reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

Też robię spaghetti i tez mam oryginalny włoski makaronik od teściowej bo pracuje we Włoszech to nam posyła włoskie specjały:-) A najbardziej uwielbiam jak nam daje kawę nescafe cappucinno smakuje jak prawdziwa kawa z mleczkiem i taaaaka duża pianka się robi tylko na razie mi nie wolno ze względu na magnez:-(
ja mam tez makaron od teściowej :-), do tego mam pomidory w puszce też od niej i oliwe najlepszą. Ja uwielbiam kawę mieloną sagafredo albo lavazza. jak mi sie teskni za kawą z ciśnieniowego ekspresu. mam taki ekspres ale teraz tylko maz z niego pije. Ja muszę sie zadowalać inką.
To capuccino też piłam, ale wole zrobione w ekspresie bo ja nie slodzę

reklama
Też robię spaghetti i tez mam oryginalny włoski makaronik od teściowej bo pracuje we Włoszech to nam posyła włoskie specjały:-) A najbardziej uwielbiam jak nam daje kawę nescafe cappucinno smakuje jak prawdziwa kawa z mleczkiem i taaaaka duża pianka się robi tylko na razie mi nie wolno ze względu na magnez:-(
Tez bym takie spagetti zjadła! MNIAM

Właśnie znalazłam namiary na doktora Mościckiego który usg 3d robi za 50 zl jeszcze dzisiaj zadzwonię i się umówie na przyszły tydzień to będzie 21/22 tydzień to szczeli nam drugie dokładne badanko;-):-)
Oooo to super ja się muszę dowiedzieć gdzie u mnie takie coś się wykonuje bo ja ostatnio na wszystko jestem "napalona" :-D

Hehe, mi też wyrosły na brzuchu maleńskie, jasne włoski. Trochę się zdziwiłam, ale Mój powiedział, że to żeby brzuch nie marzł ;-)

Też mam jakieś większe jasne owłosienie na brzuchu pewnie to przez nasze hormony
Oooo to przynajmniej nie jestem sama :-D no cóż jak to jest no normalne to niech sobie rosną ale normalnie miałam szok jak nie wiem co :-D

ja mam tez makaron od teściowej :-), do tego mam pomidory w puszce też od niej i oliwe najlepszą. Ja uwielbiam kawę mieloną sagafredo albo lavazza. jak mi sie teskni za kawą z ciśnieniowego ekspresu. mam taki ekspres ale teraz tylko maz z niego pije. Ja muszę sie zadowalać inką.
To capuccino też piłam, ale wole zrobione w ekspresie bo ja nie slodzę
Nie ma to jak specjały od teściowej:-D No własnie lavazza z takiego aluminiowego czajniczka mniam:-)

No 50zl! Aż sama nie wierzę ale szukałam opinii o tym lekarzu i USG 3D wykonuje super;-) Tylko trzeba dopłacić za zdjęcie i filmik ale to już kwestia 30-50zl więc już się robi 100zl;-) Tak czy inaczej myśle że warto tylko cięzko się dostać do niego bo dużo pacjentek ma:-( I tak nie mam wyboru to jedyny aparat 3D w mielcu najbliższy w Rzeszowie, Lublinie lub Krakowie więc na pewno skorzystam;-)

Ostatnia edycja:
Nie ma to jak specjały od teściowej:-D No własnie lavazza z takiego aluminiowego czajniczka mniam:-)

No 50zl! Aż sama nie wierzę ale szukałam opinii o tym lekarzu i USG 3D wykonuje super;-) Tylko trzeba dopłacić za zdjęcie i filmik ale to już kwestia 30-50zl więc już się robi 100zl;-) Tak czy inaczej myśle że warto tylko cięzko się dostać do niego bo dużo pacjentek ma:-( I tak nie mam wyboru to jedyny aparat 3D w mielcu najbliższy w Lublinie lub Krakowie więc na pewno skorzystam;-)
Nam teściwa przysyła konserwy miesne takie wołowe. Pycha, bo z miesa a nie mielonki, z galaretka ehhh rozmazyłam sie. do tego zawsze jest tuńczyk, łosoś w puszce, makarony, oliwa, a nawet malże.

my chyba bedziemy na tym USG w Krakowie. Tutaj jest tylko jeden lekarzi podobno idzie na ilosc nie jakośc. USG trwa 30 minut i płaci sie 150zł. a za płytke trzeba osobno dopłacić ok 50 zł.

reklama
Faktycznie Usg trójwymiarowe za 5 dyszek to jakos malo:-D
ciekawe czego sie czepic ..czy sprzet marny czy lekarz jakas porażka....bo taka cena....
Ja jestem zapisana na 4D we czwartek i zaplace 200zł...no ale to Warszawa a tu mam wrazenie wszystko jest drogie...

Do góry