reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

bry :-D

Miałyście tyle nie pisać i co ?!?! Nie dam rady nadrobić :-(

Kejt łelkom bek :rofl2: Czekamy na foty i trzymam kciuki za wizytę.

Mam nadzieję kobitki że się dobrze wczoraj bawiłyście :-D
Wczoraj usnęłam o 21 :baffled: oglądając film - o 23 mój M mnie obudził i zagonił do łazienki ....

A teraz standardowo siedzę w robocie i próbuję nadrobić zaległości z wczoraj...

Buziaczki Lodóweczki

reklama

Ja już w pracy! Dziś zaspałam, wstałam o 8:20, a na 9 do pracy! I co? Zdążyłam!
Fakt, nie zjadłam w domku śniadanka, ale już mam kupione bułeczki :-)

Gucha90 Ty boroczku cały dzień do 20 w robie! Masakra! 3maj się cieplutko!

śpijcie dobrze, ja też już zmykam, może jeden dzień uda mi się być przed Najeli:-p
Hehehe... jestem pierwsza!

Mama Sówka w końcu się okąpiesz! Jeee !

A ja myślałam, że to moje nogi wczoraj śmierdziały hehe !

Anisen, daj znać jak z tym mieszkankiem Wam poszło!

3mam kciuki za dzisiejsze wizyty! Dziewczynki, chwalcie nam się tutaj....

kaasiorek84 no to pogratuluj koleżance! Ja Ci powiem, że każda z dziewczyn ma inne objawy, ja też czułam się dobrze i gdyby nie smaki i brak okresu, później ogromna senność - to pewnie bym nie wiedziała, że jestem w ciąży!

Dzien dobry Kochane :-)
Właśnie wylazłam z wanny idę jeść śniadanko i śmigam do pracy do 20 :-( Nie wiem jak ja tam dziś wytrzymam umrę z nudów :-D
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty :tak:
I do wieczorka ( mam nadzieję, że nie będę miała z 50 stron do czytania :-D )
papapappapapppapa :* Miłego dzionka :-)
do 20 w pracy :-(. Majsii biedactwo
trzymaj sie kochana, nie zamęczaj. Praca do tej godziny to juz do zamęczenia

Najeli dam znać. Licze na to ze wieczorem napisze do was _ mamy nowe mieszkanko . Tak sie juz napaliłam, a wczoraj tuptacze dali znac o sobie 2 razy mocniej i mój mąz akurat był jeśc kolacje. To szanse ze weziemy to mieszkanko są 99,99% bo go wnerwiło tak ze musiałam go odrobine odstresować

Ostatnia edycja:
czesc brzuchatki....trzymam kciukasy za wizyty, dajcie znać co i jak.....a co my dzis dziewuszki porobimy???????
rechotku ja od godziny przymierzam sie do wyjscia na zakupy. w tym czasie uzupełniłam tylko 2 arkusze wiec w zasadzie nic nie robie. Pora wyleźć i zrobic cos bo mi dnia braknie.

ale mnie dzis męczy żoładek, pewnie po tych tostach. a i Kinga warjuje. Chyba ma czkawke bo za często mam takie pukania delikatne. no to sie pomęczy to moje maleństwo

Anisen a o której idziecie oglądać to mieszkanie? A Kingusia z czkawką musi sobie poradzić hehe, mój Adaś odezwał się wczoraj wieczorkiem, dziś jeszcze nie dał o sobie znać.... pewnie czeka na śniadanko

ankzoc śliczna córeczka! Masz mój głos

rechot1sb ja jestem w pracy i sterta faktur prosi się o wprowadzenie hehe, ale jakoś nie ma czynnika mobilizującego. Więc siedzę na BB hehe
i cieszę się do Was hehe !

reklama
wpiepszam płatki śniadaniowe...i se myślę ale ja dziś się będę nudziłaaaaaaa.....nie mam tv.....normalnie porażka....ale mam was wiec jest iskierka nadzieji

Do góry