reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

reklama
Rechotka ahahahahahhahah! Ty jesteś Koieto niesamowita :-D
tak się pytam bo na tym l4 to ja umrę z nudów i znalazłam kilka fajnych rzeczy ale nie wiem jak się zabrać za to np takie coś :D

:-p

w głowie rozłóż sobie całość na poszczególne części i skup się na każdej z nich pamiętaj nie musi ci wyjść od razu idealnie a do kolorów używają barwnika spożywczego......

A tak wogole w pracy tez nikt nie wie ze jestem w ciazy bo zaraz bym juz nie mial pracy . Na szczescie pracuje z jedna polka ktora wie ze nestem w ciazy i jak mam jakas ciezsza prace to mnie zmienia ale to tabu w pracy - odliczam tylko tyg - i ciekam. Do pracy chodze ubrana jak lump i wogole nie czuje sie atrakcyjna - jakies stare dresy za duze koszulki mojego mysiora itp

przepraszam ze to mówie ale kurna zobaczcie zachciało nam się eldorado tam to już wogole sarca nie mają, jak oni tarktują polki....wstyd.....cała ta anglia i irlandia robi sie jak pijawka.....nie warte to żadnych pieniędzy....okupione tęsknotą i poniżeniem .....chyba bym nerwoow nie wytrzymała i wysadziła wszystko w pizdu

Rechotku - masz racje ale co ja mam zrobic w tej sytuacji jak to nie tylko polki tak traktuja uwierz mi poza tym zalezy jeszcze jak kto tarfi . Ja tez mam czasami dola ale co bede robila w pol tutaj sie troche jeszcze pomecze jak wczesniej nie padne na morde. A najlepsze jest to ze ledwo wytrzymalam do piatku a menadzerka do mnie czy bym nie mogla w weekand przyjsc na noc na 12 godz......ja ze nie moge bo wyjezdzam na weekand

Rechotku - masz racje ale co ja mam zrobic w tej sytuacji jak to nie tylko polki tak traktuja uwierz mi poza tym zalezy jeszcze jak kto tarfi . Ja tez mam czasami dola ale co bede robila w pol tutaj sie troche jeszcze pomecze jak wczesniej nie padne na morde. A najlepsze jest to ze ledwo wytrzymalam do piatku a menadzerka do mnie czy bym nie mogla w weekand przyjsc na noc na 12 godz......ja ze nie moge bo wyjezdzam na weekand

...aż mi się ryczeć chce co za qrwy z tych ludzi....

reklama
Do góry