reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

reklama
Hej Dziewczynki :-)

Też miałam straszny problem ze znalezieniem spodni szukałam po Poznaniu aż w końcu w mojej małej mieścinie znalazłam sklep z odzieża ciążowa i kupilam spodnie za ok. 100zł

Top ONE

ja mam te nr 067 i jestem zadowolona

Hej Dziewczynki :-)

Też miałam straszny problem ze znalezieniem spodni szukałam po Poznaniu aż w końcu w mojej małej mieścinie znalazłam sklep z odzieża ciążowa i kupilam spodnie za ok. 100zł

Top ONE

ja mam te nr 067 i jestem zadowolona
Bardzo fajniutkie!:tak: Ja dzisiaj dostałam od znajomej która też będzie lodóweczką 2010:-) super spodnie kiedyś jej powiedziałam żeby jak coś spotka fajnego żeby mi też kupiła to jej potem kase oddam i przyniosła mi dzisiaj, zrobie później fotke to Wam pokaże,;-) długie jeansy ciążowe, które mają wszyte guziczki i da się zrobić z nich spodnie 3/4 i rybaczki także: AJM WERY HEPI!!!! I to cudo za mam za 70zl:-D

Może jeszcze coś kupimy fajnego sezon dopiero się zaczyna na takie rzeczy;-) Ale masz fajnie ja coś szybkiego zrobię i też uciekam na spacer:-) No to dzidzia rośnie mnie też tak czasem boli ale nie ma się czym martwić tak mi powiedziała gin. teraz coraz bardziej zaczniemy narzekać bo coraz więcej będzie nas boleć:sorry2: Ja jak długo pochodzę to jeszcze biodra mnie bolą:dry: no ale uroki ciąży najwyżej będę się zimować w domu:-D
Patrycja na pewno cos fajnego kupimy ja dzisiaj namierzyłam się całą masę spódnic ale wszystkie jakieś takie bez szału a do tego mają ceny z kosmosu 149zł zwykła dzinsowa szmatka.
Jeśli chodzi o bóle i dolegliwości ciążowe to na razie jeszcze nic mi nie doskwiera ale myślę że jesteśmy chyba w idealnej sytuacji bo przynajmniej letnie upały nas nie będą męczyły gdy będziemy już na końcówce, zawsze chciałam tak zajść w ciążę żeby rodzić na wiosnę no i się udało:-)

Hello Dziewczynki :-p Już nadrabiam co u Was słychać:-) Ja się wyżyłam z moimi nerwami na mieszkanku, które wysprzątałam... mój dalej jest na tej całej imprezie z firmy i wypiękniłam się, że jak wróci mam zamiar nie zwracać uwagi na niego! a żeby się lepiej czuć podczas fochu muszę ładnie wyglądać haha

Idę w piątek na CHIPPENDALES :rofl2::rofl2::rofl2::rofl2: Idzie któraś też ?:-):-):-)

Hej Kochane :)))
Własnie wróciłam ze ślubu i normalnie musze przyznać, że takiego czegoś jeszcze nie widziałam nie dość, że ślicznie było to na koniec upozorowali porwanie pani młodej i to tak realistycznie ze nikt nie wiedział co się dzieje :-Dhahahahhaha to było boskie normalnie :-D teraz czas coś zjeść i nadrobić zaległości bo pewnie sporo napisałyście od rana ;-)

Hej Kochane :)))
Własnie wróciłam ze ślubu i normalnie musze przyznać, że takiego czegoś jeszcze nie widziałam nie dość, że ślicznie było to na koniec upozorowali porwanie pani młodej i to tak realistycznie ze nikt nie wiedział co się dzieje :-Dhahahahhaha to było boskie normalnie :-D teraz czas coś zjeść i nadrobić zaległości bo pewnie sporo napisałyście od rana ;-)

hahaha dobre :-) też znam podobny przypadek tylko porwanie pana młodego, tylko on się źle skończył, bo paru kolesi wzięło to na serio i wpierd... porywaczom hahah a potem rozpętała się wojna na weselu :-p

reklama
Cześć laski :-(

Mam strasznego doła :-( Pewnie zupełnie niepotrzebnie, ale nie mogę przestać ryczeć, bo tak się strasznie martwię... :-( to już 19 tydzień, a ja nadal nie czuję ruchów maluszka.
:-(USG dopiero za 3,5 tygodnia, a ja chyba do tego czasu oszaleje :-:)wściekła/y:Nie potrafię się cieszyć tylko siedzę i ryczę jak głupia :-(

Do góry