reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

.No i nadarzyla sie wazna okazja bo tesc mial swoja półsetkę czyli konczyl 50 lat, cala rodzina sie zjechala no i ja majac na uwadze to co mowil lekarz, chociaz z obawa, wypilam doslownie tyle co na dnie kieliszka wina białego.
Ciekawe dlaczego tak szybko zareagował twój organizm no i tak gwałtownie? To niemożliwe że z powodu samego alkoholu może coś zjadłaś przed tym i to zaszkodziło hmmm?
Anisen oczywiście że wszystko Wam ładnie opiszę i zdjęcia również po przesyłam o ile będziecie chciały mnie oglądać hihi:) I w ogóle to ja mam takiego masakrycznego stresa, boję się że przy " świadoma praw i obowiązków..." będę patrzeć D. w oczy i wybuchne śmiechem bo ja taki chichotek jestem a D. to już w ogóle i tego boję się najbardziej:) A właśnie a szampana to ja nie będę mogła wypić co nie? Bo nie wiem czy mi mają nalewać czy nie nalewać? Stresuję się strasznie...a Kościelnego to już w ogóle sobie nie wyobrażam na szczęście do tego pozostało jeszcze trochę czaasu.

reklama
ja rzadko piłam alkohol, lubilam czasem piwko na imprezie, lub winko z kuzynka, ale odkad jestem z abstynentem to już w ogóle nie piję hiihih Maciek wszystko podporzadkował zdrowemu trybowi zycia, cwiczenie, jedzenie, brak nałogow, ale bez przesady oczywisice:-D

Doskonale Ciebie rybka rozumiem, spodnie ciązowe w większosci są dla mnie obrzydliwe i do tego rozmiarówka zawyżona, jeżeli chce się coś naprawdę ładnego to trzeba sporo jak Pysia wydać

I dlatego Pysia ma jedne spodnie:baffled: i jedne dresy i jedną spódnicę. Bluzki ma przed ciązowe.
Zaraz się zbieram na zakupy. Zrobie sobie nalesniki. Maż mi isę rozchorował, w urzędzie nic nei załatwił . Do dupy.

Zaczął mi się 5 miesiąc dzisiaj :-).

Dziewczyny udanych ślubów. Też miałam ślub w pażdzerinku (28) i była przecudna pogoda. A 24 idziemy na slub przyjaciela męża .Kurdew co ja isę ubiorę.

łoo co do alkoholu na imrezach to ja lubiłam sobie zaszaleć Nie będę pisać ile potrafiłam wypić bo nie ma się czym chwalić ale to przez moje koleżanki bo one zawsze okazje znalazły jeje:) Na szczęście głupie rozrywki mi już minęły:)

Śnieżynki, ale jest jeszcze taka kwestia, że wpisałam na tą listę nie tylko dziewczyny, które często udzielają się na wątku głównym, ale raczej na innych wątkach, bo przecież nie mogę ich pominąć skoro też się wypowiadają, ale w ważnych dla siebie kwestiach, a np. nie mają czasu siedzieć na necie i plotkować z nami na Lutym2010...ta druga lista to dziewczyny, które się wcale nie odzywają, albo ostatni raz odezwały się ponad miesiąc temu...czy Wam odpowiada ta pierwsza lista i te 60 dziewczyn???? Ja po prostu nie chciałabym nikogo pominąć ani urazić...lepiej, żebyśmy wszystkie, które się udzielają tam były, a które będą się odzywać to będą...co myślicie???

Ciekawe dlaczego tak szybko zareagował twój organizm no i tak gwałtownie? To niemożliwe że z powodu samego alkoholu może coś zjadłaś przed tym i to zaszkodziło hmmm?
Anisen oczywiście że wszystko Wam ładnie opiszę i zdjęcia również po przesyłam o ile będziecie chciały mnie oglądać hihi:) I w ogóle to ja mam takiego masakrycznego stresa, boję się że przy " świadoma praw i obowiązków..." będę patrzeć D. w oczy i wybuchne śmiechem bo ja taki chichotek jestem a D. to już w ogóle i tego boję się najbardziej:) A właśnie a szampana to ja nie będę mogła wypić co nie? Bo nie wiem czy mi mają nalewać czy nie nalewać? Stresuję się strasznie...a Kościelnego to już w ogóle sobie nie wyobrażam na szczęście do tego pozostało jeszcze trochę czaasu.

no faktem jest ze wtedy bylam ogolnie w nienajlepszym stanie, bo to byl okres kiedy z reguly mialam duze mdlosci, ale ten alkohol napewno to spotegowal...

Hello :-)

Ja dzisiaj z Wami nie posiedze bo juz od 14stej zaczynam lekcje i tak do 20stej wiec w domu na spokojnie bede mogla usiasc przy kompie dopeiro okolo 21:30 jak nakarmie psa, wyprowadze na spacer, uspie dziecko, okapie sie, zjem i dopiero.... masakra. WIĘC BŁAGAM NIE PISZCIE ZBYT WIELE!!!!!!!!! A teraz jeszcze przygotowac jakis obiad i wypic herbatke z mezusiem i siorka.

Ja jestem jak najbardziej za watkiem zamknietym z konkretna lista osob. Mozna nawet poprosic zeby to wlasnie ten watek byl zamkniety.

reklama
Kataszaone trzymam mocno kciuki. Bardzo mocno. Daj znać po wizycie. i jak mówi Najeli życze by maluszek był odważny.
Gucha90 będzie wspaniale. ja na cywilnym sie mało nie popłakałam, mój miał mega głupawkę ale wyszło wspaniale. u Was też będzie najwspanialej, bo to Was ślub.
a kiedy masz kościelny? ja za rok , termin ustalony wrzesień :-)

Do góry