Sowinka
Mamusia Zółwików :o)
moim zdaniem to drugie to chyba bedzie lepsze;-)
Hmm, ale chyba więcej dziewczyn musi się wypowiedzieć, żeby nie było, że my same sobie coś ustalamy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
moim zdaniem to drugie to chyba bedzie lepsze;-)
A co będzie lepsze?
koniecznie czekamy na zdjecia w sukni i na relacje po ślubie. To juz tradycja ze kazda musi napisać jak bylo, wiec Jako Lodóweczka pełnoprawna masz obowiązki Kochana. nie ma miganekŚlub cywilny mamy 17 padziernika na 11:45 (sobota) Pewnie że się pochwalę sukienką tyle tylko że nie dzisiaj bo jednak samochód jest jeszcze w naprawie a miał być na dzisiaj gotowy i sobie nie pojadę...
lepszy byłby wątek zamkniętyOk zostanę moderatoremtylko teraz pytanie czy mam utworzyć wątek na tych Grupach Społecznościowych czy napisać do tej dziewczyny, żeby nam utworzyła wątek zamknięty podać siebie jako moderatora i listę dziewczyn, tą którą stworzyłam????
Mama Sówka no to jednak moje nogi wczoraj dawały smrodem hehe
kaasiorek84 no to same przyjemności Cię teraz czekają! Fakt, będziesz miała imprezy bezalkoholowe, no ale dobra zabawa to dobra zabawa!