reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

A tak wogole to nawet nie powiedzialam dziendoby ;-) Ja mialam dzis koszmarna noc, nie moglam spac bo strasznie mnie bolalo gardlo i do tego jeszcz mi doszedl kaszel! Wczoraj troszke pobalowalam i nawet potanczylam! Bylismy z mezulkiem na imprezie w stazy z okazji wyswiecenia nowych wozow a pozniej byla imprezka la strazakow i gosci takie male wesele bez panstwa mlodych- stoly jedzonkiem zastawione i wodeczka, cieple danie i co najfajniejsze zespol muzyczny! Wiec sobie troszke potanczylismy ale niestety kondycja um mnie juz slaba szybko sie mecze i o 22 juz mi sie spac chcialo! nie wiem jak ja wytrzymam cala noc na weselu w pazdzierniku ;-)

reklama
Cześć
Tygrynko - trzymam kciuki żeby wszystko było ok, aż się popłakałam jak przeczytałam Twojego posta, wierzę że jak juz jesteś w szpitalu pod opieką lekarzy to będzie wszystko w porządku, że będą w stanie zmniejszyć krwawienie i uregulować wszystko. Boże - rozkleiłam się strasznie, trzymaj się, jak najmniej wstawaj, aż się wszystko tam zagoi (tzn. źródło krwawienia). Badź silna, tak jak dziewczynki juz pisały i nie rozklejaj się jeśli możesz, bo to tylko zaszkodzi maleństwu.
Mama nadzieję że następne wieście od Ciebie będa coraz lepsze.

No to ladnie ci powiedzial...haha dowcipnego masz tego meza:pale w sumie to troche razcji on ma...bo to i tak na naszych barkach sie skupi i tak:p

A moj malonek stwierdzil ze jak ja biore maciezynskie to on tez ...ja bede lezec i sie kurowac a on sie bejbolkiem zajmie:))))))

Matko kochana ty sie trzymaj nic sie nie denerwuj...my tutaj wszystki o tobie myslimy ja to nawet sie dzisiaj modlilam(co sie w sumie nie czesto zdaza) Mysl pozytywnie a ty kochana fasolko 3maj sie mocno mamy i nie puszczaj...Przeciez dasz rade

No to witamy w gronie Lutowek:))))))))))spokojnej ciazy

a ja dopiero wstala i jak ZWYKLE nikogo nie ma...ja to sobie z wami moge pogadac dopiero od wtorku do piatku bo wtedy sobie nocke moge zarwac na gadanko z wami i spac w dzien...:confused2:
Ide teraz popatrzec na jakis film ale zjadlo by sie cos tylko co...ten sam dylemat mam codziennie bo nic nie brzmi dobrze:(((((((((((
Ech Gibaga... wracaj do Polski to będziemy spędzac razem więcej czasu!! ;)

Suknia wieczorowa satyna sukienki wesele 42/44 XXL (739422866) - Aukcje internetowe Allegro[/url]
item739422866_suknia_wieczorowa_satyna_sukienki_wesele_42_44_xxl.html

Super ta sukienka - nie ma się co zastanawiać tylko brać tamtą!!

Poozdrawiam wszystkie lutowe mamy! Ja mam termin na ok 11 lutego, mieszkam od 10 lat w Rzymie z moim mezem Wlochem. To bedzie nasz pierwszy dzidzius i bardzo to wszystko przezywamy!:-) Pozdrawiam serdecznie!

Witam serdecznie - zycze samych dobrych wrażeń w ciąży i wspaniałego maleństwa.

haha dobre :-p mój jedynie bierze jak idzie do wc, bo chyba wtedy ma najwięcej czasu... :-p

a u mnie dziewczynki niedzielka minęła miło ;-) byłam u lekarza w końcu i widziałam mojego dzieciaczka :rofl2: Ale dalej siedzi jak na hawajach na hamaku więc nie zobaczyliśmy czy to chłopak na 100%:-:)-p nawet brzuch trudno zobaczyć... Pokaże wam jutro jak będę miała scan :) z 17 lutego wagowo przeskoczył na 12... Waży 300 gram i ma 22 cm, a nóżka 3cm ! :-p a potem byłam z andrzejem w nowym sączu na lodach hehe teraz idę coś przekąsić i wracam do was ! :-)

to kawal dzieciaka z twojego maleństwa -świetnie że taki duży bobasek - pewnie mamusia go porządnie podkarmia?

