reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

reklama
TYGRYNKO....kochana, trzymaj sie dzielnie...ja wierze, ze wszystko bedzie dobrze...Nie denerwuj sie tylko...mysl pozytywnie...malenstwo wytrzyma i wszystko sie ulozy....trzymam kciuki i mysle o was....

Tygrynko jestem przekonana, że wszystko będzie dobrze! Zobaczysz! Wrócisz do domku i to wszystko będzie już za tobą! Nie możesz pokazać małemu, że się denerwujesz bo on jeszcze bardziej:-( Czekamy na wieści od Ciebie!
Kupiłam wczoraj parę rzeczy dla skarbeczka. Najśmieszniejsze zostały u mojego Skarba, postaram się Wam pochwalić ecie troszkę:)
A mi wczoraj miło upłynął weekend, pomijając, że nie zdążyliśmy na autobus, i musieliśmy z Damianem czekać 25 minut, ponieważ to niedziela. Siedzieliśmy i śpiewaliśmy:)

Jejku..myślę o Tygrynce, smutno mi...

Załączniki

• 888.jpg
    888.jpg
    41,2 KB · Wyświetleń: 31
  • 777.jpg
    777.jpg
    29,4 KB · Wyświetleń: 33
Ostatnia edycja:
Dzień Dobry Śnieżynki:-) Nadaje do Was już z pracy;-) Kruszynka już od rana mnie kopie:-D Ale noc miałam kiepską same koszmary mi się śniły:-( Tragedia:-( Ale dzisiaj śliczna pogoda może humorek mi się poprawi;-) miłego przedpołudnia dziewczyny:-D

Dzień dobry Śnieżynki:-D

Hej dziewczyny pisze do Was z kom ze szpitala w Szczytnie..krwawienie sie zwiekszylo,grozi mi poronienie,leze na podtrzymaniu,malemu tetno wariuje.. Chyba to do mnie nie dociera..

Tygrynka kochana dopiero teraz doczytałam, że bidulko leżysz w szpitalu:-( ale jestem z Tobą i wiem, że Ty i Maleństwo jesteście silne i to przetrzymacie:tak:buziaki i trzymaj się kochana:-)

Poozdrawiam wszystkie lutowe mamy! Ja mam termin na ok 11 lutego, mieszkam od 10 lat w Rzymie z moim mezem Wlochem. To bedzie nasz pierwszy dzidzius i bardzo to wszystko przezywamy!:-) Pozdrawiam serdecznie!

Witamy w gronie Śnieżynek i gratuluję ciąży:-D

hej kochaniutkie;-) ja wchodzę tylko na sekundkę, bo dziś świetuje 25 urodzinki i mam urwanie głowy niby nic nie planowałam, ale rodzinka i psiapsiółki chcą wpaść na kawke;-);-) szkoda że wy tak daleko, dla was tez torta bym upiekła;-);-) widze że czeka mnie sporo czytania jak jutro wlecę, nie rozpisujcie sie za dużo:-D buziii

Ogromne i serdeczne życzenia z okazji urodzin kaasiorku:-D spóźnione, ale szczere:-) STO LAT STO LAT!!!!:-D

Kochane wczoraj był cudowny dzień:-D pogoda tak piękna jak w niejeden weekend w lecie nie była:-p od samego rana mieliśmy gości i cały dzionek spędziliśmy na dworze:-) czułam się rewelacyjnie, a na dodatek tyle zjadłam, że ho ho:-)

A dziś mam plan pojechać z Mężusiem do Praktikera po dodatki do łazienki i panele do kuchni:-) a po południu pojedziemy może do IKEI jak będę się dobrze czuła:-D

A jak tam Wasze poniedziałkowe samopoczucie Śnieżynki???:-)

A jak tam Wasze poniedziałkowe samopoczucie Śnieżynki???:-)

