reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

reklama
no wieszzzz...zajebiaszcze ja wczoraj na 2 lookałam odcinek

A ja z męzem 5 serii ciagiem oglądałam. Z to zdupilismy, bo za szybko i teraz musimy czekać na 6 seriie. ALe jeszcze tylko kilka dni :). uwielbiam glównego bohatera ;-)

Za to mój mąż katował mnie Skazanym. Masakra jak dla mnie.
Reszty seriali nie oglądam. Koleżanka mi zawsze opowiadała co o na ogląda to mi by za cholere czasu nie starczyło. No ale teraz l4 do lutego, także trzeba sie bedzie w coś wciągnąc. (moze w końcu obejrze Gilmor's girl)

Haus super ale dziewczyny w sobotę bedą nowe odcinki "Gotowe na wszystko" to jest czad - uwielbiam ten serial!
Tylko jak zwykle po 22 a ja śpioch jestem straszny!

/QUOTE]

kochana ja też lubie ale za późno tak samo jak sex w wielkim mieście.....szkoda

Gotowych na wszystko to może widziałam łącznie z godzinę... ale obiecałam sobie, że w koncu sciągne 1 serie i lookne. Sex ogladalam film i jak dla mnie koszmar.

rechot1sb niunia ja przez tego twojego jogurta i smarowanie to się rozmarzyłam...ale w sensieja i mój D. żeby nie było
W ogóle oglądałam też Na wspólnej i jestem w szoku...Grzesiek ma dziecko z inną? A to jhdfsjhdf!!Ale że Grzesiek...
No jo, kto pójdzie za mnie z psem? Bo aa jemu się chce, a mi się nie chce ubierać i się boję wychodzić o tej godzinie

A ja z męzem 5 serii ciagiem oglądałam. Z to zdupilismy, bo za szybko i teraz musimy czekać na 6 seriie. ALe jeszcze tylko kilka dni :). uwielbiam glównego bohatera ;-)

Za to mój mąż katował mnie Skazanym. Masakra jak dla mnie.
Reszty seriali nie oglądam. Koleżanka mi zawsze opowiadała co o na ogląda to mi by za cholere czasu nie starczyło. No ale teraz l4 do lutego, także trzeba sie bedzie w coś wciągnąc. (moze w końcu obejrze Gilmor's girl)

Mój mąż na szczęście nie katuje mnie tym Skazanym bo widziałam 2 pierwsze odcinki i porażka! Za to mam na okrągło tvn turbo ale za to mogę popisać na kompie ;-)
I nie rozumie mojej radości z nadejścia nowej serii gotowych :-D

reklama
wróciłam na chwile :)
tez oglądałam Housa , a teraz to jeszcze ostry dyżur, a czasem gotowe na wszystko. Natomiast dwójkowe seriale to dla mnie dreszczowce ;) raz mama maniaczka "Mjak mogiła" zapytala czemu dreszczowce, bo to taki zyciowy film (jeju życiowy) no to zgodnie z prawdą jej powiedziałam ze mnie dreszcze ogarniaja jak mam to pooglądać choćby minutę. I od tego czasu razem z bratem mówimy na takie cuś dreszczowce.

zrobiłam sobie soczek- marchewka, jabłka, seler, pietruszka pychaaaa. Zrobiłam wiecej, której podesłać

Do góry