reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

Oż kurde... chyba tez muszę sobie taką kuracje zastosowac, bo mnie tez szczypię :( Narazie próbuję walczyć z żurawiną, i woda z cytryną (doustnie) i ciepłymi prysznicami. A ktoś pisiał o tym tandum rosa? Bo moja gin już przez telefon wspominała o antybiotyku. ZNOWU!!!.

ja używam Tantuum Rosa, jak coś się dzieje, to parę razy dziennie i wtedy nasiadówki, jak nie to co 2-3 dni przemywam... pomaga a przynajmniej daje ulgę :)

ja praktycznie nic nie oglądam. Teraz jak na zbawienei czekam na 6 serie hausa!!! :)

to już jest 6??ja dopiero jestem w połowie 5 i się cieszyłam jak głupia, że mam, bo ciurkiem 4 serie wciagnęłam i myślałam, że 5 jest ostatnia!!! oswieć mnie!!!!

zaraz zmykam na kolejny odcinek wspomnianego doktorka i spaciu :) dobrej nocki dziewczynki!!

reklama
ja używam Tantuum Rosa, jak coś się dzieje, to parę razy dziennie i wtedy nasiadówki, jak nie to co 2-3 dni przemywam... pomaga a przynajmniej daje ulgę :)

to już jest 6??ja dopiero jestem w połowie 5 i się cieszyłam jak głupia, że mam, bo ciurkiem 4 serie wciagnęłam i myślałam, że 5 jest ostatnia!!! oswieć mnie!!!!

zaraz zmykam na kolejny odcinek wspomnianego doktorka i spaciu :) dobrej nocki dziewczynki!!

spij smacznie Tygrynka tylko trzymaj raczki na kolderce...haha

A dlaczego Tygrynka ma 3mać rączki na kołderce, ma mini adhd czy jak?
A w jakim ty mieście jesteś? Sorki że tak pytam ale jak tutaj przyszłam na forum, to od razu waliłam z grubej beczki o moich problemach a nie zdążyłam się zapoznać i znalezć wątków o tym, co każda z was robi i gdzie przebywa.

patrycja214 chcesz, to mogę Ci mój obiadek mailem posłać w załączniku Bo już prawie gotowy jest...
Żebyś wiedziała! hehe! Ależ my się rozumiemy tutaj na Lodówkach! Czytamy w myślach i wiemy wszystko!
To ja czekam na maila z obiadem!:-D
Laski litości !:-) Ja nie dam rady tego nadrobić co żeście naskrobały od wczoraj :-:)-:)-p Dopiero teraz dorwałam się do kompa, bo wczoraj wróciłam o 23, a dzisiaj podjechałam do pracy, a potem do centrum z siostrą na zakupy ;-) Patrycja idę szukać inf. jak tam po wczorajszej wizycie :-p
Ilonka jak zaliczenie? Martwiłam się już o Ciebie A jak zakupy się udały?:-)
Ilonka Musi być dobrze. postrasz ze jak nie to jest taka wnerwiona jędza i ma ochote komuś jeszcze przysolić :rofl2:

przywieźli łóżeczko. to mnie troszkę ukoiło, ale... Mój się zdecydował ze jednak się przeprowadzamy i w między czasie szukamy mieszkania do kupienia. Mam wiec czas z kredytem. Zadzwonił do obecnej włascicielki i musimy jej zapłacić za pól następnego miesiąca, jesteśmy 600zł w plecy. Rozmowa podobno byla koszmarna, dobrze, ze mnie nie było przy niej bo by mi ciśnienie skoczyło. tak czy inaczej szukamy teraz jelenia na mieszkanie które zwalniamy.
ehhh
Jarek obiecał ze zrobi sobie 2 dni wolnego i będzie sprzątał i naprawiał tam co sie da. Oby oby.
To życzę Wam obojgu dużo wytrwałości i nie denerwuj się Kochana bo Kingusia się też źle czuje:-(
hey a ja już wróciłam i żaden farmaceuta nie pomógł :angry::angry::angry:ale moja mam zadzwoniła do znajomej co jej szwagierka jest położną i powiedziała że mam sobie kupić lakcidofil i......jagurt naturalny.....mam łykać to i smarować małą jogurtem i do środka troszkę dawać bo po antybiotykach w ciąży może tak właśnie być że tam flora bakteryjna jest wyjałowiona i trzeba się wspomagać, zdziwiona że mi do antybiotyku nie dali od razu takiego osłonowego skoro jestem w ciąży ale cóż......

wiec co laski z moim jagurtem wygrała konkurs na najdziwniejsze zalecenie co???????
Patrz kto by pomyślał ile zwykły jogurt może zdziałać czekamy na wieści o efektach;-):-)
Patrycja to niesamowite nie dość że mamy tak samo wizytę i usg to jeszcze w tym samym dniu rocznicę ślubu, ja też wczoraj miałam trzecią. Gratuluję oczywiście:-)
moja wizyta ok:-) wyniki książkowe a serduszko dziecka bije mocno i głośno, ruchów jeszcze nie czuję ale gin mówiła że nie mam sie tym martwić bo na pewno wkrótce poczuję...
Ale mamy dużo wspólnego:-D Dziękujemy i Wam też zyczymy wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy:tak::-)To jutro dzielimy się dobrymi wieściami z USG i ładnymi zdjęciami?:-) Byle mój sen się nie sprawdził;-)
A mnie moja Kruszyna tak dziś przekopała aż mi oczy na wierzch wyszły masakra ale to dobrze przynajmniej wiem że chyba jest ok i daje znać mamie o sobie:-):-D

reklama
A dlaczego Tygrynka ma 3mać rączki na kołderce, ma mini adhd czy jak?
A w jakim ty mieście jesteś? Sorki że tak pytam ale jak tutaj przyszłam na forum, to od razu waliłam z grubej beczki o moich problemach a nie zdążyłam się zapoznać i znalezć wątków o tym, co każda z was robi i gdzie przebywa.

Ja mieszkam w Boise ...zachodnia strona stanow...a pytaj mi nie przeszkadza haha

może Gibaga (słusznie:-p) podejrzewa że się podniecę doktorkiem housem....:-D

hahaha tak mi sie tylko powiedzialo...haha ale ty kolezanko spac mialas juz nie???/
ja no nawet nie wiem co to za film ten dcr house....grrrr

Do góry