reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

ja mam te :
CIENKI JEANS spodnie ciążowe AGA, rozm. 34 (735739461) - Aukcje internetowe Allegro
zmierzyłam swoje spodnie na szerokosc nogawek i w biodrach, te w które fajnie wchodze i wyszlo mi ze 36 to mój rozmiar. kupiłam jeszcze 2 pary u tego sprzedawcy, ale widze ze nie ma teraz aukcji tych spodni. jedne białe, drugie czarno - szare z takiego cienszego materiału ale przypominającego jeans. To dosyć dobry sprzedawca. spodnie były u mnie wciągu 2 dni od zaksięgowania wpłaty.
Do tej osoby warto zaglądać , fakt ma też badziewia sporo ale czasem znajdzie sie cos fajnego.

reklama
Hej dziewczyny ... nie mam sily nadrabiac ... od 6 rano robiłam kartki ... a dzisiaj jeszcze Kocur swojego małego przywozi ... a ja ze stertą nie popranych ubrań ...

I dobra wiadomość :
"zmusiłam" troszke mojego brzdąca do pierwszego kopniaczka :D:D:D Tzn połozyłam sie na brzuszku jak mi kocurek plecy masował , no i małemu leniowi sie malo wygodnie spało więc łaskawie mnie popukał żebym zmieniła pozycje !!! Nareszcie !!!

A to tylko dowiodło teorii mojego kocurka ze nasze maleństwo to po porostu spioch i leń ... I nie bedzie zbędnie trawił cennej energii ....:p

Witam! Ale jestem w fatalnym humorze niedosc ze z nosa mi cieknie i głowa mi peka to jeszcze pojechala na zakupy z siostra i jej mezem! nigdy juz tego wiecej nie zrobie bo jej maz to staszny dupek jest jak moj by byl taki to bym go wciagu 5 min udusila! Nic nam nie dal poogladac ani poprzymerzac tylko ciagle pospieszalam a jak chcialysmy zajechac do jeszcze jakiegos sklepu to tylko marudzial ze juz w tylu bylysmy i on sie spieszy! Wspolczuje tej mojej siostrze meza a sobie szwagra :-(

Hej dziewczyny ... nie mam sily nadrabiac ... od 6 rano robiłam kartki ... a dzisiaj jeszcze Kocur swojego małego przywozi ... a ja ze stertą nie popranych ubrań ...

I dobra wiadomość :
"zmusiłam" troszke mojego brzdąca do pierwszego kopniaczka :D:D:D Tzn połozyłam sie na brzuszku jak mi kocurek plecy masował , no i małemu leniowi sie malo wygodnie spało więc łaskawie mnie popukał żebym zmieniła pozycje !!! Nareszcie !!!

A to tylko dowiodło teorii mojego kocurka ze nasze maleństwo to po porostu spioch i leń ... I nie bedzie zbędnie trawił cennej energii ....:p
No widzisz Kochana nareszcie się doczekałaś!:-D Ale masz leniuszka:-) Pewnie oszczędza siły na później;-):-)

A ja przymierzyłam jedną, piękną, jasną, długą suknię, ale jestem taka akurat w brzuszku, a boję się, że za 4 tygodnie się już w nią nie zmieszczę, a jest taka, o jakiej myślałam.
Teraz lecimy na spacer z psem, dzisiaj i jutro raczej tutaj nie zajrzę, ale będę miała do nadrabiania u Was...

przecie se jaja robie jak zawsze :p ja mam 111 cm i coooo....fikasz? : P
Rechot ja fikam!!! mam tyle samo!!! :-D:-D
Cześć dziewuszki, ja dziś spedzam dzień u tesciów;-) Maciuś z tata grzebią cos na podwórku przy domku, a ja z mama robie obiadek;-) wczoraj bylam na zakupach i stwierdzam, że nie będę nic kupowac w oryginalnych sklepach bo tam jest o wiele drożej np stanik ciazowy taki, ze można odpiąć do karmienia prawie 100 w sklepie:szok: a w takiej małej budzie babka miała od producenta po 30 zł, spodnie ciążowe na rynku Bema (Poznanianki na pewno zajarza o jaki chodzi hiihi) za 90 zl, a w sklepach ok 170:baffled: poza tym kłania sie jednak allegro ono jest niezastąpione ihihi
Kurcze może powinnam poszukać czegoś po jakiś bazarkach:/ kiedys były dwa stoiska w KDT ale teraz nie ma KDT :( a ja właśnie wywaliłam 180 na spodnie :(

I dobra wiadomość :

HURRAA!!!!!!!!!

reklama
Do góry