reklama
Wszystkiego naj naj najlepszego z okazji urodzinek.hej kochaniutkie;-) ja wchodzę tylko na sekundkę, bo dziś świetuje 25 urodzinki i mam urwanie głowy niby nic nie planowałam, ale rodzinka i psiapsiółki chcą wpaść na kawke;-);-) szkoda że wy tak daleko, dla was tez torta bym upiekła;-);-) widze że czeka mnie sporo czytania jak jutro wlecę, nie rozpisujcie sie za dużo buziii
agaB
Fanka BB :)
Witajcie Dziewczynki oczywiście nie mam możliwości nadrobić,,, no ale obiecuje,że się poprawie jak już wyląduje na L4 czyli od października!!! doczytałam, że Kasiorek84 ma dziś urodzinki,więc składam najserdeczniejsze życzenia urodzinowe!! Świętuj Kochana jak tylko możesz ;-)
ja spędziłam weekend w domu Rodziców i dziś pełniłam rolę gospodyni, bo moi seniorzy wybrali się na weekend do Krakowa a ja miałam sprawować pieczę nad domostwem i dziadkiem i bratem chyba nie było źle boooo żyją i głodni nie chodzili haha
no ale jestem już w domku i teraz relaks a jutro do pracyyy ale tylko na 2 tygonie :-)
Pozdrawiam cieplutlko wszystkie Brzuchatki :-):-):-):-)
ja spędziłam weekend w domu Rodziców i dziś pełniłam rolę gospodyni, bo moi seniorzy wybrali się na weekend do Krakowa a ja miałam sprawować pieczę nad domostwem i dziadkiem i bratem chyba nie było źle boooo żyją i głodni nie chodzili haha
no ale jestem już w domku i teraz relaks a jutro do pracyyy ale tylko na 2 tygonie :-)
Pozdrawiam cieplutlko wszystkie Brzuchatki :-):-):-):-)
olenka12345
Taki torcik zaserwowałam dzisiaj moim gościom do kawki, jak ktoś ma ochotę to zapraszam bo stoi jeszcze dużo w lodówce:-)
Torcik wygląda apetycznie<mniam><mniam>oj gdybym mieszkała bliżej to napewno bym sie na niego skusiła hehe;-)Pozdrawiam
Dobreee...przynajmniej będziesz mogła sobie odpocząćNawet chłop mi isę śmiał ,ze dobrze, że tak wyglądam, to mnie o seks nei będzie męczył
A ja właśnie namówiłam mojego Skarba, aby poczytał sobie gazety typu "Mama i ja" siedzi już 30 minut a mi się zaczyna nudzić po mału
_Pysia_
Dobreee...przynajmniej będziesz mogła sobie odpocząć
A ja właśnie namówiłam mojego Skarba, aby poczytał sobie gazety typu "Mama i ja" siedzi już 30 minut a mi się zaczyna nudzić po mału
Mój ostatnio czytał ksiązkę Moje dziecko. Pytam się go czy jest tym wszystkim przerazony. On na to: nie, ale ty powinnaś...
Ilonaa
Mein Schatz :)
Dobreee...przynajmniej będziesz mogła sobie odpocząć
haha dobre mój jedynie bierze jak idzie do wc, bo chyba wtedy ma najwięcej czasu...
a u mnie Dziewczynki niedzielka minęła miło ;-) Byłam u lekarza w końcu i widziałam mojego Dzieciaczka Ale dalej siedzi jak na hawajach na hamaku więc nie zobaczyliśmy czy to chłopak na 100%:--p nawet brzuch trudno zobaczyć... pokaże Wam jutro jak będę miała scan z 17 lutego wagowo przeskoczył na 12... waży 300 gram i ma 22 cm, a nóżka 3cm ! a potem byłam z Andrzejem w Nowym Sączu na lodach hehe teraz idę coś przekąsić i wracam do Was ! :-)
_Pysia_
Pysiu, no to twój Kochany cię pocieszył, nie ma jak to otucha od swojego faceta Najgorsze jest to, ze ma racje
Ale tylko pierwsze 5 miesiecy, potem bedzie po równo ,bo nie zostaję na wychowaczym ,takze edzie musiał isę dzieckiem zająć.
reklama