reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

reklama
TYGRYNKO....kochana, trzymaj sie dzielnie...ja wierze, ze wszystko bedzie dobrze...Nie denerwuj sie tylko...mysl pozytywnie...malenstwo wytrzyma i wszystko sie ulozy....trzymam kciuki i mysle o was....

Tygrynko jestem przekonana, że wszystko będzie dobrze! Zobaczysz! Wrócisz do domku i to wszystko będzie już za tobą! Nie możesz pokazać małemu, że się denerwujesz bo on jeszcze bardziej:-( Czekamy na wieści od Ciebie!
Kupiłam wczoraj parę rzeczy dla skarbeczka. Najśmieszniejsze zostały u mojego Skarba, postaram się Wam pochwalić ecie troszkę:)
A mi wczoraj miło upłynął weekend, pomijając, że nie zdążyliśmy na autobus, i musieliśmy z Damianem czekać 25 minut, ponieważ to niedziela. Siedzieliśmy i śpiewaliśmy:)

Jejku..myślę o Tygrynce, smutno mi...

Załączniki

• 888.jpg
    888.jpg
    41,2 KB · Wyświetleń: 28
  • 777.jpg
    777.jpg
    29,4 KB · Wyświetleń: 30
Ostatnia edycja:
Dzień Dobry Śnieżynki:-) Nadaje do Was już z pracy;-) Kruszynka już od rana mnie kopie:-D Ale noc miałam kiepską same koszmary mi się śniły:-( Tragedia:-( Ale dzisiaj śliczna pogoda może humorek mi się poprawi;-) miłego przedpołudnia dziewczyny:-D

Dzień dobry Śnieżynki:-D

Hej dziewczyny pisze do Was z kom ze szpitala w Szczytnie..krwawienie sie zwiekszylo,grozi mi poronienie,leze na podtrzymaniu,malemu tetno wariuje.. Chyba to do mnie nie dociera..

Tygrynka kochana dopiero teraz doczytałam, że bidulko leżysz w szpitalu:-( ale jestem z Tobą i wiem, że Ty i Maleństwo jesteście silne i to przetrzymacie:tak:buziaki i trzymaj się kochana:-)

Poozdrawiam wszystkie lutowe mamy! Ja mam termin na ok 11 lutego, mieszkam od 10 lat w Rzymie z moim mezem Wlochem. To bedzie nasz pierwszy dzidzius i bardzo to wszystko przezywamy!:-) Pozdrawiam serdecznie!

Witamy w gronie Śnieżynek i gratuluję ciąży:-D

hej kochaniutkie;-) ja wchodzę tylko na sekundkę, bo dziś świetuje 25 urodzinki i mam urwanie głowy niby nic nie planowałam, ale rodzinka i psiapsiółki chcą wpaść na kawke;-);-) szkoda że wy tak daleko, dla was tez torta bym upiekła;-);-) widze że czeka mnie sporo czytania jak jutro wlecę, nie rozpisujcie sie za dużo:-D buziii

Ogromne i serdeczne życzenia z okazji urodzin kaasiorku:-D spóźnione, ale szczere:-) STO LAT STO LAT!!!!:-D

Kochane wczoraj był cudowny dzień:-D pogoda tak piękna jak w niejeden weekend w lecie nie była:-p od samego rana mieliśmy gości i cały dzionek spędziliśmy na dworze:-) czułam się rewelacyjnie, a na dodatek tyle zjadłam, że ho ho:-)

A dziś mam plan pojechać z Mężusiem do Praktikera po dodatki do łazienki i panele do kuchni:-) a po południu pojedziemy może do IKEI jak będę się dobrze czuła:-D

A jak tam Wasze poniedziałkowe samopoczucie Śnieżynki???:-)

A jak tam Wasze poniedziałkowe samopoczucie Śnieżynki???:-)

