reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

reklama
Ja juz spadam spac bo nie wiem nawet co Wam juz tu za brednie wypisuje, ledwo powieki trzymam rzesami :sorry2: A rano trzeba zajac sie brzdacem i nei ma spania, ehhhh.... uroki bycia Matka Polka :dry::-D

Spokojnych snów Lodooweczki :rofl2:

A ja polecam domowej roboty dżemik jablkowy z cynamonem :-ppoprostu miodzio, taki szarlotkowy :tak: sama robilam-zapraszam do siebie :rofl2:
jabłkowy z cynamonem, pychotaaaaa.
jutro robie gofry na 100% i musze srobic taki dżemik do nich. zaraz zaślinię klawiaturę, a to mojego męza ;-).
ten brzoskwiniowy też jest super bo mało slodki z wielkimi kawałkami brzoskwiń i taki mocno pachnący. Mama zrobiła go tak jak jej powiedziałam i spisała sie na medal. zawsze to ja robiłam dźemy brzoskwiniowe, w tym roku nie dalam rady wiec Ona pierwszy raz . Jak robiła pierwszą porcje to ja strczałam pod telefonem i robiłam za zdalną instrukcię :-)

Dziewczynki chciałam się pożegnać, powiedzieć dobranoc i do jutra ;-) Starałam się siedzieć na BB, ale byłam opierdzielana przez Miśka, bo uczył mnie na jutro hehe "EJ TO ALBO SIĘ UCZYMY, ALBO SIĘ ŚMIEJESZ DO KOMPA!"
:rofl2: Jutro jak wrócę z Rzeszowa to też nadrobię co naskrobałyście, trzymajcie plis za mnie kciuki, bo następnej poprawki nie zniosę! :-) (Liczę również na mózg synka :rofl2:)
BUZIAKI!

Anisen, Luczynka, Ilonaa - kolorowych snów!! a te których juz nie ma - po prostu dobrej nocki:-pale wredzizna ze mnie:-p
Ilonaa kciukasy zaciśnięte, tylko szybko wróć i mów, że zdałaś, żeby mnie skurcz nie złapał:-ppowodzenia!!!

Dziewczynki chciałam się pożegnać, powiedzieć dobranoc i do jutra ;-) Starałam się siedzieć na BB, ale byłam opierdzielana przez Miśka, bo uczył mnie na jutro hehe "EJ TO ALBO SIĘ UCZYMY, ALBO SIĘ ŚMIEJESZ DO KOMPA!"
:rofl2: Jutro jak wrócę z Rzeszowa to też nadrobię co naskrobałyście, trzymajcie plis za mnie kciuki, bo następnej poprawki nie zniosę! :-) (Liczę również na mózg synka :rofl2:)
BUZIAKI!

masz post 6666 haha ciekawe:p

spijcie smacznie dziewczynki:))))))))))))))))))))) a ja znow sama tutaj.....

a wlasnie mi sie przypomnialo tygrynka polecalas jakies ksiazki smiszne ciazowe ale jakos umknelo to mojej uwadze a teraz szukam i szukam i znalesc nie moge....jakbyc mogla podaj mi nazy to sobie zamowie:-) bo juz mi sie ksiazki w domu pokonczyly...a rozklady jazdy autobusow nie bede przeciez czytac nie???? jk hahahaha

Witam z rana

dobra poczciwe Kobitki:-D Ja zaraz kończę pracę i 3 dni wolnego:-D:-D:-D+ 2 dni weekendu = 5:-D:-D Dzisiaj sobie juz odpocznę bo głowa mi pęka dlatego nie naskrobcie dużo pod moją nieobecność;-) Miejcie litość:-) Jutro mam badanko więc trzymajcie kciuki ale rano zajrzę do Was bo mam dopiero na 11;-) miłego popołudnia:-) i wieczorku:-) Ja dzisiaj muszę zrobić obiadek no i zakupy pewnie pojedziemy do tesco bo pustki w domu:-p papa
Trzymam kciuki za dzisiejszę wizytę, ja też mam dzisiaj wizytę na 14.30 a w piątek podobnie jak ty usg

Mój suwaczek przeskoczył na 5 miesiąc!
Widzicie to? Widzicie?
Widzę i gratuluję

reklama
Dzień dobry dziewczynki!!

Wróciłam wczoraj późnym wieczorem z baji - było cudownie i słonecznie i cieplutko. Teraz sprobuje chociaż troszkę zorientować się co się u Was dzieje :) Trochę to potrwa bo mam torszkę rzeczy do ogarnięcia po powrocie w domu plus badania dziś i wizyta jutro... nie mogę uwierzyć ze ten czas tak szybko ucieka :D

Buziaki dla Wszyskich:-):-)

Do góry