Spodnie to u mnie tak samo nie problem zawsze się coś znajdzie po dobrej cenie ale góra tragedia te płaszcze te swetry materiał porażka, krój jeszcze gorszy a o kolorach nie wspomne![]()
podzielam opinię - porażka

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Spodnie to u mnie tak samo nie problem zawsze się coś znajdzie po dobrej cenie ale góra tragedia te płaszcze te swetry materiał porażka, krój jeszcze gorszy a o kolorach nie wspomne![]()
Dlatego bede do oporu chodzić w swoich normalnych ciuchach. mam kilka fajnych bluzek, które beda dobre nawet na duzy brzuchol. Te ciązowe jansy też mi posluża, bo mam je na najwęższych zapinach a i tak mi z tyłka zjeżdżaja, Dobrze że S wziełam, a nie M. Do pracy już nei chodze także dam radę.
W październiku tylko jedno wesele, to jeszcze powinnam się miescić w "normalną" sukienkę - tyle ze muszę ją najpier znaleźć. Najwyżej mi Gucha90 pozyczy po swoim ślubie
![]()
dziewczyny jesteście kochane :*
GGosia a ja mogę sama z siebie kupić magnez i brać??nie zaszkodzi chyba nie??
jedziemy do miasta gdzie mieszkają moi rodzice, znajomy taty jest ginekologiem, więc mam nadzieję że w razie czego (tfu tfu) to mnie obejrzy...
paulla fajny pomysł z tym pasem, chyba nadal jest bezpiecznie w aucie wtedy co??chyba zadzwonię do znajomego strażaka, on ma takie rzeczy w małym paluszku
odezwe się jutro jak dojechałam, a Wy trzymajcie się ciepło, buziaki!!
dziewczyny jesteście kochane :*
GGosia a ja mogę sama z siebie kupić magnez i brać??nie zaszkodzi chyba nie??
jedziemy do miasta gdzie mieszkają moi rodzice, znajomy taty jest ginekologiem, więc mam nadzieję że w razie czego (tfu tfu) to mnie obejrzy...
paulla fajny pomysł z tym pasem, chyba nadal jest bezpiecznie w aucie wtedy co??chyba zadzwonię do znajomego strażaka, on ma takie rzeczy w małym paluszku
odezwe się jutro jak dojechałam, a Wy trzymajcie się ciepło, buziaki!!
mi to pan doktor podpowiedział:-) zanim usiadziesz a autku to przypni pas, potem się wygodnie rozsiądź i tą część "ramienną" tylko przełóż. Nic w brzuchol nie ciśnie, a bezpieczna jesteś:-)
Bezpiecznej jazdy Kochana!!!