reklama
Sowinka
Mamusia Zółwików :o)
Dzień dobry Dziewuszki:-)
Tygrynka super, że zakupy się udały:-)
Ilonaa trzymam kciuki:-)
Trzymam kciuki za wizytę:-)
Kejt witaj po urlopie:-) super, że było cudownie o to chodziło:-)
Dziewczyny ja od rana czuję się dobrze:-) zjadłam śniadanko w łazience jest już zamontowana umywalka, kibelek i prysznic:-) dziś Mężuś będzie malował sufit i dwie ściany potem jeszcze wstawić pralkę i parę dodatków i w końcu pierwsza kąpiel:-)
wróciłam z zakupków...aaaaahhhhh mam dwa sweterki z H&M Mama, słodziaśne niebieskie pajacyki z takim cieplutkim materiałem od środka, dwie książki o rodzicielstwie na wesoło, nową płytę Nelly Furtado (ohhh yeaaah), nowy Twój Styl:-), pudełko na zdjęcia (bo nie chce mi się do albumów wsadzać)...ech...pójdziemy z torbami jeszcze przed narodzinami małego
Tygrynka super, że zakupy się udały:-)
Jutro jak wrócę z Rzeszowa to też nadrobię co naskrobałyście, trzymajcie plis za mnie kciuki, bo następnej poprawki nie zniosę! :-) (Liczę również na mózg synka )BUZIAKI!
Ilonaa trzymam kciuki:-)
Witam z ranaTrzymam kciuki za dzisiejszę wizytę, ja też mam dzisiaj wizytę na 14.30 a w piątek podobnie jak ty usg
Trzymam kciuki za wizytę:-)
Dzień dobry dziewczynki!!
Wróciłam wczoraj późnym wieczorem z baji - było cudownie i słonecznie i cieplutko. Teraz sprobuje chociaż troszkę zorientować się co się u Was dzieje Trochę to potrwa bo mam torszkę rzeczy do ogarnięcia po powrocie w domu plus badania dziś i wizyta jutro... nie mogę uwierzyć ze ten czas tak szybko ucieka
Buziaki dla Wszyskich:-):-)
Kejt witaj po urlopie:-) super, że było cudownie o to chodziło:-)
Dziewczyny ja od rana czuję się dobrze:-) zjadłam śniadanko w łazience jest już zamontowana umywalka, kibelek i prysznic:-) dziś Mężuś będzie malował sufit i dwie ściany potem jeszcze wstawić pralkę i parę dodatków i w końcu pierwsza kąpiel:-)
Anisen
kochamy Cię mocno
Witajcie
Mantezowa, Patrycja kciuki trzymam. Dajcie znać po wizycie.
Kejt opowiadaj co u Ciebie. 2 tygodnie Cie nie było Albo coś koło tego.
ja zaraz (czytaj nie tak zaraz)się ubieram i gonie na zakupy, potem skończyć nieszczęsne papiery i na koniec muszę wreszcie przeszyć spodnie na maszynie i pocerować kurtke męzowi. Na pewno wejde na chwię bo uzależnienie od BB siega zenitu.
a na razie śniadanko, będą tosty bo tylko taki chleb w domu, z dzemem oczywiście czyli jeszcze pól godzinki z Wami
Kejt opowiadaj co u Ciebie. 2 tygodnie Cie nie było Albo coś koło tego.
ja zaraz (czytaj nie tak zaraz)się ubieram i gonie na zakupy, potem skończyć nieszczęsne papiery i na koniec muszę wreszcie przeszyć spodnie na maszynie i pocerować kurtke męzowi. Na pewno wejde na chwię bo uzależnienie od BB siega zenitu.
a na razie śniadanko, będą tosty bo tylko taki chleb w domu, z dzemem oczywiście czyli jeszcze pól godzinki z Wami
patisia16
6/II/10-3670g szczęścia:)
Trzymam kciuki za zaliczenie;-)Dziewczynki chciałam się pożegnać, powiedzieć dobranoc i do jutra ;-) Starałam się siedzieć na BB, ale byłam opierdzielana przez Miśka, bo uczył mnie na jutro hehe "EJ TO ALBO SIĘ UCZYMY, ALBO SIĘ ŚMIEJESZ DO KOMPA!"
Jutro jak wrócę z Rzeszowa to też nadrobię co naskrobałyście, trzymajcie plis za mnie kciuki, bo następnej poprawki nie zniosę! :-) (Liczę również na mózg synka )
BUZIAKI!
To będziemy razem się przeżywać:-)Witam z rana
Trzymam kciuki za dzisiejszę wizytę, ja też mam dzisiaj wizytę na 14.30 a w piątek podobnie jak ty usg
Widzę i gratuluję
Super że już jesteś:-) Jak widać bardzo zadowolona:-)Czekamy na zdjęcia!!!!!!!!!Dzień dobry dziewczynki!!
Wróciłam wczoraj późnym wieczorem z baji - było cudownie i słonecznie i cieplutko. Teraz sprobuje chociaż troszkę zorientować się co się u Was dzieje Trochę to potrwa bo mam torszkę rzeczy do ogarnięcia po powrocie w domu plus badania dziś i wizyta jutro... nie mogę uwierzyć ze ten czas tak szybko ucieka
Buziaki dla Wszyskich:-):-)
Cześć
Patrycja214, Kejt82, Mantezowa
- trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty, prędziutko po nich napiszcie co i jak.
Dzięki Dziewczynki idę się zbierać bo nie zdąże ale się wyspałam chociaż;-):-)Witajcie
Odezwę się jak wrócę:-)Też trzymam kciuki za Wasze wizyty;-);-) papa:-) Smacznych śniadanek Wam życzę!:-)
Witam Lutoweczki!
