reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

Dzień dobry królewny!! :)

Witam lodóweczki z rana:-)
do usg zostało 10 godzin jak ja wytrzymam w pracy?

Dzielnie kochana... dzielnie!! :)

dziendoberek kochane...jak sie dzisiaj mamy?????

Świetnie świetnie pogoda piękna... może jakiś spacerek :)

a mnie czeka dzisiaj jeszcze 5 godzin stania ;/ kosteczki puchną i od rana nerwoból w klatce ale co tam tzreba to wytrzymać....a i jeszcze spowiedź przedślubna mnie czeka ;)

Agasz biedactwo - jak to 5 h stania... uważaj na siebie. Ja jak dłużej stoję teraz to zaraz ciemno przed oczami i lece z nóg.

Ale bym sobie pojechała na grzyby, ale w ciąży to nie, bo bałabym się kleszczy.
Dobrze że już pogodzeni jesteście z mężem, a ja nawet nie mam kiedy sie z moim pokłócić, bo go nie ma ciągle

Mnie nie chcą puszczać rodzice i mąż - bo też uwielbiam.. ale mój brat złapał kleszcza w latem i miał boreliozę więc wszyscy się boją... ja w sumie troszkę też... ale połaziłabym po lesie...:-(

reklama
kejt82 co do grzybków to i ja miałam jechać w las w ten weekend, ale zaskoczyłaś mnie tą boreliozą! Faktycznie, nie pomyślałam o kleszczach! Kurcze, chyba czas odwołać moje miejsce w samochodzie....
W ogóle nie brałam pod uwagę kleszczy!

ja używam Tantuum Rosa, jak coś się dzieje, to parę razy dziennie i wtedy nasiadówki, jak nie to co 2-3 dni przemywam... pomaga a przynajmniej daje ulgę :)

to już jest 6??ja dopiero jestem w połowie 5 i się cieszyłam jak głupia, że mam, bo ciurkiem 4 serie wciagnęłam i myślałam, że 5 jest ostatnia!!! oswieć mnie!!!!

zaraz zmykam na kolejny odcinek wspomnianego doktorka i spaciu :) dobrej nocki dziewczynki!!

W połowie wrzesnia się zaczyna kolejna seria. takze spokojnie oglądaj sobie 5 :), akurat jak skończysz to będzie kilka oddzinków nowej

Dzień dobry Śnieżynki:-)

Dziewczyny trzymam kciuki za wizyty i czekam na informacje:-D

Dzisiaj od rana piękne słoneczko:-D Mężuś zaś pojechał na grzyby ciekawe czy coś znajdzie???:-p mnie jakoś dziwnie oczy bolą i mam jakiś taki troszkę rozmazany obraz, ale mam nadzieję, że jak się całkiem rozbudzę to przejdzie:-D

Trochę się wczoraj pokłóciłam z Mężusiem, ale już jest good i przynajmniej się troszkę sprężył i łazienka prawie gotowa:-) trzeba tylko jeszcze raz pomalować i posprzątać:-D

Ja już w pracy. Dziś zjadłam solidne śniadanko (2 buły z pomidorkiem i cebulką) aby bez jedzenia przetrwać ów rozmowy kwalifikacyjne!

3majcie kciuki, aby te sierotki co składały podania okazały się choć trochę kumate!
Nie wytrzymam, jak żadna z nich nie będzie się nadawała!

Zrobię sobie ciepłą herbatkę i będę ciągle piła, aby mi głodzik nie zajrzał hehe

Mama Sówka:) czyli koniec remontu tuż tuż! To świetnie!

Dziewczyny, które mają dzisiaj wizytę... 3mam kciuki i chwalcie się czym możecie!

Nie dziękuje żeby nie zapeszyć;-) Ręce mi się trzęsą:sorry2: Trzymać bardzo mocno!!!! Mantezowa czekam na wieści:tak: ja właśnie wychodze na autobus... :-(papa;-)

Dzień Dobry Kochane:-) Trzymam kciuki za dzisiejsze Wasze wizyty, tylko zaraz po, siadacie ładnie do komputera i opisujcie jak było;-)Ale Wam zazdroszczę, nasze kolejne USG odbędzie się już po naszym ślubie:-D:-D Ale jajcuny:-D Umyłam włosy sobie a mam taką szopę jak armagedon:angry: Niestety nudności wciąż nie ustępują:-(

Witam wszystkich :)
Jak co dzień przed południem kawa zbożowa i wy :-)!!!

Co do grzybków też chętnie bym się wybrała ale też myślałam o tych kleszczach i nie pojadę.

Pracujące mróweczki uważajcie na siebie! Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty, koniecznie relacje po :)

Dziewczyny kiedy macie śluby bo czytam, że tu trochę będzie panien młodych :-)

reklama
Do góry