reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

reklama
Mantezowa to "tylko" 10 godzin;-) Dasz radę!!!
Rechotku, jak tam po tym jogurcie?? Pomaga??
Gibaga, ja pierdziu, kiedy Ty kobieto śpisz??

My już po śniadaniu i chyba muszę się na jakiś spacer zebrać bo pogoda fajna, co pewnie zaraz zostanie wykryte przez mojego małego ludzia (jak świeci słońce to domek jest zły i siedzieć w nim nie wolno;-))

Witam
Trzymam kciuki za dzisiejsze usg i wizyty, napiszcie później jak było.
Widziałam ze o serialach rozmawiałyście. Ja też uwielbiam Gotowe na wszystko i też jestem śpiochem i troche to za późno leci jak dla mnie (na Foxlife też lecą nowe odcinki raz w tygodniu od 21 do 24). Bardzo lubię też dr House, widziałam tez ze 2 odcinki Chirurgów - tez sa super - po prostu teraz robią lepsze seriale niż kiedyś, bo widzowie sa bardziej wymagający.

Witam lodóweczki z rana:-)
do usg zostało 10 godzin jak ja wytrzymam w pracy?
Dzień dobry :) zleci zleci raz dwa ani się obejrzysz a już będziesz u lekarza :)
dziendoberek kochane...jak sie dzisiaj mamy?????
Dzindoberek ja dziś nawet lepiej ale to się okaże jak się dobudze :-D
Witam
Trzymam kciuki za dzisiejsze usg i wizyty, napiszcie później jak było.
Widziałam ze o serialach rozmawiałyście. Ja też uwielbiam Gotowe na wszystko i też jestem śpiochem i troche to za późno leci jak dla mnie (na Foxlife też lecą nowe odcinki raz w tygodniu od 21 do 24). Bardzo lubię też dr House, widziałam tez ze 2 odcinki Chirurgów - tez sa super - po prostu teraz robią lepsze seriale niż kiedyś, bo widzowie sa bardziej wymagający.
No ja nie wiem nie wiem bo telewizor jak włączam to na discovery ale to i tak max raz w tygodniu :-) Muszę chyba sobie któryś wybrać z tych co pisałyście i zacząć oglądać :tak: nie ma to jak samemu wyszukiwanie sobie nałogów :-D

a mnie czeka dzisiaj jeszcze 5 godzin stania ;/ kosteczki puchną i od rana nerwoból w klatce ale co tam tzreba to wytrzymać....a i jeszcze spowiedź przedślubna mnie czeka ;)

Dzień dobry Śnieżynki:-)

Dzięki jutro mam jeszcze usg i mam nadzieję że dzidziuś pokaże co skrywa między nóżkami, też oglądałam na wspólnej:-)
To jutro dzielimy się dobrymi wieściami z USG i ładnymi zdjęciami?:-) Byle mój sen się nie sprawdził;-)

Dziewczyny trzymam kciuki za wizyty i czekam na informacje:-D

Dzisiaj od rana piękne słoneczko:-D Mężuś zaś pojechał na grzyby ciekawe czy coś znajdzie???:-p mnie jakoś dziwnie oczy bolą i mam jakiś taki troszkę rozmazany obraz, ale mam nadzieję, że jak się całkiem rozbudzę to przejdzie:-D

Trochę się wczoraj pokłóciłam z Mężusiem, ale już jest good i przynajmniej się troszkę sprężył i łazienka prawie gotowa:-) trzeba tylko jeszcze raz pomalować i posprzątać:-D

Dzień dobry Śnieżynki:-)

Dzisiaj od rana piękne słoneczko:-D Mężuś zaś pojechał na grzyby ciekawe czy coś znajdzie???:-p mnie jakoś dziwnie oczy bolą i mam jakiś taki troszkę rozmazany obraz, ale mam nadzieję, że jak się całkiem rozbudzę to przejdzie:-D

Trochę się wczoraj pokłóciłam z Mężusiem, ale już jest good i przynajmniej się troszkę sprężył i łazienka prawie gotowa:-) trzeba tylko jeszcze raz pomalować i posprzątać:-D

Ale bym sobie pojechała na grzyby, ale w ciąży to nie, bo bałabym się kleszczy.
Dobrze że już pogodzeni jesteście z mężem, a ja nawet nie mam kiedy sie z moim pokłócić, bo go nie ma ciągle

Ale bym sobie pojechała na grzyby, ale w ciąży to nie, bo bałabym się kleszczy.
Dobrze że już pogodzeni jesteście z mężem, a ja nawet nie mam kiedy sie z moim pokłócić, bo go nie ma ciągle
No właśnie moi Rodzice też pojechali na grzybki a ja ze strachu przed kleszczami nie :-( a uwielbiam chodzić po lesie :-(

reklama

Ja już w pracy. Dziś zjadłam solidne śniadanko (2 buły z pomidorkiem i cebulką) aby bez jedzenia przetrwać ów rozmowy kwalifikacyjne!

3majcie kciuki, aby te sierotki co składały podania okazały się choć trochę kumate!
Nie wytrzymam, jak żadna z nich nie będzie się nadawała!

Zrobię sobie ciepłą herbatkę i będę ciągle piła, aby mi głodzik nie zajrzał hehe

Mama Sówka:) czyli koniec remontu tuż tuż! To świetnie!

Dziewczyny, które mają dzisiaj wizytę... 3mam kciuki i chwalcie się czym możecie!

Do góry