patisia16
6/II/10-3670g szczęścia:)
Ja już się poczęstowałam zawartością magicznej lodóweczkiNowe zdjęcie do przypinania pinezek na NK !!!

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja już się poczęstowałam zawartością magicznej lodóweczkiNowe zdjęcie do przypinania pinezek na NK !!!
Bardzo fajniutkie!Hej Dziewczynki :-)
Też miałam straszny problem ze znalezieniem spodni szukałam po Poznaniu aż w końcu w mojej małej mieścinie znalazłam sklep z odzieża ciążowa i kupilam spodnie za ok. 100zł
Top ONE
ja mam te nr 067 i jestem zadowolona
Patrycja na pewno cos fajnego kupimy ja dzisiaj namierzyłam się całą masę spódnic ale wszystkie jakieś takie bez szału a do tego mają ceny z kosmosu 149zł zwykła dzinsowa szmatka.Może jeszcze coś kupimy fajnego sezon dopiero się zaczyna na takie rzeczy;-) Ale masz fajnie ja coś szybkiego zrobię i też uciekam na spacer:-) No to dzidzia rośnie mnie też tak czasem boli ale nie ma się czym martwić tak mi powiedziała gin. teraz coraz bardziej zaczniemy narzekać bo coraz więcej będzie nas bolećJa jak długo pochodzę to jeszcze biodra mnie bolą
no ale uroki ciąży najwyżej będę się zimować w domu
![]()
Hej Kochane))
Własnie wróciłam ze ślubu i normalnie musze przyznać, że takiego czegoś jeszcze nie widziałam nie dość, że ślicznie było to na koniec upozorowali porwanie pani młodej i to tak realistycznie ze nikt nie wiedział co się dziejehahahahhaha to było boskie normalnie
teraz czas coś zjeść i nadrobić zaległości bo pewnie sporo napisałyście od rana ;-)