Majsii
Fanka BB :)
Hahahahhahaha dobreWejdz na YouTube - Broadcast Yourself. i wpisz prezenter napisy
uciekam spać dziewuszki, padam na mordę
do juterka
miłych senków
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hahahahhahaha dobreWejdz na YouTube - Broadcast Yourself. i wpisz prezenter napisy
uciekam spać dziewuszki, padam na mordę
do juterka
Boże aż tak długo, cały dzień w robocie? To pracujesz w takich godzinach jak mój D. od 10 do 21...tylko że on wyjeżdża już o 8. To ja chyba pójdę spać, miałam dzisiaj nerwowy dzień. Dobranoc wszystkim, a jutro może pojadę do bydgoszczy z moim D. po sukienkę na ślub cywilny może jakoś trochę humoru wleci do mnie...
Boże aż tak długo, cały dzień w robocie? To pracujesz w takich godzinach jak mój D. od 10 do 21...tylko że on wyjeżdża już o 8. To ja chyba pójdę spać, miałam dzisiaj nerwowy dzień. Dobranoc wszystkim, a jutro może pojadę do bydgoszczy z moim D. po sukienkę na ślub cywilny może jakoś trochę humoru wleci do mnie...
Toruńbardzo miło mi się kojarzy. Kiedyś jeszcze muszę tam pojechać, tym razem z mężem i dzieckiem.a ty sąsiadka jestes...ja torunianka