reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

Ahahhahahahahhaha! Padłam :-D:-D:-D:-D
jesteśćie ZAJEBISTE !
ja właśnie jem dziś nic innego nie robię tylko jem :-D
Kurdę mój Dziubas znowu nie dzwonił juz kilka dni ja z tesknoty oszaleje :-:)-:)-(

reklama
Majsii wiem, że to musi być ciężkie....ale musisz to wytzymać! Przecież masz też nas! Główka do góry!
dzieki Kochana :*
Przynajmniej Wy mi czas umilacie za co jestem bardzo wdzięczna :tak::-);-)
Gdybym nie była w ciąży to bym poleciała na te Filipiny i zabiła tego ich czitera majora czy kij wie tam kogo :-D walone Filipince wrrrrrrrr no ale cóż kiedyś z Dzidzią polecę się tam powygrzewać :-D

hey a ja już wróciłam i żaden farmaceuta nie pomógł :angry::angry::angry:ale moja mam zadzwoniła do znajomej co jej szwagierka jest położną i powiedziała że mam sobie kupić lakcidofil i......jagurt naturalny.....mam łykać to i smarować małą jogurtem i do środka troszkę dawać bo po antybiotykach w ciąży może tak właśnie być że tam flora bakteryjna jest wyjałowiona i trzeba się wspomagać, zdziwiona że mi do antybiotyku nie dali od razu takiego osłonowego skoro jestem w ciąży ale cóż......

wiec co laski z moim jagurtem wygrała konkurs na najdziwniejsze zalecenie co???????

Oż kurde... chyba tez muszę sobie taką kuracje zastosowac, bo mnie tez szczypię :( Narazie próbuję walczyć z żurawiną, i woda z cytryną (doustnie) i ciepłymi prysznicami. A ktoś pisiał o tym tandum rosa? Bo moja gin już przez telefon wspominała o antybiotyku. ZNOWU!!!

Poczytałam Was i nic nie pamietam :baffled:. Ale na wszelki wypadek trzymam kciuki może komus się przydadzą

Byłam w pracy powiedzieć ze już nie wracam. Szefowa nawet to przyjęła normalnie. nawet mnie na kregle zaprosiła, kótre sa organizowane dla całego dystryktu ślaskiego.

Mój maz się zebrał i pojechał na mecz koszykówki do spodka, a ja bidna siedze sama. Nawet sobie telewizji nie mogę pooglądac jak z wami siedze.

Rechot1sb na wspólną ale chyba z jogurtem! Hehe... W sumie teraz masz wiele wspólnego z dżogurcikiem - Andżelę! hehe

Idę się okąpać i do spanka, bo jutro czeka mnie ciężki dzień w pracy...

Casting na moje stanowisko zaczyna się od 10 i potrwa co najmniej do 12. Odezwę się rano przed wszystkim! Buziaki!
Kolorowych senków i do jutra!

reklama
Gucha90[FONT=[URL="http://www.sweetim.com/s.asp?im=gen&lpver=3&ref=10"]
000203FB.gif
[/URL]

[/SIZE][/FONT]

rechot1sb
Tylko Rechotku, nie wkładaj z pudełkiem!!!!!!! Po łyżeczce dla Andżeli hehe! Za mamusię....babusię... wiesz jak to się robi

:-) Dobre a potem uważać żeby się nie ulało !!!

Majsii
to rzeczywiście musi być trudne, taka rozłąka ale powroty muszą być super !!! Najeli ma racje masz nas :-)

Do góry