Majsii
Fanka BB :)
Haaaaaaaaaaahahahahahahahha luszka wyobraźnia nie zna granicNo wyobraz sobie że u mnie jest tak samoTylko nie stare baby a sąsiedzi ale ja mam ich wszystkich w 4 literach i jeszcze mogę popchać głębiej!! Wrrrrrrr.....

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Haaaaaaaaaaahahahahahahahha luszka wyobraźnia nie zna granicNo wyobraz sobie że u mnie jest tak samoTylko nie stare baby a sąsiedzi ale ja mam ich wszystkich w 4 literach i jeszcze mogę popchać głębiej!! Wrrrrrrr.....
Ale jak nie oddasz to nic ci się na pewno nie stanie?!Jutro musze skonczyć robic dokumenty bo mnie usmiercą, ale dzis juz nie dam rady. A niech mi urwą głowę, trudno sie mówi, nie skonczyłam to nie oddam