reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

reklama
Dziewczyny to pod tym wzgledem mam luksus. w zasadzie nikogo nie znamy, nas nie znają a jak juz cos to nawet nie iwem ze obgaduja wiec mama świety spokój.

Za to u moich rodziców to wioska ale mi nikt zlego słowa nie powiedział. Raczej na odwrót nasłuchałam sie ze ładnie wyglądam, ze fajnie ze będziemy miec dziecko a sąsiad to mi nawet gruszek przytachał , tak ze 3 kg :)

mój dzis popracuje troche a ja bym poszła na zakupy, tylko nie iwem kiedy On skończy. Jutro musze skonczyć robic dokumenty bo mnie usmiercą, ale dzis juz nie dam rady. A niech mi urwą głowę, trudno sie mówi, nie skonczyłam to nie oddam

Jutro musze skonczyć robic dokumenty bo mnie usmiercą, ale dzis juz nie dam rady. A niech mi urwą głowę, trudno sie mówi, nie skonczyłam to nie oddam
Ale jak nie oddasz to nic ci się na pewno nie stanie?! :D Bo wiesz tak to strasznie napisałaś:D
Majsii dokładnie nie zna granic...ale co zrobić są ludzie i parapety...a może to zwyczajna zazdrość?

Dobra laseczki ja spadam się wykąpać umyć głowę i zjeść coś a pózniej na M jak miłość spadam:) Miłej nocki, dobranoc, do jutra:*

No własnie Anisen nie będzie żadnych kłopotów, że przełozysz to na jutro?
To gratuluję spotkania bardzo miłych ludzi u mnie jest jeden taki na tysiąc innych ;/

Gucha90 no to po kolei miłej kapieli, mycia głowy, smacznego miłego oglądania spokojnych snów i do juterka :*

Będą się pluć , będą. Ale ja nie dałam rady skończyć. pisze się ręcznie, nie można sie pomylić i trzeba wyzetkować wszystkie wolne rubryki. Głowa mi wysiada, oczy też, a kiedyś mogłam siedziec nad tym i kilka godzin. Teraz po 2 godzinach pracy zaczynam widziec podwójnie wąskie rubryczkii o malo sie nie pomyliłam. A to druki urzędowe :-(
jutro wyłacze komórke i skonczę to pisać. oddam w czwartek , mam nadzeje

to ich postraszę ;) choć oni to się chyba nie za bardzo boją
w tamtym roku i w tym maja już listę ponad 15 maluszków w naszej budzie a to tylko w gronie pedagogicznym ;)
jutro wstanę ok 8 rano i dam radę. Poza tym jutro nie mam korków to nie muszę sie do nich przygotowywać.
zjadłabym coś , cokolwiek małego, np mandarynke albo pomarańczę, albo jakis inny owoc. Ale nie mam :-(. Poszukam, moze znajdę choć jabłko

Prosze !!! :) Smacznego Anisen !

Załączniki

• mandarynka.gif
    mandarynka.gif
    15,9 KB · Wyświetleń: 50
Znachorka , zaśliniłam cały monitor a to LCD :-D

przydala by mi sie lista tego co kupic koniecznie z ubranka dla maleństwa. Taka lista co i po lie szuk. Na pewno doświadczona mama wie , wiec stąd moja prosba do Lutówek.

Ostatnia edycja:
reklama
ale mam doła, byłam dziś na zakupach i to z mamą sponsorką i nic nie kupiłam. Ciuchów jest pełno, ale nie na brzuchatki. Swetry które są fajne są za krótkie. Spodnie to inna bajka, muszą być już ciążowe, a jak ciążowe to już nie są fajne, mają szerkie nogawki i wiszą na dupie. O jikiejś kurtce to pomarzyć mogę. Czy w ciąży trzeba wyglądać jak worek??

Do góry