reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

Tygrynko baw się dobrze i grzecznie mi tam !:-)

Ja tak Was podczytuje jednym okiem, ale zaraz muszę wyjść na rynek, bo mam spotkanie z ludźmi z LO.. będą sączyli piweczka z soczkiem przy mnie buuu, ale jakoś dam radę z tym moim sokiem:-) a w niedziele do lekarza sialalalalaa:rofl2::-)

reklama
już bliżej niż dalej;-) Dasz radę wytrzymasz:tak::-)

Pewnie - po prostu jestem bardzo ciekawa.

Ja tak Was podczytuje jednym okiem, ale zaraz muszę wyjść na rynek, bo mam spotkanie z ludźmi z LO.. będą sączyli piweczka z soczkiem przy mnie buuu, ale jakoś dam radę z tym moim sokiem:-) a w niedziele do lekarza sialalalalaa:rofl2::-)
Ilona napadnij barmana swoim rozbrajającym uśmiechem i poproś o super kolorowy mix soczkowy - i wszyscy Ci będą zazdrościć :)
Lecę myc okna, nie mam co robić:-p Miłego popołudnia:-D

Gucha - to chyba nie najlepszy pomysł - ciągle łapki w górze i w ogóle - zagoń przyszłego tatusia!!

Kejt ma racje. Gucha mycie okien, czy wieszanie firanek to teraz zajecie nie dla nas. Cięgale masz ręce w górze i napinasz mięsnie brzucha. Nie fajny pomysł.

Ilonka miłej zabawy. Sa super kolorowe soczki. ja odkąd jestm w ciązy zamawiam sobie soczek warstowy. fajnie wyglada super smakuje. w mojej ulubionej knajpce robia mi taki z 4 warstw- sok ananasowy, pomarańczowy, z czerwonych grejfrutów i czarnej porzeczki. pyszny i wygląda obłędnie.

ja ide dzis do Jysku szukac kołderki 200X220. zaczynamy marznąc pod naszą a ogrzewania nie chcemy właczać bo zanim sie wyprowadzimybędziemy juz z tysiąc w plecy. Moze znajdę fajną kołdrę ;).

A Ty się delektuj soczkiem ;-)a oni tylko mogą Ci pozazdrościć małej istotki w brzuszku:-)

Ile razy pisałam, że D. jak na razie nie ma, szkoda że nikt nie czyta tak szczegółowo moich postów, jak tych starszych forumowiczek.A pózniej, że człowiek się denerwuje. Ręcę w górze, a co to ma do tego, spójrzcie na ćwiczenia w ciąży, są bardziej skomplikowane.

Poeodzenie na dzisiejszych USG ja mam dopiero 29 i juz sie nie moge doczekać

Kochana to jesteś następna, która ma USG 29 września:-) już jestem ja i Rechotka:-D

Powróciłam!!!:-) Może nie w pełni usatysfakcjonowana ale bardzo ale to bardzo szczęśliwa!:-D 100 % pewności na płeć nie mam ale prawdopodobnie dziewczynka:-) Cały czas Kruszynka skakała i się ruszała chwytała rączkami swoich nóżek machała łapką no i do zdjęcia się ustawiła:-D nagrałam sobie jeszcze filmik z biciem serduszka i jak sobie tam harcuje:-D co do samego badania to ma po 5 paluszków ladnie stópki pokazywała nam Kruszynka i wszystko na swoim miejscu i co ważne zdrowe serduszko:-D I waży 386g!:-) No i termin porodu mi się przesunął zgodnie z @ na 3 lutego:-D cieszę się jak głupia ale się poryczałam ze szczęścia że mam zdrowego dzidziusia!!!

Kochana to, że się poryczałaś to nic nowego, bo chyba każda z nas się wzrusza i nie ma w tym nic dziwnego:-D najważniejsze, że Maleństwo zdrowe i gratuluję "chyba" córeczki:-):-) wpisuję Cię różowo na listę, a gdyby się zmieniło to zmienimy:-D

Ja się mega najadłam pomidorówki i teraz leżę i umieram z przejedzenia, ale przynajmniej Sóweczka rośnie:-)

Ile razy pisałam, że D. jak na razie nie ma, szkoda że nikt nie czyta tak szczegółowo moich postów, jak tych starszych forumowiczek.A pózniej, że człowiek się denerwuje. Ręcę w górze, a co to ma do tego, spójrzcie na ćwiczenia w ciąży, są bardziej skomplikowane.
nie wpieklaj sie, pamietam ze na razie nie moze tego zrobić. Przez nieumyte okna świat sie nie zawali. umyje jak wróci.

reklama
Do góry