reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

Kolorowych senków i do jutra!

Słodkich snow i do rana :*
:-) Dobre a potem uważać żeby się nie ulało !!!

Majsii
to rzeczywiście musi być trudne, taka rozłąka ale powroty muszą być super !!! Najeli ma racje masz nas :-)
Jeszcze nie wiem bo to Nasza pierwsza rozłąka odkąd się znamy ale domyślam się, że będzie super po tyle czasu przytulić się do Ukochanego faceta ;-) Ale jeszcze 3i pół miesiąca ehhhh :szok: z Wami na pewno dzielniej to zniosę :tak:

reklama
Majsii choć to sporo czasu to pewnie dasz radę i czas szybko minie. Eh wystarczy tu na chwilę usiąść a minie parę godzin. Mam nadzieje, że niedługo się facet twój odezwie!

Anisen to faktycznie mentlik:-( niby tańsze ale za to w strasznym stanie:-( Czeka Was ciężka decyzja:-(
Dzień Dobry Dziewczynk:-) Ja wczoraj miałam taki średni dzień:-( Byłam u gin zrobiła mi tą cytologie (nareszcie!:-)) zapalenie minęło;-) Ale... zmierzyła mi ciśnienie 2 razy i powiedziała że musi zadzwonić po pogotowie bo zaraz mogę mieć zapaść:szok: Mi od razu serducho ze strachu ścisnęło, przeraziłam się i dopiero mi się słabo zrobiło:-(Przyjechała karetka wzięli mnie na izbę przyjeć dali dwie kroplówki zrobili ekg i wypuścili do domu bo chyba wszystko ok:-( Potem zrobiłam mężusiowi obiadokolacje bo wczoraj nasza 3 rocznica było cudownie:-) Także miłego przedpołudnia dziewczyny dziś miałam tyle planów ale po wczorajszym odpoczywam za dużo wrażeń jak dla mnie:-( Alejutro USG

Patrycja to niesamowite nie dość że mamy tak samo wizytę i usg to jeszcze w tym samym dniu rocznicę ślubu, ja też wczoraj miałam trzecią. Gratuluję oczywiście:-)

czy ktoś mi może streścić czy wszytkie wczorajsze wizyty ok?????
moja wizyta ok:-) wyniki książkowe a serduszko dziecka bije mocno i głośno, ruchów jeszcze nie czuję ale gin mówiła że nie mam sie tym martwić bo na pewno wkrótce poczuję

Jeśli chodzi o wagę to od początku ciąży mam 2 kg na plusie chyba trochę mało jak na połowę ciąży

Hej, Jestem w 17 tygodniu ciaży, termin mam na 20 lutego i chcialam sie spytac kiedy powinnam poczuc pierwsze ruchy, i kiedy dowiem sie wkoncu czy bedzie chlopczyk czy dziewczynka, wizyte u lekarza mam teraz we wtorek i jest mozliwosc ze juz bedzie wiadomo? :)
pozdrawiam :)
witam w naszym gronie, ja też jeszcze nie czuje ruchów więc się nie martw bo u niektórych występuje to później

Hahahahha zapraszam bardzo chętnie ale to już bez profesjonalnej sali bo do tej pracy nie wrócę już :no::no::no:
Ja przytyłam 0.6 kg :baffled: i się bardzo tym martwię, że waga nie rośnie :baffled: mimo, że lekarz powtarza, że Dzidziuś się dobrze rozwija więc nie wiem dlaczego tak :confused:
Nie martw się ja w 17 tygodniu też miałam tylko 0,5kg na plusie

Majsii choć to sporo czasu to pewnie dasz radę i czas szybko minie. Eh wystarczy tu na chwilę usiąść a minie parę godzin. Mam nadzieje, że niedługo się facet twój odezwie!
No przynajmniej szybko leci :D
No niedługo na pewno znów "az" na 15 min bo na tyle im pozwolili dzwonić ;/

Nie martw się ja w 17 tygodniu też miałam tylko 0,5kg na plusie
Czyli nie jest ze mną najgorzej :D

No przynajmniej szybko leci :D
No niedługo na pewno znów "az" na 15 min bo na tyle im pozwolili dzwonić ;/D

Aż 15 minut - szaleństwo ;-)

MENTEZOWAwszystkiego dobrego z okazji rocznicy ślubu! Miło jest słyszeć kolejne dobre wiadomości z wizyt u doktorków. Wciągnęłam się w to i trzymam kciuki za wszystkie jutrzejsze wizyty!

heh chyba reszta ogląda jednak na wspólnej :-)

MENTEZOWAwszystkiego dobrego z okazji rocznicy ślubu! Miło jest słyszeć kolejne dobre wiadomości z wizyt u doktorków. Wciągnęłam się w to i trzymam kciuki za wszystkie jutrzejsze wizyty!

Dzięki jutro mam jeszcze usg i mam nadzieję że dzidziuś pokaże co skrywa między nóżkami, też oglądałam na wspólnej:-)

Aż 15 minut - szaleństwo ;-)

Ja w ogóle nie ogladam tv stad mi sie ten czas tak dluzy ;/
Dzięki jutro mam jeszcze usg i mam nadzieję że dzidziuś pokaże co skrywa między nóżkami, też oglądałam na wspólnej:-)

Ja rowniez dolaczam sie do zyczen i powodzonka jutro na badaniu :tak:

reklama
Do góry