reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

Paullla kurtki to ja raczej nie kupie fajnej. Poszukam płaszcza takiego szerokiego. Moze znajdę i będę chodzić w polarze męża i tym płaszczu

oj ciazowych rzeczy jak na lekarstwo(do ubrania oczywiście a nie te worki, szmaty itp). Mój się śmieje ze będę w domu siedziec bo nie bede miała co na siebie włożyć:baffled:

reklama
to będziemy razem w domu siedzieć:-(

nie jestem przyzwyczajona do takich ciuchów, zawsze nosiłam bardziej sexowne ubranka, kozaczki na obcasiku, obcisłe jeansy i dopasowane kurtki.

Najbardziej nie mogę przeżyć tych spodni, wszędzie słyszę że teraz takie ładne ciążowe ubrania sa:sorry2: Pytam się gdzie??bo ja nigdzie ich nie widzę:-(

Z obcasów już zrezygnowałam, bo wiem źe w ciąży na obcasach to nie za bardzo i udało mi się wylicytować na allegro takie długie saszki, mam nadzieję że będą ładne. Przed ciążą nosiłam takie długie swetry jako sukienki, ale teraz mi będą pewnie za krótkie:wściekła/y:

Naprawdę jakaś porażka

ale mam doła, byłam dziś na zakupach i to z mamą sponsorką i nic nie kupiłam. Ciuchów jest pełno, ale nie na brzuchatki. Swetry które są fajne są za krótkie. Spodnie to inna bajka, muszą być już ciążowe, a jak ciążowe to już nie są fajne, mają szerkie nogawki i wiszą na dupie. O jikiejś kurtce to pomarzyć mogę. Czy w ciąży trzeba wyglądać jak worek??

Mam bardzo fajne jeansy rurki z HM; Trzeba poszukać :)

przeglądam te cudowne Allegro i szukam czegoś dla siebie do włożenia na tyłek i co znajduje?? Nikogo nie obrażając, ale jak można to kupić??
http://allegro.pl/item738530797_elegancka_spodnica_ciazowa_roz_m.html

i jeszcze napiszą "dla kobiet, które chcą czuć się modnie"

no same oceńcie

No ku... ja mam 24 lata, a nie 60. Tej spódnicy nie ubrałaby moja mama, a ma 48lat.

Normalnie nie mam siły. Gdybym miała w domu maszynę do szycia to kupiłabym materiał i przerobiła swoje ciuchy, bo te oferowane to jakaś żenada.

Wolała bym nago latać niż w takiej spódnicy :no:
Ja szukałam na allegro spodni i co to są za rozmiary ? :-( do Rozmiaru s mam za mało 9 cm w biodrach i 11 cm w udach jasna cholera !

Kupiłam sobie za to kozaki o :-D wygodne do śmigania bo już miałam 2 pary z tej firmy nie są drogie a wytrzymałe i regulowane bo może nóżki też przytyją :confused: a spodni nie ma i już ;/ może dopiero jak będę wyglądała jak słoń to coś na mnie będzie dobre :confused:

mam nadzieję, że z kozaków które na allegro wygrałam będę zadowolona, jutro za nie zapłacę i będę czekać na listonosza:-)

reklama
Do góry