reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

Kolorowych senków i do jutra!

Słodkich snow i do rana :*
:-) Dobre a potem uważać żeby się nie ulało !!!

Majsii
to rzeczywiście musi być trudne, taka rozłąka ale powroty muszą być super !!! Najeli ma racje masz nas :-)
Jeszcze nie wiem bo to Nasza pierwsza rozłąka odkąd się znamy ale domyślam się, że będzie super po tyle czasu przytulić się do Ukochanego faceta ;-) Ale jeszcze 3i pół miesiąca ehhhh :szok: z Wami na pewno dzielniej to zniosę :tak:

reklama
Majsii choć to sporo czasu to pewnie dasz radę i czas szybko minie. Eh wystarczy tu na chwilę usiąść a minie parę godzin. Mam nadzieje, że niedługo się facet twój odezwie!

Anisen to faktycznie mentlik:-( niby tańsze ale za to w strasznym stanie:-( Czeka Was ciężka decyzja:-(
Dzień Dobry Dziewczynk:-) Ja wczoraj miałam taki średni dzień:-( Byłam u gin zrobiła mi tą cytologie (nareszcie!:-)) zapalenie minęło;-) Ale... zmierzyła mi ciśnienie 2 razy i powiedziała że musi zadzwonić po pogotowie bo zaraz mogę mieć zapaść:szok: Mi od razu serducho ze strachu ścisnęło, przeraziłam się i dopiero mi się słabo zrobiło:-(Przyjechała karetka wzięli mnie na izbę przyjeć dali dwie kroplówki zrobili ekg i wypuścili do domu bo chyba wszystko ok:-( Potem zrobiłam mężusiowi obiadokolacje bo wczoraj nasza 3 rocznica było cudownie:-) Także miłego przedpołudnia dziewczyny dziś miałam tyle planów ale po wczorajszym odpoczywam za dużo wrażeń jak dla mnie:-( Alejutro USG

Patrycja to niesamowite nie dość że mamy tak samo wizytę i usg to jeszcze w tym samym dniu rocznicę ślubu, ja też wczoraj miałam trzecią. Gratuluję oczywiście:-)

czy ktoś mi może streścić czy wszytkie wczorajsze wizyty ok?????
moja wizyta ok:-) wyniki książkowe a serduszko dziecka bije mocno i głośno, ruchów jeszcze nie czuję ale gin mówiła że nie mam sie tym martwić bo na pewno wkrótce poczuję

Jeśli chodzi o wagę to od początku ciąży mam 2 kg na plusie chyba trochę mało jak na połowę ciąży

Hej, Jestem w 17 tygodniu ciaży, termin mam na 20 lutego i chcialam sie spytac kiedy powinnam poczuc pierwsze ruchy, i kiedy dowiem sie wkoncu czy bedzie chlopczyk czy dziewczynka, wizyte u lekarza mam teraz we wtorek i jest mozliwosc ze juz bedzie wiadomo? :)
pozdrawiam :)
witam w naszym gronie, ja też jeszcze nie czuje ruchów więc się nie martw bo u niektórych występuje to później

Hahahahha zapraszam bardzo chętnie ale to już bez profesjonalnej sali bo do tej pracy nie wrócę już :no::no::no:
Ja przytyłam 0.6 kg :baffled: i się bardzo tym martwię, że waga nie rośnie :baffled: mimo, że lekarz powtarza, że Dzidziuś się dobrze rozwija więc nie wiem dlaczego tak :confused:
Nie martw się ja w 17 tygodniu też miałam tylko 0,5kg na plusie

Majsii choć to sporo czasu to pewnie dasz radę i czas szybko minie. Eh wystarczy tu na chwilę usiąść a minie parę godzin. Mam nadzieje, że niedługo się facet twój odezwie!
No przynajmniej szybko leci :D
No niedługo na pewno znów "az" na 15 min bo na tyle im pozwolili dzwonić ;/

Nie martw się ja w 17 tygodniu też miałam tylko 0,5kg na plusie
Czyli nie jest ze mną najgorzej :D

No przynajmniej szybko leci :D
No niedługo na pewno znów "az" na 15 min bo na tyle im pozwolili dzwonić ;/D

Aż 15 minut - szaleństwo ;-)

MENTEZOWAwszystkiego dobrego z okazji rocznicy ślubu! Miło jest słyszeć kolejne dobre wiadomości z wizyt u doktorków. Wciągnęłam się w to i trzymam kciuki za wszystkie jutrzejsze wizyty!

heh chyba reszta ogląda jednak na wspólnej :-)

MENTEZOWAwszystkiego dobrego z okazji rocznicy ślubu! Miło jest słyszeć kolejne dobre wiadomości z wizyt u doktorków. Wciągnęłam się w to i trzymam kciuki za wszystkie jutrzejsze wizyty!

Dzięki jutro mam jeszcze usg i mam nadzieję że dzidziuś pokaże co skrywa między nóżkami, też oglądałam na wspólnej:-)

Aż 15 minut - szaleństwo ;-)

Ja w ogóle nie ogladam tv stad mi sie ten czas tak dluzy ;/
Dzięki jutro mam jeszcze usg i mam nadzieję że dzidziuś pokaże co skrywa między nóżkami, też oglądałam na wspólnej:-)

Ja rowniez dolaczam sie do zyczen i powodzonka jutro na badaniu :tak:

reklama
Do góry