reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wątek główny

Paullla kurtki to ja raczej nie kupie fajnej. Poszukam płaszcza takiego szerokiego. Moze znajdę i będę chodzić w polarze męża i tym płaszczu

oj ciazowych rzeczy jak na lekarstwo(do ubrania oczywiście a nie te worki, szmaty itp). Mój się śmieje ze będę w domu siedziec bo nie bede miała co na siebie włożyć:baffled:

reklama
to będziemy razem w domu siedzieć:-(

nie jestem przyzwyczajona do takich ciuchów, zawsze nosiłam bardziej sexowne ubranka, kozaczki na obcasiku, obcisłe jeansy i dopasowane kurtki.

Najbardziej nie mogę przeżyć tych spodni, wszędzie słyszę że teraz takie ładne ciążowe ubrania sa:sorry2: Pytam się gdzie??bo ja nigdzie ich nie widzę:-(

Z obcasów już zrezygnowałam, bo wiem źe w ciąży na obcasach to nie za bardzo i udało mi się wylicytować na allegro takie długie saszki, mam nadzieję że będą ładne. Przed ciążą nosiłam takie długie swetry jako sukienki, ale teraz mi będą pewnie za krótkie:wściekła/y:

Naprawdę jakaś porażka

ale mam doła, byłam dziś na zakupach i to z mamą sponsorką i nic nie kupiłam. Ciuchów jest pełno, ale nie na brzuchatki. Swetry które są fajne są za krótkie. Spodnie to inna bajka, muszą być już ciążowe, a jak ciążowe to już nie są fajne, mają szerkie nogawki i wiszą na dupie. O jikiejś kurtce to pomarzyć mogę. Czy w ciąży trzeba wyglądać jak worek??

Mam bardzo fajne jeansy rurki z HM; Trzeba poszukać :)

przeglądam te cudowne Allegro i szukam czegoś dla siebie do włożenia na tyłek i co znajduje?? Nikogo nie obrażając, ale jak można to kupić??
http://allegro.pl/item738530797_elegancka_spodnica_ciazowa_roz_m.html

i jeszcze napiszą "dla kobiet, które chcą czuć się modnie"

no same oceńcie

No ku... ja mam 24 lata, a nie 60. Tej spódnicy nie ubrałaby moja mama, a ma 48lat.

Normalnie nie mam siły. Gdybym miała w domu maszynę do szycia to kupiłabym materiał i przerobiła swoje ciuchy, bo te oferowane to jakaś żenada.

Wolała bym nago latać niż w takiej spódnicy :no:
Ja szukałam na allegro spodni i co to są za rozmiary ? :-( do Rozmiaru s mam za mało 9 cm w biodrach i 11 cm w udach jasna cholera !

Kupiłam sobie za to kozaki o :-D wygodne do śmigania bo już miałam 2 pary z tej firmy nie są drogie a wytrzymałe i regulowane bo może nóżki też przytyją :confused: a spodni nie ma i już ;/ może dopiero jak będę wyglądała jak słoń to coś na mnie będzie dobre :confused:

mam nadzieję, że z kozaków które na allegro wygrałam będę zadowolona, jutro za nie zapłacę i będę czekać na listonosza:-)

reklama
Do góry