reklama
Ja juz spadam spac bo nie wiem nawet co Wam juz tu za brednie wypisuje, ledwo powieki trzymam rzesami A rano trzeba zajac sie brzdacem i nei ma spania, ehhhh.... uroki bycia Matka Polka
Spokojnych snów Lodooweczki
Spokojnych snów Lodooweczki
Anisen
kochamy Cię mocno
jabłkowy z cynamonem, pychotaaaaa.A ja polecam domowej roboty dżemik jablkowy z cynamonem poprostu miodzio, taki szarlotkowy sama robilam-zapraszam do siebie
jutro robie gofry na 100% i musze srobic taki dżemik do nich. zaraz zaślinię klawiaturę, a to mojego męza ;-).
ten brzoskwiniowy też jest super bo mało slodki z wielkimi kawałkami brzoskwiń i taki mocno pachnący. Mama zrobiła go tak jak jej powiedziałam i spisała sie na medal. zawsze to ja robiłam dźemy brzoskwiniowe, w tym roku nie dalam rady wiec Ona pierwszy raz . Jak robiła pierwszą porcje to ja strczałam pod telefonem i robiłam za zdalną instrukcię :-)
Anisen
kochamy Cię mocno
Dobrej nocy Luczynka i Tygrynka. niech Wam sie przyśnią piękne i kolorowe sny.
tez znikam spac. zjem tylko, wypije rumiaknową z pomarańczą i do łózeczka. Do Jutra Kwiatuszki
tez znikam spac. zjem tylko, wypije rumiaknową z pomarańczą i do łózeczka. Do Jutra Kwiatuszki
Ostatnia edycja:
Ilonaa
Mein Schatz :)
Dziewczynki chciałam się pożegnać, powiedzieć dobranoc i do jutra ;-) Starałam się siedzieć na BB, ale byłam opierdzielana przez Miśka, bo uczył mnie na jutro hehe "EJ TO ALBO SIĘ UCZYMY, ALBO SIĘ ŚMIEJESZ DO KOMPA!"
Jutro jak wrócę z Rzeszowa to też nadrobię co naskrobałyście, trzymajcie plis za mnie kciuki, bo następnej poprawki nie zniosę! :-) (Liczę również na mózg synka )
BUZIAKI!
Jutro jak wrócę z Rzeszowa to też nadrobię co naskrobałyście, trzymajcie plis za mnie kciuki, bo następnej poprawki nie zniosę! :-) (Liczę również na mózg synka )
BUZIAKI!
Anisen, Luczynka, Ilonaa - kolorowych snów!! a te których juz nie ma - po prostu dobrej nockiale wredzizna ze mnie
Ilonaa kciukasy zaciśnięte, tylko szybko wróć i mów, że zdałaś, żeby mnie skurcz nie złapałpowodzenia!!!
Ilonaa kciukasy zaciśnięte, tylko szybko wróć i mów, że zdałaś, żeby mnie skurcz nie złapałpowodzenia!!!
Dziewczynki chciałam się pożegnać, powiedzieć dobranoc i do jutra ;-) Starałam się siedzieć na BB, ale byłam opierdzielana przez Miśka, bo uczył mnie na jutro hehe "EJ TO ALBO SIĘ UCZYMY, ALBO SIĘ ŚMIEJESZ DO KOMPA!"
BUZIAKI!
masz post 6666 haha ciekawe
spijcie smacznie dziewczynki)))))))))))))))))))) a ja znow sama tutaj.....
a wlasnie mi sie przypomnialo tygrynka polecalas jakies ksiazki smiszne ciazowe ale jakos umknelo to mojej uwadze a teraz szukam i szukam i znalesc nie moge....jakbyc mogla podaj mi nazy to sobie zamowie:-) bo juz mi sie ksiazki w domu pokonczyly...a rozklady jazdy autobusow nie bede przeciez czytac nie???? jk hahahaha
mantezowa
chyba znowu dwa w jednym
Witam z rana
Trzymam kciuki za dzisiejszę wizytę, ja też mam dzisiaj wizytę na 14.30 a w piątek podobnie jak ty usgdobra poczciwe Kobitki Ja zaraz kończę pracę i 3 dni wolnego+ 2 dni weekendu = 5 Dzisiaj sobie juz odpocznę bo głowa mi pęka dlatego nie naskrobcie dużo pod moją nieobecność;-) Miejcie litość:-) Jutro mam badanko więc trzymajcie kciuki ale rano zajrzę do Was bo mam dopiero na 11;-) miłego popołudnia:-) i wieczorku:-) Ja dzisiaj muszę zrobić obiadek no i zakupy pewnie pojedziemy do tesco bo pustki w domu papa
Widzę i gratulujęMój suwaczek przeskoczył na 5 miesiąc!
Widzicie to? Widzicie?
reklama
Dzień dobry dziewczynki!!
Wróciłam wczoraj późnym wieczorem z baji - było cudownie i słonecznie i cieplutko. Teraz sprobuje chociaż troszkę zorientować się co się u Was dzieje Trochę to potrwa bo mam torszkę rzeczy do ogarnięcia po powrocie w domu plus badania dziś i wizyta jutro... nie mogę uwierzyć ze ten czas tak szybko ucieka
Buziaki dla Wszyskich:-):-)
Wróciłam wczoraj późnym wieczorem z baji - było cudownie i słonecznie i cieplutko. Teraz sprobuje chociaż troszkę zorientować się co się u Was dzieje Trochę to potrwa bo mam torszkę rzeczy do ogarnięcia po powrocie w domu plus badania dziś i wizyta jutro... nie mogę uwierzyć ze ten czas tak szybko ucieka
Buziaki dla Wszyskich:-):-)