reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

reklama
Dzień dobry Dziewuszki:-)

wróciłam z zakupków...aaaaahhhhh :tak::tak: mam dwa sweterki z H&M Mama, słodziaśne niebieskie pajacyki z takim cieplutkim materiałem od środka, dwie książki o rodzicielstwie na wesoło, nową płytę Nelly Furtado (ohhh yeaaah:-D), nowy Twój Styl:-), pudełko na zdjęcia (bo nie chce mi się do albumów wsadzać:-D)...ech...pójdziemy z torbami jeszcze przed narodzinami małego:-D

Tygrynka super, że zakupy się udały:-)

:rofl2: Jutro jak wrócę z Rzeszowa to też nadrobię co naskrobałyście, trzymajcie plis za mnie kciuki, bo następnej poprawki nie zniosę! :-) (Liczę również na mózg synka :rofl2:)BUZIAKI!

Ilonaa trzymam kciuki:-)

Witam z ranaTrzymam kciuki za dzisiejszę wizytę, ja też mam dzisiaj wizytę na 14.30 a w piątek podobnie jak ty usg

Trzymam kciuki za wizytę:-)

Dzień dobry dziewczynki!!
Wróciłam wczoraj późnym wieczorem z baji - było cudownie i słonecznie i cieplutko. Teraz sprobuje chociaż troszkę zorientować się co się u Was dzieje :) Trochę to potrwa bo mam torszkę rzeczy do ogarnięcia po powrocie w domu plus badania dziś i wizyta jutro... nie mogę uwierzyć ze ten czas tak szybko ucieka :D
Buziaki dla Wszyskich:-):-)

Kejt witaj po urlopie:-) super, że było cudownie:-D o to chodziło:-)

Dziewczyny ja od rana czuję się dobrze:-) zjadłam śniadanko:-D w łazience jest już zamontowana umywalka, kibelek i prysznic:-) dziś Mężuś będzie malował sufit i dwie ściany:-D potem jeszcze wstawić pralkę i parę dodatków i w końcu pierwsza kąpiel:-)

Witajcie :)
Mantezowa, Patrycja kciuki trzymam. Dajcie znać po wizycie.

Kejt opowiadaj co u Ciebie. 2 tygodnie Cie nie było Albo coś koło tego.

ja zaraz (czytaj nie tak zaraz)się ubieram i gonie na zakupy, potem skończyć nieszczęsne papiery i na koniec muszę wreszcie przeszyć spodnie na maszynie i pocerować kurtke męzowi. Na pewno wejde na chwię bo uzależnienie od BB siega zenitu.
a na razie śniadanko, będą tosty bo tylko taki chleb w domu, z dzemem oczywiście ;) czyli jeszcze pól godzinki z Wami :-D

Dziewczynki chciałam się pożegnać, powiedzieć dobranoc i do jutra ;-) Starałam się siedzieć na BB, ale byłam opierdzielana przez Miśka, bo uczył mnie na jutro hehe "EJ TO ALBO SIĘ UCZYMY, ALBO SIĘ ŚMIEJESZ DO KOMPA!"
:rofl2: Jutro jak wrócę z Rzeszowa to też nadrobię co naskrobałyście, trzymajcie plis za mnie kciuki, bo następnej poprawki nie zniosę! :-) (Liczę również na mózg synka :rofl2:)
BUZIAKI!
Trzymam kciuki za zaliczenie;-):tak:
Witam z rana
Trzymam kciuki za dzisiejszę wizytę, ja też mam dzisiaj wizytę na 14.30 a w piątek podobnie jak ty usg
Widzę i gratuluję
To będziemy razem się przeżywać:-)
Dzień dobry dziewczynki!!
Wróciłam wczoraj późnym wieczorem z baji - było cudownie i słonecznie i cieplutko. Teraz sprobuje chociaż troszkę zorientować się co się u Was dzieje :) Trochę to potrwa bo mam torszkę rzeczy do ogarnięcia po powrocie w domu plus badania dziś i wizyta jutro... nie mogę uwierzyć ze ten czas tak szybko ucieka :D
Buziaki dla Wszyskich:-):-)
Super że już jesteś:-) Jak widać bardzo zadowolona:-)Czekamy na zdjęcia!!!!!!!!!:-D
Cześć
Patrycja214, Kejt82, Mantezowa
- trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty, prędziutko po nich napiszcie co i jak.
Witajcie :)
Mantezowa, Patrycja kciuki trzymam. Dajcie znać po wizycie. :-D
Dzięki Dziewczynki idę się zbierać bo nie zdąże ale się wyspałam chociaż;-):-)
Odezwę się jak wrócę:-)Też trzymam kciuki za Wasze wizyty;-);-) papa:-) Smacznych śniadanek Wam życzę!:-)

Witam Lutoweczki!
Kurcze wczoraj nic do Was nie pisalam, tylko czasem zajrzalam na szybko, zeby podczytac co piszecie- w koncu to juz uzaleznienie....ale nie mam kiedy pisac, bo ucze sie do egz w sobote....Potem bede sie odzywac czesciej....
Jeszcze musze ogarnac dom, bo troche sie nabalaganilo...

