reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

Kurcze Pati musze sie troche cofnac i doczytac co Ci było. To takie cisnienie jest grozne ? Ja takie mam caly czas. Ostatnio mialam nawt 79/48 i lekarz mi powiedzial, ze jestem meteopata i zebym kawke jedna dziennie pila...Ale to nic nie daje...
groźne już tylko krok od takiego ciśnienia do zapaści:-(A my musimy za 2 uważać;-) Ja nigdy nie miałam takiego zawsze książkowe albo minimalnie niższe a tu taki zonk wczoraj ale nie odczuwałam tego słabo mi sie zrobiło jak powiedziała że dzwoni po pogotowie:angry:

reklama
awwww to uwazajcie na siebie dziwuszki...ja to chyba sie walne spac bo 3.00 rano u mnie a ja sie taaaaaaaaaaaaaak za wami stesknilam ze usiadlam na kompa le teraz to chyba juz pojde.....

Hej, Jestem w 17 tygodniu ciaży, termin mam na 20 lutego i chcialam sie spytac kiedy powinnam poczuc pierwsze ruchy, i kiedy dowiem sie wkoncu czy bedzie chlopczyk czy dziewczynka, wizyte u lekarza mam teraz we wtorek i jest mozliwosc ze juz bedzie wiadomo? :)
pozdrawiam :)

Hej, Jestem w 17 tygodniu ciaży, termin mam na 20 lutego i chcialam sie spytac kiedy powinnam poczuc pierwsze ruchy, i kiedy dowiem sie wkoncu czy bedzie chlopczyk czy dziewczynka, wizyte u lekarza mam teraz we wtorek i jest mozliwosc ze juz bedzie wiadomo? :)
Gratuluje Ci dzidziusia:tak::-) Spokojnie jeśli jest to Twój pierwszy dzidziuś musisz być cierpliwa jedne wcześnie od 17, 18 tygodnia czują ruchy, inne po 20 tygodniu dopiero grunt to się nie denerwować;-):-) A płeć teoretycznie widać już od 12 tygodnia ale wszystko zależy to wszystko od:
1. sprzętu Twojego lekarza
2. Czy Twoja dzidzia nie zaciśnie nóżek i Czy zechce Wam pokazac co tam ma między nóżkami rózne są uparciuszki;-)
Spokojnej ciąży;-):-)

ale jak pomysle ze jak wroce to nikogo nie bedzie i sama ze soba bede gadac....to mi sie zal siebie robi hahaha....ok ale mykam buziole w brzusiole...3majcie sie kochane...ale ja wroce...za pare godzinek:p
U nas sporo nocnych marków więc może kogoś jednak zastaniesz;-):-)

Miałam 84/62 czyli stanowczo za niskie:-(

Kurcze Pati musze sie troche cofnac i doczytac co Ci było. To takie cisnienie jest grozne ? Ja takie mam caly czas. Ostatnio mialam nawt 79/48 i lekarz mi powiedzial, ze jestem meteopata i zebym kawke jedna dziennie pila...Ale to nic nie daje...
O jaaaaaaa ja od ostatniego miesiąca mam 80/40 :confused: tez mi mówili, że za niskie ale nikt nic z tym nie robi :wściekła/y:

reklama
Gratulacje to przede wszystkim i spokojnej Ciąży :-):tak:
A reszta to tak jak Patrycja pisała :)

Do góry