Sóweczko moje samopoczucie nawet nawet, zjadłam parę płatków kukurydzianych i tak mocno nie czuję nudności, przeczytałam w internecie, że płatki zwykłe pomagają , czyżby podziałało:szok: A w czwartek na 8:00 mam wizytę w sprawie mojego grzybka, dowiem się szczegółowo co to za świństwo siedzi we mnie. Co do tej sukienki, którą przymierzałam w sobotę. Stwierdziłam, że jednak jej nie wezmę:-(Ona na brzuszku leżała jak bum cyk cyk, była w sam raz a kto wie czy ja bym się w nią zmieściła za 4 tygodnie? W górze to pewnie i tak, bo pod paszkami miałam jeszcze luz, ale w brzuchu? Kurcze sama już nie wiem, jak ją zobaczyłam to chwilowo poczułam się jak na ślubie:-D Dlatego we środę Skarbek załatwił sobie wolne i ostatecznie jedziemy coś kupić. Chyba, że nic nie będzie, to wezmę tamtą, najwyżej brzuszek zostawię w domku:-D:-D Sama już nie wiem naprawdę...Pokażę wam krój podobnej sukienki, i może wy mi pomożecie i pomyślcie, za 4 tyg. mogłabym już w podobną sukienkę nie wejść?Tylko że ta "moja" jest zakładana na szyję i jest troszeczkę luzniejsza, bo ta na zdjęciu to już w ogóle jest obcisła. Doradzcie...
http://allegro.pl/item739422866_suknia_wieczorowa_satyna_sukienki_wesele_42_44_xxl.html
item739422866_suknia_wieczorowa_satyna_sukienki_wesele_42_44_xxl.html

Hej dziewczyny pisze do Was z kom ze szpitala w Szczytnie..krwawienie sie zwiekszylo,grozi mi poronienie,leze na podtrzymaniu,malemu tetno wariuje.. Chyba to do mnie nie dociera.. Kasiorku sto lat!

Jeju:-:)-:)-( Tygrynko trzymaj się cieputko, staraj się nie denerwowac, powtarzaj sobie cały czas, że wszystko będzie dobrze, głaszcz od nas dzidziusia po brzuszku i leż cały czas ! Wszystko będzie dobrze! Buziaczki Kochana !

Ale super!!!:-D To już masz dużego Synusia! :-DRośnie jak na drożdżach chyba po rodzicach;-):-)

Pati dziękuję, ale coraz bardziej do tego przeraża mnie jak to będzie bolało:-D hmmm ale kurde nie mogę się doczekać przyjścia na świat mojego bąbelka :-):rofl2:

Poozdrawiam wszystkie lutowe mamy! Ja mam termin na ok 11 lutego, mieszkam od 10 lat w Rzymie z moim mezem Wlochem. To bedzie nasz pierwszy dzidzius i bardzo to wszystko przezywamy!:-) Pozdrawiam serdecznie!

Witaj przyszła Mamusiu, spokojnej ciąży życzę:-) Nie martw się, my też przeżywamy !:-p

Dzień Dobry Śnieżynki:-) Nadaje do Was już z pracy;-) Kruszynka już od rana mnie kopie:-D Ale noc miałam kiepską same koszmary mi się śniły:-( Tragedia:-( Ale dzisiaj śliczna pogoda może humorek mi się poprawi;-) miłego przedpołudnia dziewczyny:-D

Słońce kiedy Ty idziesz na to L4 ? bo albo pominęłam albo jestem niezła skleroza (aż głupio mnie pytać:-D) ale mnie żal jest tak Ciebie, że Ty się kisisz w tej pracy !:-p:-p Idź jeszcze póki taka ładna pogoda:-) Buziaczki, a koszmary olej :* ! :rofl2:

reklama
Pati dziękuję, ale coraz bardziej do tego przeraża mnie jak to będzie bolało:-D hmmm ale kurde nie mogę się doczekać przyjścia na świat mojego bąbelka :-):rofl2: ...
Słońce kiedy Ty idziesz na to L4 ? bo albo pominęłam albo jestem niezła skleroza (aż głupio mnie pytać:-D) ale mnie żal jest tak Ciebie, że Ty się kisisz w tej pracy !:-p:-p Idź jeszcze póki taka ładna pogoda:-) Buziaczki, a koszmary olej :* ! :rofl2:
Wiesz ja tak samo boję się porodu, strasznie, jeszcze chyba to do mnie nie dociera, że za ponad 4 miesiące będę na porodówce:szok: A powiem Ci że nie wiem kiedy na L4 pójdę:-D Bo w sumie siedzę przy komputerze te 8 godzin (czytaj na BB:-D) w domu bym się zanudziła tylko przy komputerze i tv a tak to ani sprzątać, bo mam czyściutko po weekendzie;-):-) Ani co, a tak czasem zrobię jakiś raport, poplotuje z koleżanką;-):-D I z Wami jestem, więc jest git:-D Ale tak szczerze to jeszcze 3 tygodnie i chyba sobie odpuszczę i będę siedzieć w domku i od rana pidżama party:-D Jeszcze tak jestem zorganizowana że nawet nie wiem kiedy mi się zajęcia na uczelni zaczynają:szok: Dlatego jeszcze te 3, 4 tygodnie i potem już tylko oddam się dokształcaniu może i Kruszynce się udzieli:-D:-D:-D A Ty Ilonka też zaczynasz kolejny rok czy robisz jakąś przerwę?

Do góry