reklama
AniaForever
Polinezja i Jamajka
Mantezowa to "tylko" 10 godzin;-) Dasz radę!!!
Rechotku, jak tam po tym jogurcie?? Pomaga??
Gibaga, ja pierdziu, kiedy Ty kobieto śpisz??
My już po śniadaniu i chyba muszę się na jakiś spacer zebrać bo pogoda fajna, co pewnie zaraz zostanie wykryte przez mojego małego ludzia (jak świeci słońce to domek jest zły i siedzieć w nim nie wolno;-))
Rechotku, jak tam po tym jogurcie?? Pomaga??
Gibaga, ja pierdziu, kiedy Ty kobieto śpisz??
My już po śniadaniu i chyba muszę się na jakiś spacer zebrać bo pogoda fajna, co pewnie zaraz zostanie wykryte przez mojego małego ludzia (jak świeci słońce to domek jest zły i siedzieć w nim nie wolno;-))
Witam
Trzymam kciuki za dzisiejsze usg i wizyty, napiszcie później jak było.
Widziałam ze o serialach rozmawiałyście. Ja też uwielbiam Gotowe na wszystko i też jestem śpiochem i troche to za późno leci jak dla mnie (na Foxlife też lecą nowe odcinki raz w tygodniu od 21 do 24). Bardzo lubię też dr House, widziałam tez ze 2 odcinki Chirurgów - tez sa super - po prostu teraz robią lepsze seriale niż kiedyś, bo widzowie sa bardziej wymagający.
Widziałam ze o serialach rozmawiałyście. Ja też uwielbiam Gotowe na wszystko i też jestem śpiochem i troche to za późno leci jak dla mnie (na Foxlife też lecą nowe odcinki raz w tygodniu od 21 do 24). Bardzo lubię też dr House, widziałam tez ze 2 odcinki Chirurgów - tez sa super - po prostu teraz robią lepsze seriale niż kiedyś, bo widzowie sa bardziej wymagający.
Majsii
Fanka BB :)
Dzień dobry zleci zleci raz dwa ani się obejrzysz a już będziesz u lekarzaWitam lodóweczki z rana:-)
do usg zostało 10 godzin jak ja wytrzymam w pracy?
Dzindoberek ja dziś nawet lepiej ale to się okaże jak się dobudzedziendoberek kochane...jak sie dzisiaj mamy?????
No ja nie wiem nie wiem bo telewizor jak włączam to na discovery ale to i tak max raz w tygodniu :-) Muszę chyba sobie któryś wybrać z tych co pisałyście i zacząć oglądać nie ma to jak samemu wyszukiwanie sobie nałogówWitam
Sowinka
Mamusia Zółwików :o)
Dzień dobry Śnieżynki:-)
Dziewczyny trzymam kciuki za wizyty i czekam na informacje
Dzisiaj od rana piękne słoneczko Mężuś zaś pojechał na grzyby ciekawe czy coś znajdzie??? mnie jakoś dziwnie oczy bolą i mam jakiś taki troszkę rozmazany obraz, ale mam nadzieję, że jak się całkiem rozbudzę to przejdzie
Trochę się wczoraj pokłóciłam z Mężusiem, ale już jest good i przynajmniej się troszkę sprężył i łazienka prawie gotowa:-) trzeba tylko jeszcze raz pomalować i posprzątać
Dzięki jutro mam jeszcze usg i mam nadzieję że dzidziuś pokaże co skrywa między nóżkami, też oglądałam na wspólnej:-)
To jutro dzielimy się dobrymi wieściami z USG i ładnymi zdjęciami?:-) Byle mój sen się nie sprawdził;-)
Dziewczyny trzymam kciuki za wizyty i czekam na informacje
Dzisiaj od rana piękne słoneczko Mężuś zaś pojechał na grzyby ciekawe czy coś znajdzie??? mnie jakoś dziwnie oczy bolą i mam jakiś taki troszkę rozmazany obraz, ale mam nadzieję, że jak się całkiem rozbudzę to przejdzie
Trochę się wczoraj pokłóciłam z Mężusiem, ale już jest good i przynajmniej się troszkę sprężył i łazienka prawie gotowa:-) trzeba tylko jeszcze raz pomalować i posprzątać
Dzień dobry Śnieżynki:-)
Ale bym sobie pojechała na grzyby, ale w ciąży to nie, bo bałabym się kleszczy.
Dobrze że już pogodzeni jesteście z mężem, a ja nawet nie mam kiedy sie z moim pokłócić, bo go nie ma ciągle
Majsii
Fanka BB :)
No właśnie moi Rodzice też pojechali na grzybki a ja ze strachu przed kleszczami nie :-( a uwielbiam chodzić po lesie :-(Ale bym sobie pojechała na grzyby, ale w ciąży to nie, bo bałabym się kleszczy.
Dobrze że już pogodzeni jesteście z mężem, a ja nawet nie mam kiedy sie z moim pokłócić, bo go nie ma ciągle
reklama
Ja już w pracy. Dziś zjadłam solidne śniadanko (2 buły z pomidorkiem i cebulką) aby bez jedzenia przetrwać ów rozmowy kwalifikacyjne!
3majcie kciuki, aby te sierotki co składały podania okazały się choć trochę kumate!
Nie wytrzymam, jak żadna z nich nie będzie się nadawała!
Zrobię sobie ciepłą herbatkę i będę ciągle piła, aby mi głodzik nie zajrzał hehe
Mama Sówka czyli koniec remontu tuż tuż! To świetnie!
Dziewczyny, które mają dzisiaj wizytę... 3mam kciuki i chwalcie się czym możecie!