Sóweczko moje samopoczucie nawet nawet, zjadłam parę płatków kukurydzianych i tak mocno nie czuję nudności, przeczytałam w internecie, że płatki zwykłe pomagają , czyżby podziałało:szok: A w czwartek na 8:00 mam wizytę w sprawie mojego grzybka, dowiem się szczegółowo co to za świństwo siedzi we mnie. Co do tej sukienki, którą przymierzałam w sobotę. Stwierdziłam, że jednak jej nie wezmę:-(Ona na brzuszku leżała jak bum cyk cyk, była w sam raz a kto wie czy ja bym się w nią zmieściła za 4 tygodnie? W górze to pewnie i tak, bo pod paszkami miałam jeszcze luz, ale w brzuchu? Kurcze sama już nie wiem, jak ją zobaczyłam to chwilowo poczułam się jak na ślubie:-D Dlatego we środę Skarbek załatwił sobie wolne i ostatecznie jedziemy coś kupić. Chyba, że nic nie będzie, to wezmę tamtą, najwyżej brzuszek zostawię w domku:-D:-D Sama już nie wiem naprawdę...Pokażę wam krój podobnej sukienki, i może wy mi pomożecie i pomyślcie, za 4 tyg. mogłabym już w podobną sukienkę nie wejść?Tylko że ta "moja" jest zakładana na szyję i jest troszeczkę luzniejsza, bo ta na zdjęciu to już w ogóle jest obcisła. Doradzcie...
Suknia wieczorowa satyna sukienki wesele 42/44 XXL (739422866) - Aukcje internetowe Allegro
item739422866_suknia_wieczorowa_satyna_sukienki_wesele_42_44_xxl.html
GUCHA swietna sukienka! jesli cisie podoba to nie ma co sie zastanawiac czybrzuszek bedzie widac czy nie najwazniejsze zebys ty se w niej dobrz czula to wtedy bedziesz wygladac pieknie!

Witajcie Lodóweczki!
I znów poniedziałek....
Ja już w pracy... Dziś decyzja o mojej następczyni została podjęta! Młoda dziewczyna z ambicjami - zobaczymy bo przychodzi od 1 października do pracy.
U mnie dziś samopoczucie o niebo lepsze! A z mężem? Chyba ciche dni, bo gadamy ze sobą tylko na tematy neutralne (polityka, pogoda itp).
Dziś będę z Wami cały dzień!
A jak samopoczucie u Was?!

Tygrynka
kochana, 3maj się cieplutko! Wszystko będzie dobrze, musi być dobrze! Najważniejsze, że jesteś w dobrych rękach!
Mały... pozwól mamusi się cieszyć! I sam bądź dzielny!
Kochani, 3majcie się i wracajcie do nas !!

.asia. witaj wśród nas! Życzę Ci spokojnej ciąży i samych miłych chwil!

Hej dziewczyny pisze do Was z kom ze szpitala w Szczytnie..krwawienie sie zwiekszylo,grozi mi poronienie,leze na podtrzymaniu,malemu tetno wariuje.. Chyba to do mnie nie dociera.. Kasiorku sto lat!

Tygrynka trzymaj sie kochana, napewno wszystko będzie dobrze - musi być dobrze!!!

Poozdrawiam wszystkie lutowe mamy! Ja mam termin na ok 11 lutego, mieszkam od 10 lat w Rzymie z moim mezem Wlochem. To bedzie nasz pierwszy dzidzius i bardzo to wszystko przezywamy!:-) Pozdrawiam serdecznie!

Witam w gronie nową mamusię:tak: Mamy ten sam termin porodu. Życzę spokojnej ciąży

Witajcie Lodóweczki!
I znów poniedziałek....
Ja już w pracy... Dziś decyzja o mojej następczyni została podjęta! Młoda dziewczyna z ambicjami - zobaczymy bo przychodzi od 1 października do pracy.
U mnie dziś samopoczucie o niebo lepsze! A z mężem? Chyba ciche dni, bo gadamy ze sobą tylko na tematy neutralne (polityka, pogoda itp).
Dziś będę z Wami cały dzień!
A jak samopoczucie u Was?!

Tygrynka kochana, 3maj się cieplutko! Wszystko będzie dobrze, musi być dobrze! Najważniejsze, że jesteś w dobrych rękach!
Mały... pozwól mamusi się cieszyć! I sam bądź dzielny!
Kochani, 3majcie się i wracajcie do nas !!

.asia. witaj wśród nas! Życzę Ci spokojnej ciąży i samych miłych chwil!

Najeli te ciche dni trzeba przeżyć. Faceci też przeżywają nasze ciążę i pewnie też mają swoje fochy

reklama
Najeli , my mamy ciche dni co 2 dni:-D Ale co tam, mogło być gorzej:-D
Witam nowe lutóweczko-lodóweczki:-D
Dzisiaj do szkoły na 15:45 ale nie bójcie się, dzisiaj chemii nie mam:-D:-D

Do góry