reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

Jezu zaraz zwymiotuje...co za debil wymyślił tą reklamę z tym grzebykiem i z tymi wszami i gnidami w nim ?! patrzeć na to nie mogę:baffled:
Ilonka ja wiem, bleeeeeee. Mi też jest niedobrze.

spac nie mogę bo Małżonek w pracy. Wczoraj spałam sama bo był w Krakowie, dziś nie mogę bo jeszcze nie wrocił. wiec chyba wyciągnę deske do prasowania i sobie poprasuje koszulki. Miłych snów księzniczki. Zabiore sie wreszcie za cos w domu to moze szybciej minie mi czas.

ps- bawcie sie dobrze, z rączkami na kołderkach ;) w koncu jeszcze ciepło ;-)

reklama
ja jeszcze ani jednego odcinka nie widzialam :szok: fajne to ?
Bardzo!!
Haus super ale dziewczyny w sobotę bedą nowe odcinki "Gotowe na wszystko" to jest czad - uwielbiam ten serial!
Tylko jak zwykle po 22 a ja śpioch jestem straszny!
Ja czekam az sie w sieci pojawi 6 sezon bo uwielbiam ten serial!!!
kochana ja też lubie ale za późno tak samo jak sex w wielkim mieście.....szkoda

Obejrzane wszystkie sezony + pełnometrażowy - absolutna rewelacja! :) rzeczywiście szkoda że leży tak późno...

Dla mnie najlepszym serialem jest Grey's anatomy (Chirurdzy) :-):rofl2: Czekam właśnie na 6 serię od 24 września :-)
Ja również :)))

Ej jestem maniakalną serialowiczką :)
Jezu zaraz zwymiotuje...co za debil wymyślił tą reklamę z tym grzebykiem i z tymi wszami i gnidami w nim ?! patrzeć na to nie mogę:baffled:

Jakiś właśnie debil - idiota skończony...
Ok dziewczyneczki ciężko za Wami nadążyć tutaj wchodzenie raz na 3-4h grozi opóźnieniem i niedoinformowaniem :)))

Spokojnej nocki Lodóweczki :)

Gucha jest reklama jakiegoś środka do usuwania wszy i gnid z włosów...i chamsko jest pokazane jak je wyczesują:baffled::baffled: nie widziałaś jeszcze? ciesz się:-p

Ilonka ja wiem, bleeeeeee. Mi też jest niedobrze.

spac nie mogę bo Małżonek w pracy. Wczoraj spałam sama bo był w Krakowie, dziś nie mogę bo jeszcze nie wrocił. wiec chyba wyciągnę deske do prasowania i sobie poprasuje koszulki. Miłych snów księzniczki. Zabiore sie wreszcie za cos w domu to moze szybciej minie mi czas.

ps- bawcie sie dobrze, z rączkami na kołderkach ;) w koncu jeszcze ciepło ;-)

Dziękujemy i również baw się dobrze:-) Miłego prasowanka i czekania na swą Miłość ;-) dobranoc, buziaki !

Ej jestem maniakalną serialowiczką :)

Właśnie zauważyłam:rofl2:

już, 3 odcinki na dziś wieczór mi starczą..inaczej nie utrzymam rączek na kołderce:-p nie to żeby starsi panowie mnie podniecali...ale w Housie pociąga mnie jego intelekt :-D:-D:-D jej lepiej pójdę spać bo już głupoty wypisuję...dobranoc :-)

już, 3 odcinki na dziś wieczór mi starczą..inaczej nie utrzymam rączek na kołderce:-p nie to żeby starsi panowie mnie podniecali...ale w Housie pociąga mnie jego intelekt :-D:-D:-D jej lepiej pójdę spać bo już głupoty wypisuję...dobranoc :-)

oj widze ze ta kolderka ci sie spodobala haha

spijcie smacznie sniezynki...a ja sobie tu posiedze...:)

reklama
Do góry