reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

kaasiorek84 no to pogratuluj koleżance! Ja Ci powiem, że każda z dziewczyn ma inne objawy, ja też czułam się dobrze i gdyby nie smaki i brak okresu, później ogromna senność - to pewnie bym nie wiedziała, że jestem w ciąży!
Pogratulowałam i naprawdę bardzo się z tego cieszę, mam nadzieje że reszta ludzi w pracy tez zdaje sobie sprawę ze kobiety ciaze różnie przechodza, ja z Ewką niedługo sie spotkam i bedziemy sie wzajemnie wspierac;-)

reklama
Anisen na zgagę ja biorę Rennie i pomaga! A kobiety w ciąży mogą to zażywać, bo nawet jest to napisane na ulotce!

rechot1sb no właśnie, masz nas! A my nigdzie z tąd nie idziemy hehe

Patrzcie jaka Tygrynka to cwaniara,,,, wczoraj pisała, że chce być przede mną na forum, a co? Śpi leń jeden!

Wiecie jaki piękny sen miałam....

Że trzymałam mojego synka w ramionach, taki był mały i bezbronny... a ja mu ciągle powtarzałam jak bardzo go kocham!

Ja również na zgagę mam Rennie;-) a co do Tygrynki to mi np. obiecala spotkanie hmmmmmm i czekam az się odezwie małpa jedna, bo mieszka prawie obok mnie brrrr:-D:-D:-D

Wiecie jaki piękny sen miałam....

Że trzymałam mojego synka w ramionach, taki był mały i bezbronny... a ja mu ciągle powtarzałam jak bardzo go kocham!
Sen sliczny:-) mi przed ciąza sniło mi się, że będę miec synka Konrada, teraz miałam niedawno sen, ze miałam badanie USG i na monitorze widziałam tylko małego penisa hehehheh ale pisalam juz wam o tym:tak: hmmmm w sumie nastawiam się na dziewczynke zobaczymy czy dzidziol odkryje się 24 września:tak:

Mój maluch pokazał się w 13/14 tc, teraz jak byłam no ni hu hu, nie dał się podpatrzeć! Ale ja i tak, wiem, że SYN hehe, no i że uparty jak mama

Mama Sówka w końcu się okąpiesz! Jeee !
A ja myślałam, że to moje nogi wczoraj śmierdziały hehe !

Osz Ty bestio:-p masz pecha, bo my mamy drugą łazienkę na dole, więc tralalala to nie ja śmierdziałam:-p

ja ide 29 na wizytę będę błagać żeby udało się zobaczyć co ma między nogami.....

Rechotku to mamy wizytę w tym samym dniu:-)

Właśnie wrócił Mężuś z teściową z lasu i przynieśli cały koszyk grzybków:-D a ja setny raz oglądam Wall-e, bo setny raz leci na HBO:-p

reklama
A tak w ogóle to musze się wam pochwalić, że teraz czekaja mnie same przyjemnosci bo w niedzielę 20.09 mam 25 urodzinki:tak: w sumie stara dupa sie ze mnie robi ale trudno, 24.09 USG może dzidzie zobacze, a 26.09 w sobote mam wieczór panienski ijeeeeeeeeeeeeeeeeeee heheheh psiapsióla mnie poinformowała tylko o dacie, wiem ze coś z siostra kombinuja ale nie mogę się nieczego wywiedziec nawet mój men ktory z Sandrą ostatnio gadał jest w coś zamieszany i nie chce zdrajca nic powiedzieć buuuuuu potem w październiku slub przyjaciela no i mójjjjjjjjjjjjj mmmmmmmmmmm

Do góry