reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wątek główny

Ale faaaajnie :D Będę chyba musiała też się nad takimi miękciejszymi zastanowić bo naprawdę fajniutkie są ja kupiłam takie sportowe
Buty MUSTANG SHOES Kolekcja Jesień-Zima 2009 Markowe obuwie Mustang kozaki damskie, kozaki jesienne, kozaki zimowe, buty męskie buty damskie, botki, buty sportowe.
miałam już podobny model i mimo, że maja z dobre 2 czy 3 lata wyglądają jak nówki tzn wyglądały by gdybym nie wylała sobie farby do ścian na nie :-D i naprawdę są wygodne :)

reklama
Ale faaaajnie :D Będę chyba musiała też się nad takimi miękciejszymi zastanowić bo naprawdę fajniutkie są ja kupiłam takie sportowe
Buty MUSTANG SHOES Kolekcja Jesień-Zima 2009 Markowe obuwie Mustang kozaki damskie, kozaki jesienne, kozaki zimowe, buty męskie buty damskie, botki, buty sportowe.
miałam już podobny model i mimo, że maja z dobre 2 czy 3 lata wyglądają jak nówki tzn wyglądały by gdybym nie wylała sobie farby do ścian na nie :-D i naprawdę są wygodne :)

świetne są te buty, widziałam je na żywo i naprawdę są porządnie i dokładnie zrobione, a przez to że są wiązane to możesz regulować.

No to weź mi powiedz co ja mam powiedzieć jak Was na tydzień zostawiłam:szok:
Przebiegłam tylko ostatnich kilka stron bo przecież się z Wami nie da babole wstrętne!!!
Ja bym się chciała dowiedzieć kto tu jest tym prezesem czy jak mu tam bo ja bym chciała oficjalną skargę złożyć i postulować żeby jakieś ograniczenia na dzienną ilość napisanych stron ponakładać, bo mi dziecko z chłopem z głodu padną i brudem zarośniemy!!!

haaa wiedzialam, że nie ma co się dawać wkręcać w prezesowanie!!!!:-D

To może na temat piersi powiem że mnie również bolą ostatnio coraz bardziej a na temat sutków to aż mi przykro coś mowic bo na jednym mam blizne która nie była przed ciąża widoczna (miałam usuwany włókniak na szczęscie zmiana nie była złosliwa i mały szczegól: zabieg był ze znieczuleniem miejscowym i wszystko czułam) a teraz jest baaardzo widoczna krecha, mam nadzieje że wszystko wróci do normy. Pozytywne jest to że urosły i po raz pierwszy w życiu wyglądam kobieco :-D:-D bo miałam malusieńkie cycuszki

ja miałam usuwany gruczolakowłókniak (czyli coś podobnego), ale blizny nie mam na sutku tylko wyżej, po 4 latach była ładniutka, malutka, a teraz się rozlazła:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Teraz sobie wymysliły, że facet mnie w ciąży zostawił bo go nie widują :-D nie chce mi się nawet im tłumaczyc jaki jest jego zawód i dlaczego go nie ma będę tylko miała ubaw w styczniu jak wróci :-D ale wtedy tez na pewno coś wymyślą :baffled:

hehe pewnie będą go obgadywać, że złapałaś biedaka na tatuśka ciąży po kimś innym, a on pewnie nawet o tym nie wie:-D

wróciłam z zakupków...aaaaahhhhh :tak::tak: mam dwa sweterki z H&M Mama, słodziaśne niebieskie pajacyki z takim cieplutkim materiałem od środka, dwie książki o rodzicielstwie na wesoło, nową płytę Nelly Furtado (ohhh yeaaah:-D), nowy Twój Styl:-), pudełko na zdjęcia (bo nie chce mi się do albumów wsadzać:-D)...ech...pójdziemy z torbami jeszcze przed narodzinami małego:-D
a zaraz wskakujemy do łóżeczka oglądać V sezon Housa, mhhmmm uwielbiam go:-D:-D:-D

