reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

Tygrynko baw się dobrze i grzecznie mi tam !:-)

Ja tak Was podczytuje jednym okiem, ale zaraz muszę wyjść na rynek, bo mam spotkanie z ludźmi z LO.. będą sączyli piweczka z soczkiem przy mnie buuu, ale jakoś dam radę z tym moim sokiem:-) a w niedziele do lekarza sialalalalaa:rofl2::-)

reklama
już bliżej niż dalej;-) Dasz radę wytrzymasz:tak::-)

Pewnie - po prostu jestem bardzo ciekawa.

Ja tak Was podczytuje jednym okiem, ale zaraz muszę wyjść na rynek, bo mam spotkanie z ludźmi z LO.. będą sączyli piweczka z soczkiem przy mnie buuu, ale jakoś dam radę z tym moim sokiem:-) a w niedziele do lekarza sialalalalaa:rofl2::-)
Ilona napadnij barmana swoim rozbrajającym uśmiechem i poproś o super kolorowy mix soczkowy - i wszyscy Ci będą zazdrościć :)
Lecę myc okna, nie mam co robić:-p Miłego popołudnia:-D

Gucha - to chyba nie najlepszy pomysł - ciągle łapki w górze i w ogóle - zagoń przyszłego tatusia!!

Kejt ma racje. Gucha mycie okien, czy wieszanie firanek to teraz zajecie nie dla nas. Cięgale masz ręce w górze i napinasz mięsnie brzucha. Nie fajny pomysł.

Ilonka miłej zabawy. Sa super kolorowe soczki. ja odkąd jestm w ciązy zamawiam sobie soczek warstowy. fajnie wyglada super smakuje. w mojej ulubionej knajpce robia mi taki z 4 warstw- sok ananasowy, pomarańczowy, z czerwonych grejfrutów i czarnej porzeczki. pyszny i wygląda obłędnie.

ja ide dzis do Jysku szukac kołderki 200X220. zaczynamy marznąc pod naszą a ogrzewania nie chcemy właczać bo zanim sie wyprowadzimybędziemy juz z tysiąc w plecy. Moze znajdę fajną kołdrę ;).

A Ty się delektuj soczkiem ;-)a oni tylko mogą Ci pozazdrościć małej istotki w brzuszku:-)

Ile razy pisałam, że D. jak na razie nie ma, szkoda że nikt nie czyta tak szczegółowo moich postów, jak tych starszych forumowiczek.A pózniej, że człowiek się denerwuje. Ręcę w górze, a co to ma do tego, spójrzcie na ćwiczenia w ciąży, są bardziej skomplikowane.

Poeodzenie na dzisiejszych USG ja mam dopiero 29 i juz sie nie moge doczekać

Kochana to jesteś następna, która ma USG 29 września:-) już jestem ja i Rechotka:-D

Powróciłam!!!:-) Może nie w pełni usatysfakcjonowana ale bardzo ale to bardzo szczęśliwa!:-D 100 % pewności na płeć nie mam ale prawdopodobnie dziewczynka:-) Cały czas Kruszynka skakała i się ruszała chwytała rączkami swoich nóżek machała łapką no i do zdjęcia się ustawiła:-D nagrałam sobie jeszcze filmik z biciem serduszka i jak sobie tam harcuje:-D co do samego badania to ma po 5 paluszków ladnie stópki pokazywała nam Kruszynka i wszystko na swoim miejscu i co ważne zdrowe serduszko:-D I waży 386g!:-) No i termin porodu mi się przesunął zgodnie z @ na 3 lutego:-D cieszę się jak głupia ale się poryczałam ze szczęścia że mam zdrowego dzidziusia!!!

Kochana to, że się poryczałaś to nic nowego, bo chyba każda z nas się wzrusza i nie ma w tym nic dziwnego:-D najważniejsze, że Maleństwo zdrowe i gratuluję "chyba" córeczki:-):-) wpisuję Cię różowo na listę, a gdyby się zmieniło to zmienimy:-D

Ja się mega najadłam pomidorówki i teraz leżę i umieram z przejedzenia, ale przynajmniej Sóweczka rośnie:-)

Ile razy pisałam, że D. jak na razie nie ma, szkoda że nikt nie czyta tak szczegółowo moich postów, jak tych starszych forumowiczek.A pózniej, że człowiek się denerwuje. Ręcę w górze, a co to ma do tego, spójrzcie na ćwiczenia w ciąży, są bardziej skomplikowane.
nie wpieklaj sie, pamietam ze na razie nie moze tego zrobić. Przez nieumyte okna świat sie nie zawali. umyje jak wróci.

reklama
Do góry