reklama
Sowinka
Mamusia Zółwików :o)
A tak w ogóle to musze się wam pochwalić, że teraz czekaja mnie same przyjemnosci bo w niedzielę 20.09 mam 25 urodzinki w sumie stara dupa sie ze mnie robi ale trudno, 24.09 USG może dzidzie zobacze, a 26.09 w sobote mam wieczór panienski ijeeeeeeeeeeeeeeeeeee heheheh psiapsióla mnie poinformowała tylko o dacie, wiem ze coś z siostra kombinuja ale nie mogę się nieczego wywiedziec nawet mój men ktory z Sandrą ostatnio gadał jest w coś zamieszany i nie chce zdrajca nic powiedzieć buuuuuu potem w październiku slub przyjaciela no i mójjjjjjjjjjjjj mmmmmmmmmmm
No to super, że takie przyjemności Cię czekają:-) a kiedy kochana masz dokładnie ślub??? żebyśmy nie przegapiły
Mama Sówka no to jednak moje nogi wczoraj dawały smrodem hehe
<lol>
Rechotku to mamy wizytę w tym samym dniu:-)
na którą idziesz?
kaasiorek84
Fanka BB :)
24 października w temacie nasze sluby wam pisałam i jest fotka mojej sukienki, a tak poza tym Mamo Sówko zostałas juz wybrana na moderatora naszej prywatnej stronki zajrzyj na ostatnie posty z naszego regulaminu i działaj ryba bo nikt lepiej tego nie zrobi, myśle ze wszystkie się ze mną zgadzaja:-)
Sowinka
na którą idziesz?
Lekarz przyjmuje od 18, ale u niego trzeba sobie zająć kolejkę, więc pewnie już po 16 będę jechać:-) a Ty na którą masz???
Sowinka
24 października w temacie nasze sluby wam pisałam i jest fotka mojej sukienki, a tak poza tym Mamo Sówko zostałas juz wybrana na moderatora naszej prywatnej stronki zajrzyj na ostatnie posty z naszego regulaminu i działaj ryba bo nikt lepiej tego nie zrobi, myśle ze wszystkie się ze mną zgadzaja:-)
Moja siostra ma urodziny 23 października
Ok zostanę moderatorem:-) tylko teraz pytanie czy mam utworzyć wątek na tych Grupach Społecznościowych czy napisać do tej dziewczyny, żeby nam utworzyła wątek zamknięty podać siebie jako moderatora i listę dziewczyn, tą którą stworzyłam????
A na kiedy macie w planach slub cywilny? No i jesli kupisz jakas sukienke to koniecznie sie nia pochwal tutaj :-)
Ślub cywilny mamy 17 padziernika na 11:45 (sobota) Pewnie że się pochwalę sukienką tyle tylko że nie dzisiaj bo jednak samochód jest jeszcze w naprawie a miał być na dzisiaj gotowy i sobie nie pojadę...
Ślub cywilny mamy 17 padziernika na 11:45 (sobota) Pewnie że się pochwalę sukienką tyle tylko że nie dzisiaj bo jednak samochód jest jeszcze w naprawie a miał być na dzisiaj gotowy i sobie nie pojadę...
ej ciotka a ty moja sąsiadka jestes
reklama
kaasiorek84
Fanka BB :)
moim zdaniem to drugie to chyba bedzie lepsze;-)Moja siostra ma urodziny 23 października
Ok zostanę moderatorem:-) tylko teraz pytanie czy mam utworzyć wątek na tych Grupach Społecznościowych czy napisać do tej dziewczyny, żeby nam utworzyła wątek zamknięty podać siebie jako moderatora i listę dziewczyn, tą którą stworzyłam????