja" jest zakładana na szyję i jest troszeczkę luzniejsza, bo ta na zdjęciu to już w ogóle jest obcisła. Doradzcie...
Suknia wieczorowa satyna sukienki wesele 42/44 XXL (739422866) - Aukcje internetowe Allegro
item739422866_suknia_wieczorowa_satyna_sukienki_wesele_42_44_xxl.html
GUCHA swietna sukienka! jesli cisie podoba to nie ma co sie zastanawiac czybrzuszek bedzie widac czy nie najwazniejsze zebys ty se w niej dobrz czula to wtedy bedziesz wygladac pieknie!

Witajcie Lodóweczki!
I znów poniedziałek....
Ja już w pracy... Dziś decyzja o mojej następczyni została podjęta! Młoda dziewczyna z ambicjami - zobaczymy bo przychodzi od 1 października do pracy.
U mnie dziś samopoczucie o niebo lepsze! A z mężem? Chyba ciche dni, bo gadamy ze sobą tylko na tematy neutralne (polityka, pogoda itp).
Dziś będę z Wami cały dzień!
A jak samopoczucie u Was?!

Tygrynka
kochana, 3maj się cieplutko! Wszystko będzie dobrze, musi być dobrze! Najważniejsze, że jesteś w dobrych rękach!
Mały... pozwól mamusi się cieszyć! I sam bądź dzielny!
Kochani, 3majcie się i wracajcie do nas !!

.asia. witaj wśród nas! Życzę Ci spokojnej ciąży i samych miłych chwil!

Hej dziewczyny pisze do Was z kom ze szpitala w Szczytnie..krwawienie sie zwiekszylo,grozi mi poronienie,leze na podtrzymaniu,malemu tetno wariuje.. Chyba to do mnie nie dociera.. Kasiorku sto lat!

Tygrynka trzymaj sie kochana, napewno wszystko będzie dobrze - musi być dobrze!!!

Poozdrawiam wszystkie lutowe mamy! Ja mam termin na ok 11 lutego, mieszkam od 10 lat w Rzymie z moim mezem Wlochem. To bedzie nasz pierwszy dzidzius i bardzo to wszystko przezywamy!:-) Pozdrawiam serdecznie!

Witam w gronie nową mamusię:tak: Mamy ten sam termin porodu. Życzę spokojnej ciąży

Witajcie Lodóweczki!
I znów poniedziałek....
Ja już w pracy... Dziś decyzja o mojej następczyni została podjęta! Młoda dziewczyna z ambicjami - zobaczymy bo przychodzi od 1 października do pracy.
U mnie dziś samopoczucie o niebo lepsze! A z mężem? Chyba ciche dni, bo gadamy ze sobą tylko na tematy neutralne (polityka, pogoda itp).
Dziś będę z Wami cały dzień!
A jak samopoczucie u Was?!

Tygrynka kochana, 3maj się cieplutko! Wszystko będzie dobrze, musi być dobrze! Najważniejsze, że jesteś w dobrych rękach!
Mały... pozwól mamusi się cieszyć! I sam bądź dzielny!
Kochani, 3majcie się i wracajcie do nas !!

.asia. witaj wśród nas! Życzę Ci spokojnej ciąży i samych miłych chwil!

Najeli te ciche dni trzeba przeżyć. Faceci też przeżywają nasze ciążę i pewnie też mają swoje fochy

reklama
Najeli , my mamy ciche dni co 2 dni:-D Ale co tam, mogło być gorzej:-D
Witam nowe lutóweczko-lodóweczki:-D
Dzisiaj do szkoły na 15:45 ale nie bójcie się, dzisiaj chemii nie mam:-D:-D

Do góry