reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

bry :-D

Miałyście tyle nie pisać i co ?!?! Nie dam rady nadrobić :-(

Kejt łelkom bek :rofl2: Czekamy na foty i trzymam kciuki za wizytę.

Mam nadzieję kobitki że się dobrze wczoraj bawiłyście :-D
Wczoraj usnęłam o 21 :baffled: oglądając film - o 23 mój M mnie obudził i zagonił do łazienki ....

A teraz standardowo siedzę w robocie i próbuję nadrobić zaległości z wczoraj...

Buziaczki Lodóweczki

reklama

Ja już w pracy! Dziś zaspałam, wstałam o 8:20, a na 9 do pracy! I co? Zdążyłam!
Fakt, nie zjadłam w domku śniadanka, ale już mam kupione bułeczki :-)

Gucha90 Ty boroczku cały dzień do 20 w robie! Masakra! 3maj się cieplutko!

śpijcie dobrze, ja też już zmykam, może jeden dzień uda mi się być przed Najeli:-p
Hehehe... jestem pierwsza!

Mama Sówka w końcu się okąpiesz! Jeee !

A ja myślałam, że to moje nogi wczoraj śmierdziały hehe !

Anisen, daj znać jak z tym mieszkankiem Wam poszło!

3mam kciuki za dzisiejsze wizyty! Dziewczynki, chwalcie nam się tutaj....

kaasiorek84 no to pogratuluj koleżance! Ja Ci powiem, że każda z dziewczyn ma inne objawy, ja też czułam się dobrze i gdyby nie smaki i brak okresu, później ogromna senność - to pewnie bym nie wiedziała, że jestem w ciąży!

Dzien dobry Kochane :-)
Właśnie wylazłam z wanny idę jeść śniadanko i śmigam do pracy do 20 :-( Nie wiem jak ja tam dziś wytrzymam umrę z nudów :-D
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty :tak:
I do wieczorka ( mam nadzieję, że nie będę miała z 50 stron do czytania :-D )
papapappapapppapa :* Miłego dzionka :-)
do 20 w pracy :-(. Majsii biedactwo
trzymaj sie kochana, nie zamęczaj. Praca do tej godziny to juz do zamęczenia

Najeli dam znać. Licze na to ze wieczorem napisze do was _ mamy nowe mieszkanko . Tak sie juz napaliłam, a wczoraj tuptacze dali znac o sobie 2 razy mocniej i mój mąz akurat był jeśc kolacje. To szanse ze weziemy to mieszkanko są 99,99% bo go wnerwiło tak ze musiałam go odrobine odstresować

Ostatnia edycja:
czesc brzuchatki....trzymam kciukasy za wizyty, dajcie znać co i jak.....a co my dzis dziewuszki porobimy???????
rechotku ja od godziny przymierzam sie do wyjscia na zakupy. w tym czasie uzupełniłam tylko 2 arkusze wiec w zasadzie nic nie robie. Pora wyleźć i zrobic cos bo mi dnia braknie.

ale mnie dzis męczy żoładek, pewnie po tych tostach. a i Kinga warjuje. Chyba ma czkawke bo za często mam takie pukania delikatne. no to sie pomęczy to moje maleństwo

Anisen a o której idziecie oglądać to mieszkanie? A Kingusia z czkawką musi sobie poradzić hehe, mój Adaś odezwał się wczoraj wieczorkiem, dziś jeszcze nie dał o sobie znać.... pewnie czeka na śniadanko

ankzoc śliczna córeczka! Masz mój głos

rechot1sb ja jestem w pracy i sterta faktur prosi się o wprowadzenie hehe, ale jakoś nie ma czynnika mobilizującego. Więc siedzę na BB hehe
i cieszę się do Was hehe !

reklama
wpiepszam płatki śniadaniowe...i se myślę ale ja dziś się będę nudziłaaaaaaa.....nie mam tv.....normalnie porażka....ale mam was wiec jest iskierka nadzieji

Do góry