Majsii
Fanka BB :)
Haaaaaaaaaaahahahahahahahha luszka wyobraźnia nie zna granicNo wyobraz sobie że u mnie jest tak samo Tylko nie stare baby a sąsiedzi ale ja mam ich wszystkich w 4 literach i jeszcze mogę popchać głębiej!! Wrrrrrrr.....
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Haaaaaaaaaaahahahahahahahha luszka wyobraźnia nie zna granicNo wyobraz sobie że u mnie jest tak samo Tylko nie stare baby a sąsiedzi ale ja mam ich wszystkich w 4 literach i jeszcze mogę popchać głębiej!! Wrrrrrrr.....
Ale jak nie oddasz to nic ci się na pewno nie stanie?! Bo wiesz tak to strasznie napisałaśJutro musze skonczyć robic dokumenty bo mnie usmiercą, ale dzis juz nie dam rady. A niech mi urwą głowę, trudno sie mówi, nie skonczyłam to nie oddam