reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

reklama
Hej dziewczyny pisze do Was z kom ze szpitala w Szczytnie..krwawienie sie zwiekszylo,grozi mi poronienie,leze na podtrzymaniu,malemu tetno wariuje.. Chyba to do mnie nie dociera.. Kasiorku sto lat!

Kochana badz dobrej mysli,napewno wszystko bedzie dobrze.Wiem ze latwo sie mowi ale nie mozesz sie denerwowac bo maluszkowi to szkodzi.Czekamy na dobre wiesci.

Poozdrawiam wszystkie lutowe mamy! Ja mam termin na ok 11 lutego, mieszkam od 10 lat w Rzymie z moim mezem Wlochem. To bedzie nasz pierwszy dzidzius i bardzo to wszystko przezywamy!:-) Pozdrawiam serdecznie!

Ja rowniez witam kolejna mamusie i gratuluje.
Spokojnej ciazy

dobranoc Lodóweczki idę się wbić pod kołderke i będę czekać na Teraz albo nigdy:-D a jutro do pracy:sorry: Słodkich snów;-):-) Dobranoc:-D

tygrynko strasznie sie o ciebie martwie mam nadzieje ze wszystko sie dobrze skonczy jestesmy wszystkie toba czekamy na wiadomosci od ciebie

asia - witamy w gronie lutowek zycze milego spedzania czasu w naszym gonie

reklama
Mój ostatnio czytał ksiązkę Moje dziecko. Pytam się go czy jest tym wszystkim przerazony. On na to: nie, ale ty powinnaś...:eek:
No to ladnie ci powiedzial...haha dowcipnego masz tego meza:pale w sumie to troche razcji on ma...bo to i tak na naszych barkach sie skupi i tak:p

Pysiu, no to twój Kochany cię pocieszył, nie ma jak to otucha od swojego faceta:) Najgorsze jest to, ze ma racje:)
A moj malonek stwierdzil ze jak ja biore maciezynskie to on tez ...ja bede lezec i sie kurowac a on sie bejbolkiem zajmie:))))))

Hej dziewczyny pisze do Was z kom ze szpitala w Szczytnie..krwawienie sie zwiekszylo,grozi mi poronienie,leze na podtrzymaniu,malemu tetno wariuje.. Chyba to do mnie nie dociera.. Kasiorku sto lat!
Matko kochana ty sie trzymaj nic sie nie denerwuj...my tutaj wszystki o tobie myslimy ja to nawet sie dzisiaj modlilam(co sie w sumie nie czesto zdaza) Mysl pozytywnie a ty kochana fasolko 3maj sie mocno mamy i nie puszczaj...Przeciez dasz rade
Poozdrawiam wszystkie lutowe mamy! Ja mam termin na ok 11 lutego, mieszkam od 10 lat w Rzymie z moim mezem Wlochem. To bedzie nasz pierwszy dzidzius i bardzo to wszystko przezywamy!:-) Pozdrawiam serdecznie!
No to witamy w gronie Lutowek:))))))))))spokojnej ciazy

a ja dopiero wstala i jak ZWYKLE nikogo nie ma...ja to sobie z wami moge pogadac dopiero od wtorku do piatku bo wtedy sobie nocke moge zarwac na gadanko z wami i spac w dzien...:confused2:
Ide teraz popatrzec na jakis film ale zjadlo by sie cos tylko co...ten sam dylemat mam codziennie bo nic nie brzmi dobrze:(((((((((((

Do góry