Trzymam kciuki za wszystkie lutoweczki, ktore maja wizyty i czekam na relacje :)))

Witam nowe lutowe Mamusie i zycze spokojnych ciąż :)

Gratuluje Rechotkowi tytulu magistra :)))

Za Ilonke trzymam kciuki!!!!

buziaki dziewczynki, milego dnia!!!!

hej dziewczyny trzymam kciukensy za wizyty i zaraz piszcie co tam u dzidziolów słychac:-) ja próbuję sie obudzic wiec najpierw poczytam co pisałyscie wczoraj:-)

Dzien dobry Kochane :-)
Właśnie wylazłam z wanny idę jeść śniadanko i śmigam do pracy do 20 :-( Nie wiem jak ja tam dziś wytrzymam umrę z nudów :-D
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty :tak:
I do wieczorka ( mam nadzieję, że nie będę miała z 50 stron do czytania :-D )
papapappapapppapa :* Miłego dzionka :-)

reklama
ale mam doła, byłam dziś na zakupach i to z mamą sponsorką i nic nie kupiłam. Ciuchów jest pełno, ale nie na brzuchatki. Swetry które są fajne są za krótkie. Spodnie to inna bajka, muszą być już ciążowe, a jak ciążowe to już nie są fajne, mają szerkie nogawki i wiszą na dupie. O jikiejś kurtce to pomarzyć mogę. Czy w ciąży trzeba wyglądać jak worek??
Doskonale Ciebie rybka rozumiem, spodnie ciązowe w większosci są dla mnie obrzydliwe i do tego rozmiarówka zawyżona, jeżeli chce się coś naprawdę ładnego to trzeba sporo jak Pysia wydać

Najeli jutro o 21 oglądamy mieszkanko i na 90% jesteśmy za przeprowadzką (ja na 99,9%). Nawet mój mąż co kręcił noskiem na parter jak usłyszał ze tam jest aneks kuchenny z jadalnia to wymiękł. Szkoda nam tylko mebli bo trzeba je będzie rozkręcić, ale za rok mylse ze kupimy mieszkanko swoje albo zaczniemy budowę w miedzy czasie.
Najeli miłej kąpieli i kolorowych snów.
trzymam za was kciuki, z mieszkankami to trudna sprawa:-)

Dziewczynki chciałam się pożegnać, powiedzieć dobranoc i do jutra ;-) Starałam się siedzieć na BB, ale byłam opierdzielana przez Miśka, bo uczył mnie na jutro hehe "EJ TO ALBO SIĘ UCZYMY, ALBO SIĘ ŚMIEJESZ DO KOMPA!"
:rofl2: Jutro jak wrócę z Rzeszowa to też nadrobię co naskrobałyście, trzymajcie plis za mnie kciuki, bo następnej poprawki nie zniosę! :-) (Liczę również na mózg synka :rofl2:)
BUZIAKI!
Jasne że bedziemy trzymać kciukiii;-) moj M też się ze mnie śmieje jak mnie obserwuje gdy z wami rozmawiam;-)

A tak poza tym dziewuchy hehehe dowiedziałam się że moja kumpela z pracy jest w ciazy:tak: ihihi żeby było smieszniej to my dwie zajmowałyśmy się działem dzieciecym w C&A i teraz zatrudnili dwie dziewczyny za nas, tzn ona jest w 11 tyg. dobrze sie czuje nie przezywała tej ciazy tak strasznie jak ja wiec szkoli nowe na nasze stanowiska na ten czas co nas nie będzie, generalnie w pracy czekali az któraś w koncu zajdzie w ciaze, ja wiedzialam ze ona planuje ale stało się ze ja pierwsza zaciązyłam, choć jak rozmawiałysmy ona dalej próbowała i udało się, bardzo sie cieszę, ale mam tylko jedną obawę, że beda nas porównywać, bo ja od 9 tyg, na L4 a ona jeszce w 11 pracuje:dry: i jeszcze troche popracuje:dry:

Do góry