reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

kaasiorek84 no to pogratuluj koleżance! Ja Ci powiem, że każda z dziewczyn ma inne objawy, ja też czułam się dobrze i gdyby nie smaki i brak okresu, później ogromna senność - to pewnie bym nie wiedziała, że jestem w ciąży!
Pogratulowałam i naprawdę bardzo się z tego cieszę, mam nadzieje że reszta ludzi w pracy tez zdaje sobie sprawę ze kobiety ciaze różnie przechodza, ja z Ewką niedługo sie spotkam i bedziemy sie wzajemnie wspierac;-)

reklama
Anisen na zgagę ja biorę Rennie i pomaga! A kobiety w ciąży mogą to zażywać, bo nawet jest to napisane na ulotce!

rechot1sb no właśnie, masz nas! A my nigdzie z tąd nie idziemy hehe

Patrzcie jaka Tygrynka to cwaniara,,,, wczoraj pisała, że chce być przede mną na forum, a co? Śpi leń jeden!

Wiecie jaki piękny sen miałam....

Że trzymałam mojego synka w ramionach, taki był mały i bezbronny... a ja mu ciągle powtarzałam jak bardzo go kocham!

Ja również na zgagę mam Rennie;-) a co do Tygrynki to mi np. obiecala spotkanie hmmmmmm i czekam az się odezwie małpa jedna, bo mieszka prawie obok mnie brrrr:-D:-D:-D

Wiecie jaki piękny sen miałam....

Że trzymałam mojego synka w ramionach, taki był mały i bezbronny... a ja mu ciągle powtarzałam jak bardzo go kocham!
Sen sliczny:-) mi przed ciąza sniło mi się, że będę miec synka Konrada, teraz miałam niedawno sen, ze miałam badanie USG i na monitorze widziałam tylko małego penisa hehehheh ale pisalam juz wam o tym:tak: hmmmm w sumie nastawiam się na dziewczynke zobaczymy czy dzidziol odkryje się 24 września:tak:

Mój maluch pokazał się w 13/14 tc, teraz jak byłam no ni hu hu, nie dał się podpatrzeć! Ale ja i tak, wiem, że SYN hehe, no i że uparty jak mama

Mama Sówka w końcu się okąpiesz! Jeee !
A ja myślałam, że to moje nogi wczoraj śmierdziały hehe !

Osz Ty bestio:-p masz pecha, bo my mamy drugą łazienkę na dole, więc tralalala to nie ja śmierdziałam:-p

ja ide 29 na wizytę będę błagać żeby udało się zobaczyć co ma między nogami.....

Rechotku to mamy wizytę w tym samym dniu:-)

Właśnie wrócił Mężuś z teściową z lasu i przynieśli cały koszyk grzybków:-D a ja setny raz oglądam Wall-e, bo setny raz leci na HBO:-p

reklama
A tak w ogóle to musze się wam pochwalić, że teraz czekaja mnie same przyjemnosci bo w niedzielę 20.09 mam 25 urodzinki:tak: w sumie stara dupa sie ze mnie robi ale trudno, 24.09 USG może dzidzie zobacze, a 26.09 w sobote mam wieczór panienski ijeeeeeeeeeeeeeeeeeee heheheh psiapsióla mnie poinformowała tylko o dacie, wiem ze coś z siostra kombinuja ale nie mogę się nieczego wywiedziec nawet mój men ktory z Sandrą ostatnio gadał jest w coś zamieszany i nie chce zdrajca nic powiedzieć buuuuuu potem w październiku slub przyjaciela no i mójjjjjjjjjjjjj mmmmmmmmmmm

Do góry