Sóweczko moje samopoczucie nawet nawet, zjadłam parę płatków kukurydzianych i tak mocno nie czuję nudności, przeczytałam w internecie, że płatki zwykłe pomagają , czyżby podziałało:szok: A w czwartek na 8:00 mam wizytę w sprawie mojego grzybka, dowiem się szczegółowo co to za świństwo siedzi we mnie. Co do tej sukienki, którą przymierzałam w sobotę. Stwierdziłam, że jednak jej nie wezmę:-(Ona na brzuszku leżała jak bum cyk cyk, była w sam raz a kto wie czy ja bym się w nią zmieściła za 4 tygodnie? W górze to pewnie i tak, bo pod paszkami miałam jeszcze luz, ale w brzuchu? Kurcze sama już nie wiem, jak ją zobaczyłam to chwilowo poczułam się jak na ślubie:-D Dlatego we środę Skarbek załatwił sobie wolne i ostatecznie jedziemy coś kupić. Chyba, że nic nie będzie, to wezmę tamtą, najwyżej brzuszek zostawię w domku:-D:-D Sama już nie wiem naprawdę...Pokażę wam krój podobnej sukienki, i może wy mi pomożecie i pomyślcie, za 4 tyg. mogłabym już w podobną sukienkę nie wejść?Tylko że ta "moja" jest zakładana na szyję i jest troszeczkę luzniejsza, bo ta na zdjęciu to już w ogóle jest obcisła. Doradzcie...
http://allegro.pl/item739422866_suknia_wieczorowa_satyna_sukienki_wesele_42_44_xxl.html
item739422866_suknia_wieczorowa_satyna_sukienki_wesele_42_44_xxl.html

Hej dziewczyny pisze do Was z kom ze szpitala w Szczytnie..krwawienie sie zwiekszylo,grozi mi poronienie,leze na podtrzymaniu,malemu tetno wariuje.. Chyba to do mnie nie dociera.. Kasiorku sto lat!

Jeju:-:)-:)-( Tygrynko trzymaj się cieputko, staraj się nie denerwowac, powtarzaj sobie cały czas, że wszystko będzie dobrze, głaszcz od nas dzidziusia po brzuszku i leż cały czas ! Wszystko będzie dobrze! Buziaczki Kochana !

Ale super!!!:-D To już masz dużego Synusia! :-DRośnie jak na drożdżach chyba po rodzicach;-):-)

Pati dziękuję, ale coraz bardziej do tego przeraża mnie jak to będzie bolało:-D hmmm ale kurde nie mogę się doczekać przyjścia na świat mojego bąbelka :-):rofl2:

Poozdrawiam wszystkie lutowe mamy! Ja mam termin na ok 11 lutego, mieszkam od 10 lat w Rzymie z moim mezem Wlochem. To bedzie nasz pierwszy dzidzius i bardzo to wszystko przezywamy!:-) Pozdrawiam serdecznie!

Witaj przyszła Mamusiu, spokojnej ciąży życzę:-) Nie martw się, my też przeżywamy !:-p

Dzień Dobry Śnieżynki:-) Nadaje do Was już z pracy;-) Kruszynka już od rana mnie kopie:-D Ale noc miałam kiepską same koszmary mi się śniły:-( Tragedia:-( Ale dzisiaj śliczna pogoda może humorek mi się poprawi;-) miłego przedpołudnia dziewczyny:-D

Słońce kiedy Ty idziesz na to L4 ? bo albo pominęłam albo jestem niezła skleroza (aż głupio mnie pytać:-D) ale mnie żal jest tak Ciebie, że Ty się kisisz w tej pracy !:-p:-p Idź jeszcze póki taka ładna pogoda:-) Buziaczki, a koszmary olej :* ! :rofl2:

reklama
Pati dziękuję, ale coraz bardziej do tego przeraża mnie jak to będzie bolało:-D hmmm ale kurde nie mogę się doczekać przyjścia na świat mojego bąbelka :-):rofl2: ...
Słońce kiedy Ty idziesz na to L4 ? bo albo pominęłam albo jestem niezła skleroza (aż głupio mnie pytać:-D) ale mnie żal jest tak Ciebie, że Ty się kisisz w tej pracy !:-p:-p Idź jeszcze póki taka ładna pogoda:-) Buziaczki, a koszmary olej :* ! :rofl2:
Wiesz ja tak samo boję się porodu, strasznie, jeszcze chyba to do mnie nie dociera, że za ponad 4 miesiące będę na porodówce:szok: A powiem Ci że nie wiem kiedy na L4 pójdę:-D Bo w sumie siedzę przy komputerze te 8 godzin (czytaj na BB:-D) w domu bym się zanudziła tylko przy komputerze i tv a tak to ani sprzątać, bo mam czyściutko po weekendzie;-):-) Ani co, a tak czasem zrobię jakiś raport, poplotuje z koleżanką;-):-D I z Wami jestem, więc jest git:-D Ale tak szczerze to jeszcze 3 tygodnie i chyba sobie odpuszczę i będę siedzieć w domku i od rana pidżama party:-D Jeszcze tak jestem zorganizowana że nawet nie wiem kiedy mi się zajęcia na uczelni zaczynają:szok: Dlatego jeszcze te 3, 4 tygodnie i potem już tylko oddam się dokształcaniu może i Kruszynce się udzieli:-D:-D:-D A Ty Ilonka też zaczynasz kolejny rok czy robisz jakąś przerwę?

Do góry