reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

Najeli jutro o 21 oglądamy mieszkanko i na 90% jesteśmy za przeprowadzką (ja na 99,9%). Nawet mój mąż co kręcił noskiem na parter jak usłyszał ze tam jest aneks kuchenny z jadalnia to wymiękł. Szkoda nam tylko mebli bo trzeba je będzie rozkręcić, ale za rok mylse ze kupimy mieszkanko swoje albo zaczniemy budowę w miedzy czasie.
Najeli miłej kąpieli i kolorowych snów.

reklama
jestem na 60 stronie ciuchów ciążowych na allegro i im idę dalej tym bardziej stwierdzam, że najprościej będzie jak kupię sobie fajną piżamę i do końca ciąży nie wyjdę z domu:baffled:

jestem na 60 stronie ciuchów ciążowych na allegro i im idę dalej tym bardziej stwierdzam, że najprościej będzie jak kupię sobie fajną piżamę i do końca ciąży nie wyjdę z domu:baffled:
jak znajdziesz fajną piżamkę, ale nie koszulkę to daj namiar. Ja tego akurat nie mam. Zawsze spałam w kusych koszulinkach albo :zawstydzona/y:bzzzz,a teraz muszę w czymś spać bo marznę.
Rany to ja będę łazić w golfach mojego i w samych skarpetkach. Juz widzę jak się Jarkowi cieszy buźka

Anisen ja też strasznie marznę, rano przeważnie budzę się z zakatarzonym nosem i zanim się ogrzeję to trochę potrwa...brr nie lubię takie stanu a ja z tych, że jak mała dziurka w kołdrze to już mam przewiew i mi zimno

reklama
Do góry