świetne są te buty, widziałam je na żywo i naprawdę są porządnie i dokładnie zrobione, a przez to że są wiązane to możesz regulować.
No to jest plus minus jest taki, że ja 2 lata temu podobne kupiłam tylko ze względu na spacery z psem teraz bo wiem, że są wygodne i się nie rozlecą przy pierszym kontakcie z wodą ale ja nie mam sportowych rzeczy więc będę musiała teraz coś na ten styl się dopasować w końcu ma być jak najwygodniej ale trzeba tez jakoś wyglądać :-D

No to jest plus minus jest taki, że ja 2 lata temu podobne kupiłam tylko ze względu na spacery z psem teraz bo wiem, że są wygodne i się nie rozlecą przy pierszym kontakcie z wodą ale ja nie mam sportowych rzeczy więc będę musiała teraz coś na ten styl się dopasować w końcu ma być jak najwygodniej ale trzeba tez jakoś wyglądać :-D

no właśnie trzeba jakoś wyglądać:-) a wybór jest straszny:tak: nie sorry co ja mówię "przecież kobiety w ciąży mogą się w dzisiejszych czasach tak ładnie ubrać"

Heloł! Ajm koming! (zabrzmiało jak z łormsów-grał ktoś kiedyś hehe)
Już wróciłam...
Padam na pyszczek, śmierdzą mi nogi i chce mi się spać i jeść jednocześnie!
Szybciutko nadrobiłam to co tu naskorbałyście... na szczęście tylko kilka stronic!

madzia8310 fajnie, że wpadłaś choć na chwilkę! Superowo, że udało się z domkiem no i najważniejsze, że maleństwo ma się dobrze! To przecież jest teraz najważniejsze! Uważaj na siebie i nie przemęczaj się przy nowym domku!

Anisen fajnie byście mieli z tym mieszkankiem! Jak jutro będziecie po oględzinach, to od razu zdaj nam tu relację!
A co do pracy, to ja ostatnio mam jedną zasadę: "co masz zrobić dziś, zrób jutro!" hehe, ale ja za często jej nadużywam, więc nie polecam, bo robota lubi się nawarstwiać! hehe!

Znachorka tą mandarynką zrobiłaś mi smaka! Gdyby nie to, że na moim zadupiu sklepy już zamknięte, ja zmęczona i misiek chory, to pewnie bym starała się zorganizować jakiegoś cytrusa!

Paullla co do ubrań to i ja mam kryzys w szafie! 2 pary spodni ciążowych i 3 bluzeczki z krótkim rękawkiem, takie dłuższe sprzed ciąży! I nic więcej.
Ostatnio chciałam coś kupić i nic! Masakra jakaś!
A ja nie mam zamiaru wyglądać jak "Matka Polka" w bluzie z dresu i ogrodniczkach hehe...
W najgorszym wypadku nie będę z domu wychodziła! Hehe!

Dziewczyny, idę jeść, okąpać się i do spania!
Do juterka!!!! Kololowych senków!

reklama
Ja to juz nawet nie probuje nadrabiac wszystkich postow wrrr..... :angry::-D

Ja zaczelam pracowac, a Wy poszlyscie chyba wszystkie naraz na L4 i nie wyrabiam z czytaniem :sorry2:

Brzuszek mam juz mega widoczny no i piersi znow zaczely troche rosnac. Sutki to mam juz takie mega rozlane, brazowe i sa dni kiedy juz podcieka mi siara :dry::baffled: a w pierwszej ciazy pojawila sie dopeiro w ostatnim miesiacu.

Zamowilismy dzisiaj mebelki do pokoju Oliwki zeby wytransportowac ja z ciuchami z naszej sypialni bo do tej pory tam miala swoje szafki. No ale w koncu bede tez musiala dac gdzies ciuszki od Witka.

Zmykam sie kapac i mam nadzieje ze w tym czasie nie wysmarujecie znow z 20 stron :baffled:

Do góry