reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

hej kochaniutkie;-) ja wchodzę tylko na sekundkę, bo dziś świetuje 25 urodzinki i mam urwanie głowy niby nic nie planowałam, ale rodzinka i psiapsiółki chcą wpaść na kawke;-);-) szkoda że wy tak daleko, dla was tez torta bym upiekła;-);-) widze że czeka mnie sporo czytania jak jutro wlecę, nie rozpisujcie sie za dużo:-D buziii

Wszystkiego naj naj!:**********:-)

reklama
Narazie Dziewczyny. Idę się w samotności oddawac cierpieniom nieoddychania, bólu głowy i mega kataru, bo mezu pojechał do znajomych a potem na meczyk. Pewneiw telewizji tez nic ciekawego nei ma :eek:

hej kochaniutkie;-) ja wchodzę tylko na sekundkę, bo dziś świetuje 25 urodzinki i mam urwanie głowy niby nic nie planowałam, ale rodzinka i psiapsiółki chcą wpaść na kawke;-);-) szkoda że wy tak daleko, dla was tez torta bym upiekła;-);-) widze że czeka mnie sporo czytania jak jutro wlecę, nie rozpisujcie sie za dużo:-D buziii

wszytkiego naj naj naj spełnienia marzeń

Narazie Dziewczyny. Idę się w samotności oddawac cierpieniom nieoddychania, bólu głowy i mega kataru, bo mezu pojechał do znajomych a potem na meczyk. Pewneiw telewizji tez nic ciekawego nei ma :eek:

kuruj się kuruj...jak zawsze weekend i nic w pudle nie grają dobrego

mnie tez męczyło przeziębienie,ale na szczęście juz przechodzi na kaszel nie pomagał syrop z cebuli to kupiłam stodal i pomogło.czuje sie juz lepiej..i Wy również wracajcie szybciutko do zdrówka:*;-)

Czejo!

Wczoraj spędzałam dzień z moim mężem, dziś też. A na dodatek się z nim pokłóciłam i całą niedzielę mam spierdzieloną! Siedze i rycze! Kur*a....
Dobrze, że chociaż Adaś jest kochany, dziś od rana daje znać i mnie pociesza! Kochany synuś....

Odezwę się jutro, jak będę w pracy....

Przepraszam, ale nie jestem teraz w stanie nadrobić wszystkiego, co tutaj pisałyście... Jutro będę czytać....

Buziaki!

Oj maleńka... nie płacz... tylko szybko się pogódźcie - ja miałam mega awanti w piątek z trzskaniem drzwiami rykiem i w ogóle... to źle robi naszym maluszkom :(

:-D:-DSTO LAT!!!!!!!:-D:-D

kaasiorek 84 Wszystkiego Najlepszego! Zdrowia, pomyślności jak najmniej nerwów i jak już przyjdzie nasz dzień to aby było wszystko OK!

Przeczytałam o czym pisałyście, ale szczerze to nie chce mi się odpisywać :-( Głowa mi pęka, na dodatek znowu jestem poddenerwowana :-( Chciałam zrobić mi i D. zdjęcie na nk i wstawić, ale stwierdziłam, że wyglądam strasznie, i nic nie wstawię:zawstydzona/y: Do wieczora Kochane:happy:

a ja się potwornie nudzę, nie ma nic w tv, Grzesiek poszedł naprawiać koledze komputer, cholera wie kiedy będzie, do tego jest porządnie zaziębiony i boję się że mnie zarazi tym dziadostwem:confused2: więc ogólnie taka średnia ta niedziela, zaliczyłam już 2 godzinny spacer, wróciłam się napić ciepłej herbatki i nuuuuuda:confused2: Jutro do pracy:sorry: No i koniec tego wolnego i teraz byle do piątku;-):-)

wszytkiego naj naj naj spełnienia marzeń

kuruj się kuruj...jak zawsze weekend i nic w pudle nie grają dobrego
Polezałam, pojadłam co tam miałam i padłam z nudów .nawet mi się spac nie chce.

Przeczytałam o czym pisałyście, ale szczerze to nie chce mi się odpisywać :-( Głowa mi pęka, na dodatek znowu jestem poddenerwowana :-( Chciałam zrobić mi i D. zdjęcie na nk i wstawić, ale stwierdziłam, że wyglądam strasznie, i nic nie wstawię:zawstydzona/y: Do wieczora Kochane:happy:

Ja dzisiaj wyglądam jak Zocha z bagien. Włosy tłuste, rozciągnieta piżam i dres, podkrazone oczy i czerwony nos. Cud dziewczyna ze mnie. Nawet chłop mi isę śmiał ,ze dobrze, że tak wyglądam, to mnie o seks nei będzie męczył:eek:

reklama
Wszystkiego naj naj naj z okazji urodzin:-)

a ja się potwornie nudzę, nie ma nic w tv, Grzesiek poszedł naprawiać koledze komputer, cholera wie kiedy będzie, do tego jest porządnie zaziębiony i boję się że mnie zarazi tym dziadostwem:confused2: więc ogólnie taka średnia ta niedziela, zaliczyłam już 2 godzinny spacer, wróciłam się napić ciepłej herbatki i nuuuuuda:confused2: Jutro do pracy:sorry: No i koniec tego wolnego i teraz byle do piątku;-):-)
A ja właśnie odpoczywam bo przed chwilą gościłam rodziców i teściów na kawce i spóźnionym torciku z okazji rocznicy która mieliśmy w środę. W tygodniu jestem zbyt zmęczona po pracy więc zaprosiłam ich na dzisiaj. Od rana sprzątaliśmy z mężem żeby rodzicom pokazać jacy to my porządni hehe:-D ale ściema, teraz jakoś tak mi dziwnie zbyt czysto:-) mąż kazał mi trochę nakruszyć jedzonkiem żeby chociaż troche powrócić do normalności:-D

Do góry