reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

Mama Sówka no to jednak moje nogi wczoraj dawały smrodem hehe

kaasiorek84 no to same przyjemności Cię teraz czekają! Fakt, będziesz miała imprezy bezalkoholowe, no ale dobra zabawa to dobra zabawa!

reklama
A tak w ogóle to musze się wam pochwalić, że teraz czekaja mnie same przyjemnosci bo w niedzielę 20.09 mam 25 urodzinki:tak: w sumie stara dupa sie ze mnie robi ale trudno, 24.09 USG może dzidzie zobacze, a 26.09 w sobote mam wieczór panienski ijeeeeeeeeeeeeeeeeeee heheheh psiapsióla mnie poinformowała tylko o dacie, wiem ze coś z siostra kombinuja ale nie mogę się nieczego wywiedziec nawet mój men ktory z Sandrą ostatnio gadał jest w coś zamieszany i nie chce zdrajca nic powiedzieć buuuuuu potem w październiku slub przyjaciela no i mójjjjjjjjjjjjj mmmmmmmmmmm

No to super, że takie przyjemności Cię czekają:-) a kiedy kochana masz dokładnie ślub???:confused: żebyśmy nie przegapiły:-p

Mama Sówka no to jednak moje nogi wczoraj dawały smrodem hehe

<lol>:-D

24 października:tak::tak::tak: w temacie nasze sluby wam pisałam i jest fotka mojej sukienki, a tak poza tym Mamo Sówko zostałas juz wybrana na moderatora naszej prywatnej stronki zajrzyj na ostatnie posty z naszego regulaminu i działaj ryba bo nikt lepiej tego nie zrobi, myśle ze wszystkie się ze mną zgadzaja:-)

24 października:tak::tak::tak: w temacie nasze sluby wam pisałam i jest fotka mojej sukienki, a tak poza tym Mamo Sówko zostałas juz wybrana na moderatora naszej prywatnej stronki zajrzyj na ostatnie posty z naszego regulaminu i działaj ryba bo nikt lepiej tego nie zrobi, myśle ze wszystkie się ze mną zgadzaja:-)

Moja siostra ma urodziny 23 października:-D

Ok zostanę moderatorem:-) tylko teraz pytanie czy mam utworzyć wątek na tych Grupach Społecznościowych czy napisać do tej dziewczyny, żeby nam utworzyła wątek zamknięty podać siebie jako moderatora i listę dziewczyn, tą którą stworzyłam????:confused:

A na kiedy macie w planach slub cywilny? No i jesli kupisz jakas sukienke to koniecznie sie nia pochwal tutaj :tak::-)

Ślub cywilny mamy 17 padziernika na 11:45 (sobota):) Pewnie że się pochwalę sukienką:) tyle tylko że nie dzisiaj bo jednak samochód jest jeszcze w naprawie a miał być na dzisiaj gotowy i sobie nie pojadę...

reklama
Moja siostra ma urodziny 23 października:-D

Ok zostanę moderatorem:-) tylko teraz pytanie czy mam utworzyć wątek na tych Grupach Społecznościowych czy napisać do tej dziewczyny, żeby nam utworzyła wątek zamknięty podać siebie jako moderatora i listę dziewczyn, tą którą stworzyłam????:confused:
moim zdaniem to drugie to chyba bedzie lepsze;-)

Do góry