Kurcze wczoraj nic do Was nie pisalam, tylko czasem zajrzalam na szybko, zeby podczytac co piszecie- w koncu to juz uzaleznienie....ale nie mam kiedy pisac, bo ucze sie do egz w sobote....Potem bede sie odzywac czesciej....
Jeszcze musze ogarnac dom, bo troche sie nabalaganilo...
Trzymam kciuki za wszystkie lutoweczki, ktore maja wizyty i czekam na relacje ))
Witam nowe lutowe Mamusie i zycze spokojnych ciąż
Gratuluje Rechotkowi tytulu magistra ))
Za Ilonke trzymam kciuki!!!!
buziaki dziewczynki, milego dnia!!!!
Kurcze wczoraj nic do Was nie pisalam, tylko czasem zajrzalam na szybko, zeby podczytac co piszecie- w koncu to juz uzaleznienie....ale nie mam kiedy pisac, bo ucze sie do egz w sobote....Potem bede sie odzywac czesciej....
Jeszcze musze ogarnac dom, bo troche sie nabalaganilo...
Trzymam kciuki za wszystkie lutoweczki, ktore maja wizyty i czekam na relacje ))
Witam nowe lutowe Mamusie i zycze spokojnych ciąż
Gratuluje Rechotkowi tytulu magistra ))
Za Ilonke trzymam kciuki!!!!
buziaki dziewczynki, milego dnia!!!!
kaasiorek84
Fanka BB :)
hej dziewczyny trzymam kciukensy za wizyty i zaraz piszcie co tam u dzidziolów słychac:-) ja próbuję sie obudzic wiec najpierw poczytam co pisałyscie wczoraj:-)
Majsii
Dzien dobry Kochane :-)
Właśnie wylazłam z wanny idę jeść śniadanko i śmigam do pracy do 20 :-( Nie wiem jak ja tam dziś wytrzymam umrę z nudów
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty
I do wieczorka ( mam nadzieję, że nie będę miała z 50 stron do czytania )
papapappapapppapa :* Miłego dzionka :-)
Właśnie wylazłam z wanny idę jeść śniadanko i śmigam do pracy do 20 :-( Nie wiem jak ja tam dziś wytrzymam umrę z nudów
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty
I do wieczorka ( mam nadzieję, że nie będę miała z 50 stron do czytania )
papapappapapppapa :* Miłego dzionka :-)
Anisen
kochamy Cię mocno
Sówko wow, to w zasadzie koniec remontu i będziesz mogła sie popluskac w komfortowych warunkach :-). Miłej pierwszej kąpieli
reklama
kaasiorek84
Doskonale Ciebie rybka rozumiem, spodnie ciązowe w większosci są dla mnie obrzydliwe i do tego rozmiarówka zawyżona, jeżeli chce się coś naprawdę ładnego to trzeba sporo jak Pysia wydaćale mam doła, byłam dziś na zakupach i to z mamą sponsorką i nic nie kupiłam. Ciuchów jest pełno, ale nie na brzuchatki. Swetry które są fajne są za krótkie. Spodnie to inna bajka, muszą być już ciążowe, a jak ciążowe to już nie są fajne, mają szerkie nogawki i wiszą na dupie. O jikiejś kurtce to pomarzyć mogę. Czy w ciąży trzeba wyglądać jak worek??
trzymam za was kciuki, z mieszkankami to trudna sprawa:-)Najeli jutro o 21 oglądamy mieszkanko i na 90% jesteśmy za przeprowadzką (ja na 99,9%). Nawet mój mąż co kręcił noskiem na parter jak usłyszał ze tam jest aneks kuchenny z jadalnia to wymiękł. Szkoda nam tylko mebli bo trzeba je będzie rozkręcić, ale za rok mylse ze kupimy mieszkanko swoje albo zaczniemy budowę w miedzy czasie.
Najeli miłej kąpieli i kolorowych snów.
Jasne że bedziemy trzymać kciukiii;-) moj M też się ze mnie śmieje jak mnie obserwuje gdy z wami rozmawiam;-)Dziewczynki chciałam się pożegnać, powiedzieć dobranoc i do jutra ;-) Starałam się siedzieć na BB, ale byłam opierdzielana przez Miśka, bo uczył mnie na jutro hehe "EJ TO ALBO SIĘ UCZYMY, ALBO SIĘ ŚMIEJESZ DO KOMPA!"
Jutro jak wrócę z Rzeszowa to też nadrobię co naskrobałyście, trzymajcie plis za mnie kciuki, bo następnej poprawki nie zniosę! :-) (Liczę również na mózg synka )
BUZIAKI!
A tak poza tym dziewuchy hehehe dowiedziałam się że moja kumpela z pracy jest w ciazy ihihi żeby było smieszniej to my dwie zajmowałyśmy się działem dzieciecym w C&A i teraz zatrudnili dwie dziewczyny za nas, tzn ona jest w 11 tyg. dobrze sie czuje nie przezywała tej ciazy tak strasznie jak ja wiec szkoli nowe na nasze stanowiska na ten czas co nas nie będzie, generalnie w pracy czekali az któraś w koncu zajdzie w ciaze, ja wiedzialam ze ona planuje ale stało się ze ja pierwsza zaciązyłam, choć jak rozmawiałysmy ona dalej próbowała i udało się, bardzo sie cieszę, ale mam tylko jedną obawę, że beda nas porównywać, bo ja od 9 tyg, na L4 a ona jeszce w 11 pracuje i jeszcze troche popracuje