reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

Dobra laseczki, ja mykam sie myć i poczytać kryminały.
Rechot zdrowiej bo coś za bardzo Cię męcza te paskudztwa. ja zobaczę może też się skurze na jogurt, ale to jutro bo dzisiaj mam w domu tylko malinowy ;-)
Miłego wieczoru.

reklama
kobietki 0,6 kg ,1 kg, 2 kg toz ja w kompleksy wpadnę.
Z kim ja sie bede odchudzać po :angry:, z kim bede zrzucać te kilogramy

czekajcie bo widze ze przeoczylam....ja sie pisze bo bede miala nad czym pracowac juz ja to wiem... ale przynajmniej sama nie jestem:)

:-(Beatka cieszę się, że wszystko ok ;-) Pamiętaj, nie jesteśmy maszynami do pracy. W ciąży czasem jest się tylko raz w życiu i należy to szanować i cieszyć się tym wspaniałym czasem :-) Ja też miałam momenty zwątpienia, bałam się jak zareagują w pracy, poza tym postawiłam sobie za punkt honoru pracować jak najdłużej. Teraz wiem jedno- jak jedna z dziewczyn tu wspomniała Nikt nam pomnika za chodzenie do pracy nie postawi, stresu w pracy też nie brakuje- bez względu na branżę, a nie daj boże coś by się stało to po co do końca życia się zastanawiać... "a gdybym poszła na L4 byłoby wszystko ok..." więc? Decyzja jest prosta: Jak tylko można to iść na L4 i dbać o to co najpiękniejsze i najcenniejsze dał nam Bóg-dzidzię :-)

Ps. wiem co mówię, bo już jednego aniołka straciłam :-(

AMEN
a co do aniolka to bardzo mi przykto i 3mam kciukasy zeby z tym bylo WSZYTKO jak nalezy:)

ale jagurtas bez cukru natural przyniusł ulgę ...narazie na chwilkę moze dlatego że był zimny.....he he he dobrze ze chłop tego nie widzi bo by mi tu sie z erotycznił

a tej tylko same kosmate mysli w glowie....a ten jogurt to faktycznie musial byc przyjemny...ja tam lubie wszystko zimne haha

gibaga a Ty w ogóle śpisz? Która u Ciebie jest godzina?
no zdaza mi sie ale ostatnio to zadko bo nie chce przegapic za wiele na BB...ale jak widac sie nie da bo zostawic was na pare godzin to potem tyle do czytania ze cho cho

a godzina...odejmij sobie od twojej 8 godzin i ci wyjdzie moja:)))))))))))

a teraz jak juz moge popisac to was NI MA booooooooooooooo

Ostatnia edycja:
Gibaga widzę że ty jedyna najspokojniejsza na nk w sprawie śledzika:-D:-D:-D

a po w sumie ten sledzik to mi zwisa i powiewa...ani nie jestem za ani przeciw...jak ktos nie chce kozystac to nikt go nie zmusza...a nie tam protesty zbiorowe niektorzy urzadzaja a to i tak gowno da moim zdaniem haha...tylko sie bidaki napisza...

No jo i tak tego nie wyłączą i tak, a te naiwniaki jakieś kody podają i w ogóle. Ja wiem jak to wyłączyć i miałam wyłączone ale przez to wiadomości nie dało się wysyłać więc musiałam ponownie włączyć. Mnie to strasznie denerwuje bo zanim zjadę w dół to trochę potrwa...

reklama
No jo i tak tego nie wyłączą i tak, a te naiwniaki jakieś kody podają i w ogóle. Ja wiem jak to wyłączyć i miałam wyłączone ale przez to wiadomości nie dało się wysyłać więc musiałam ponownie włączyć. Mnie to strasznie denerwuje bo zanim zjadę w dół to trochę potrwa...

no ale po co sobie nerwy psuc i bialej goraczki dostawac...???mnie to rybka a raczej sledzik haha...a przynajmniej z czego posmiac sie mam...

Do góry