reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

reklama
Ok dzieki zaraz cos zmajstruje jeszcze nikt takiego suwaczka nie bedzie mial(czyt. Cos zrobie z laptopem i tyle mnie zobaczycie do tego to ja jestem zdolna dopiero jak moj mysior przyjedzie to pewnie mi zrobi)

Rechotku - strasznie ci wspolczuje a moze wiesz co jaki czas sie sprawdza ten cukier bo ja miala tylko raz sprawdzany na poczatku bylo ok .czy to moze sie pojawic pozniej bo tutaj to wiesz nikt niczym sie nie interesuje jak bylam w pol 2mce temu to robilam badania a teraz nic tylko sprawdzaja co miesiac czy serduszko bije takimi tam sluchawkami

Zapomnialam dodac ze to robi pani pielegniarka badac dolu nie badaja - a z lekarzem masz do czynienia jak tylko sie cos dzieje a jak nie to dopiero na porodowce

Rechotku - strasznie ci wspolczuje a moze wiesz co jaki czas sie sprawdza ten cukier bo ja miala tylko raz sprawdzany na poczatku bylo ok .czy to moze sie pojawic pozniej bo tutaj to wiesz nikt niczym sie nie interesuje jak bylam w pol 2mce temu to robilam badania a teraz nic tylko sprawdzaja co miesiac czy serduszko bije takimi tam sluchawkami

najlepiej jak bedziesz miała okazje zrób krzywą cukrową...na 50g glukozy zalezy jak wyjdzie....ale jak tam się niczym nie przejmują to nie wiem jak tam wyglada opieka nad cięzarnymi cukrzyczkami

Czejo!

Wczoraj spędzałam dzień z moim mężem, dziś też. A na dodatek się z nim pokłóciłam i całą niedzielę mam spierdzieloną! Siedze i rycze! Kur*a....
Dobrze, że chociaż Adaś jest kochany, dziś od rana daje znać i mnie pociesza! Kochany synuś....

Odezwę się jutro, jak będę w pracy....

Przepraszam, ale nie jestem teraz w stanie nadrobić wszystkiego, co tutaj pisałyście... Jutro będę czytać....

Buziaki!

hej kochaniutkie;-) ja wchodzę tylko na sekundkę, bo dziś świetuje 25 urodzinki i mam urwanie głowy niby nic nie planowałam, ale rodzinka i psiapsiółki chcą wpaść na kawke;-);-) szkoda że wy tak daleko, dla was tez torta bym upiekła;-);-) widze że czeka mnie sporo czytania jak jutro wlecę, nie rozpisujcie sie za dużo:-D buziii

Czejo!

Wczoraj spędzałam dzień z moim mężem, dziś też. A na dodatek się z nim pokłóciłam i całą niedzielę mam spierdzieloną! Siedze i rycze! Kur*a....
Dobrze, że chociaż Adaś jest kochany, dziś od rana daje znać i mnie pociesza! Kochany synuś....

Przepraszam, ale nie jestem teraz w stanie nadrobić wszystkiego, co tutaj pisałyście... Jutro będę czytać....

Buziaki!
Nie przejmuj się Kochana Adaś bardzo Kocha mamusię i daje Ci powody do radości :tak::-)albo Cię kopie i chce powiedzieć matka nie płacz!;-)Trzymaj się Kochana do jutra papa;-)

ja często stawiam bożki z brązu...ale ostatnio wychodzą mi za looźne...
Wiesz co rechotku ty to jednak udana jestes haha bozki z brazu kuzwa haha

Rechotka ahahahahahhahah! Ty jesteś Koieto niesamowita :-D
tak się pytam bo na tym l4 to ja umrę z nudów i znalazłam kilka fajnych rzeczy ale nie wiem jak się zabrać za to np takie coś :D
600.jpg&w=320&h=

:-p

krok13.jpg&w=320&h=

:-p
mi to sie strasszliwie ten aniolek podobba...nigdy tego nie robilam za to kartki robie...no takie na ur albo inne okazje...niezla frajda...ale ostatnio czasu nie mam za bardzo:/

Czejo!

Buziaki!

Oh kochana nie denerwuj sie bo zlosc urodzie szkodzi...nie tylko ty tak masz... hormony szaleja...i tyle ja tez swojego popedzilam kilka razy wczoraj...ale dalismy sobie buzi i juz jest ok...przynajmniej wiesz ze dzidzia jest po twojej stronie...a moja ... woli sie chyba nie wtracac haha:p
Moze w koncu okaze mamusi troszke serca i puknie ze 2 razy:)))))))))

A tak swoja droga to ja tylko na pare minutek ide spac bo dopiero z pracy wrocilam...i padam na ryjek...a wy tu kochana bawcie sie dobrze udaniej niedzieli...ktora chora niech szybko wraca do zdrowia(ja juz mam cale szczescie to za soba i sladu nie ma ze katar i kaszel mnie meczyly)
A i nie poszalejcie za bardzo z tym pisaniem...:)))))

Buziaki papa

Ostatnia edycja:
reklama
hej kochaniutkie;-) ja wchodzę tylko na sekundkę, bo dziś świetuje 25 urodzinki i mam urwanie głowy niby nic nie planowałam, ale rodzinka i psiapsiółki chcą wpaść na kawke;-);-) szkoda że wy tak daleko, dla was tez torta bym upiekła;-);-) widze że czeka mnie sporo czytania jak jutro wlecę, nie rozpisujcie sie za dużo:-D buziii

Sto lat :) samych radości.

Do góry