reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

Dzień dobry królewny!! :)

Witam lodóweczki z rana:-)
do usg zostało 10 godzin jak ja wytrzymam w pracy?

Dzielnie kochana... dzielnie!! :)

dziendoberek kochane...jak sie dzisiaj mamy?????

Świetnie świetnie pogoda piękna... może jakiś spacerek :)

a mnie czeka dzisiaj jeszcze 5 godzin stania ;/ kosteczki puchną i od rana nerwoból w klatce ale co tam tzreba to wytrzymać....a i jeszcze spowiedź przedślubna mnie czeka ;)

Agasz biedactwo - jak to 5 h stania... uważaj na siebie. Ja jak dłużej stoję teraz to zaraz ciemno przed oczami i lece z nóg.

Ale bym sobie pojechała na grzyby, ale w ciąży to nie, bo bałabym się kleszczy.
Dobrze że już pogodzeni jesteście z mężem, a ja nawet nie mam kiedy sie z moim pokłócić, bo go nie ma ciągle

Mnie nie chcą puszczać rodzice i mąż - bo też uwielbiam.. ale mój brat złapał kleszcza w latem i miał boreliozę więc wszyscy się boją... ja w sumie troszkę też... ale połaziłabym po lesie...:-(

reklama
kejt82 co do grzybków to i ja miałam jechać w las w ten weekend, ale zaskoczyłaś mnie tą boreliozą! Faktycznie, nie pomyślałam o kleszczach! Kurcze, chyba czas odwołać moje miejsce w samochodzie....
W ogóle nie brałam pod uwagę kleszczy!

ja używam Tantuum Rosa, jak coś się dzieje, to parę razy dziennie i wtedy nasiadówki, jak nie to co 2-3 dni przemywam... pomaga a przynajmniej daje ulgę :)

to już jest 6??ja dopiero jestem w połowie 5 i się cieszyłam jak głupia, że mam, bo ciurkiem 4 serie wciagnęłam i myślałam, że 5 jest ostatnia!!! oswieć mnie!!!!

zaraz zmykam na kolejny odcinek wspomnianego doktorka i spaciu :) dobrej nocki dziewczynki!!

W połowie wrzesnia się zaczyna kolejna seria. takze spokojnie oglądaj sobie 5 :), akurat jak skończysz to będzie kilka oddzinków nowej

Dzień dobry Śnieżynki:-)

Dziewczyny trzymam kciuki za wizyty i czekam na informacje:-D

Dzisiaj od rana piękne słoneczko:-D Mężuś zaś pojechał na grzyby ciekawe czy coś znajdzie???:-p mnie jakoś dziwnie oczy bolą i mam jakiś taki troszkę rozmazany obraz, ale mam nadzieję, że jak się całkiem rozbudzę to przejdzie:-D

Trochę się wczoraj pokłóciłam z Mężusiem, ale już jest good i przynajmniej się troszkę sprężył i łazienka prawie gotowa:-) trzeba tylko jeszcze raz pomalować i posprzątać:-D

Ja już w pracy. Dziś zjadłam solidne śniadanko (2 buły z pomidorkiem i cebulką) aby bez jedzenia przetrwać ów rozmowy kwalifikacyjne!

3majcie kciuki, aby te sierotki co składały podania okazały się choć trochę kumate!
Nie wytrzymam, jak żadna z nich nie będzie się nadawała!

Zrobię sobie ciepłą herbatkę i będę ciągle piła, aby mi głodzik nie zajrzał hehe

Mama Sówka:) czyli koniec remontu tuż tuż! To świetnie!

Dziewczyny, które mają dzisiaj wizytę... 3mam kciuki i chwalcie się czym możecie!

Nie dziękuje żeby nie zapeszyć;-) Ręce mi się trzęsą:sorry2: Trzymać bardzo mocno!!!! Mantezowa czekam na wieści:tak: ja właśnie wychodze na autobus... :-(papa;-)

Dzień Dobry Kochane:-) Trzymam kciuki za dzisiejsze Wasze wizyty, tylko zaraz po, siadacie ładnie do komputera i opisujcie jak było;-)Ale Wam zazdroszczę, nasze kolejne USG odbędzie się już po naszym ślubie:-D:-D Ale jajcuny:-D Umyłam włosy sobie a mam taką szopę jak armagedon:angry: Niestety nudności wciąż nie ustępują:-(

Witam wszystkich :)
Jak co dzień przed południem kawa zbożowa i wy :-)!!!

Co do grzybków też chętnie bym się wybrała ale też myślałam o tych kleszczach i nie pojadę.

Pracujące mróweczki uważajcie na siebie! Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty, koniecznie relacje po :)

Dziewczyny kiedy macie śluby bo czytam, że tu trochę będzie panien młodych :-)

reklama
Do góry