przecie se jaja robie jak zawszeja mam 111 cm i coooo....fikasz? : P
To ja Cię gonię

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
przecie se jaja robie jak zawszeja mam 111 cm i coooo....fikasz? : P
Ja robię barszczyk biały dawno nie jadłam a mam taką ochotęcześc Kwiatuszki
Ale sie rozpisałyście, szalejecie. Jak ja dam rady to przeczytać w 45 minut.
miałam 2 dziewczyny od rana na korkach i pasuje teraz zrobić odrobine porządku, zabrać sie za obiad i skonćzyć uzupełniać druki do pracy, kolejne. Papierkowa robota ,ale musi być zrobione na poniedziałek rano.
Co robicie na obiad? Ja mam zrobione mięso na kotlety mielone. ale nie mam pomysłu na zupe. jakies propozycje na czystą zupę z makaronem? albo mna jakąs zupe- krem.
Co do pasów to bezpieczniej zapinać je całkowicie ale tak by częśc piersiowa była dokładnie dopasowana a ta częśc pod brzuskiem miała odrobinę luzu. Musieliśmy juz 2 razy gwałtownie hamować przez jakiś matołków i czułam ze łapie od razu to miedzy piersiami dzieki czemu nie naciska pod brzuszkiem. no i trzeba dobrze ustawić sobie kąt pasa, przesówa sie jak jest to źle zrobione.
Byśmy po ciąży były bankrutkami jakbyśmy kupowały te ciążowe szmaty żeby to jeszcze wyglądało ale większość to totalne bezguścieCześć dziewuszki, ja dziś spedzam dzień u tesciów;-) Maciuś z tata grzebią cos na podwórku przy domku, a ja z mama robie obiadek;-) wczoraj bylam na zakupach i stwierdzam, że nie będę nic kupowac w oryginalnych sklepach bo tam jest o wiele drożej np stanik ciazowy taki, ze można odpiąć do karmienia prawie 100 w sklepiea w takiej małej budzie babka miała od producenta po 30 zł, spodnie ciążowe na rynku Bema (Poznanianki na pewno zajarza o jaki chodzi hiihi) za 90 zl, a w sklepach ok 170
poza tym kłania sie jednak allegro ono jest niezastąpione ihihi
ja przecież kupiłam za 60zł spodnie na allegro musłałam że będą coś warte, a to poprostu jest wycięty przód z zamkiem i wstawiona szmata elastyczna z gumką i ktoś jeszcze tak to obleśnie pozszywał że się cieszę że mam długie bluzki.....oszustwo i tyle jeszcze spodnie mają się nijak do wymiarów jakie podają ale jak mam 3 raz wymieniać to już żal mi na przesyłki, bo wysłałam za duże dostałam takie same wiec żal.pl ...jestem taka zła na te portki ze szok....
Rechotku kupiłam na allegro spodnie ciazowe calkiem fajne. zaraz poszukam link i Ci wyśle. są dobrej jakosci, tylko je sama skróciłam bo były za długie. trzeba tylko dobrze sie zmierzyć i wybrać według tego co pisze o wymiarach a nie rozmiaru.
Rechotku kupiłam na allegro spodnie ciazowe calkiem fajne. zaraz poszukam link i Ci wyśle. są dobrej jakosci, tylko je sama skróciłam bo były za długie. trzeba tylko dobrze sie zmierzyć i wybrać według tego co pisze o wymiarach a nie rozmiaru.
Ja sobie kupiłam Azucalen, babki w aptece polecały, do tego jem zurawinę i piję duże ilości wody z cytryna, bo trzeba PH zakwasić. I płyn z ziaji ale nautralny bo ten przeciwgrzybiczny moze za bardzo wyjaławiać..nie wiem niby ciut lepiej ale bez szału....chyba pożyczę skondś kaskę i się w pon wybiorę do gina jakiegos taniego co mnie od razu przyjmie...
co ty? jakieś rozgrywki są.....uuuuuu.....to mam przesrane nici z moich planów że se wyskocze gdzieśz kumplami w ładną pogodę pewnie będę siedzieć przed tv i kibicować beze mnie......ale cóż tak mam zawsze...
![]()