reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wątek główny

właśnie sobie sprawdziłam moją pocztę firmową i się dowiedziałam ,że ktoś na moje miejsce został przyjęty od dziś...ależ się teraz fantastycznie czuję.

och nie fajnie nawet jak Ci nie zależało to jednak człowiekowi przykro się robi... za ten rok to jeszcze 100 razy fajniejsza pracę znajdziesz:tak:

reklama
dobra poczciwe Kobitki:-D Ja zaraz kończę pracę i 3 dni wolnego:-D:-D:-D+ 2 dni weekendu = 5:-D:-D Dzisiaj sobie juz odpocznę bo głowa mi pęka dlatego nie naskrobcie dużo pod moją nieobecność;-) Miejcie litość:-) Jutro mam badanko więc trzymajcie kciuki ale rano zajrzę do Was bo mam dopiero na 11;-) miłego popołudnia:-) i wieczorku:-) Ja dzisiaj muszę zrobić obiadek no i zakupy pewnie pojedziemy do tesco bo pustki w domu:-p papa

patrycja214 no to 3 mamy kciuki! Do juterka!

Ja też zresztą mykam, bo czas się z kumpelkami spotkać!
Ale ja tu jeszcze dziś zaglądne! Nie znacie pory ani godzinyy ...

Tyle naskrobałyście że aż mi się duszno zrobiło :-D pewnie pomyślicie że od bąków a sciemniam że od czytania hehe

To może na temat piersi powiem że mnie również bolą ostatnio coraz bardziej a na temat sutków to aż mi przykro coś mowic bo na jednym mam blizne która nie była przed ciąża widoczna (miałam usuwany włókniak na szczęscie zmiana nie była złosliwa i mały szczegól: zabieg był ze znieczuleniem miejscowym i wszystko czułam) a teraz jest baaardzo widoczna krecha, mam nadzieje że wszystko wróci do normy. Pozytywne jest to że urosły i po raz pierwszy w życiu wyglądam kobieco :-D:-D bo miałam malusieńkie cycuszki

Dzisiaj dziewczyny to przesadziłyście:szok:
i jak ja mam teraz to wszystko nadrobić? Ja tu wracam z pracy zmęczona a tu aż 23 strony naskrobane. Zapełniłyście mi cały wolny wieczór, mój mąż aż jest zazdrosny:-D:-D
A tak poważnie to się cieszę że mam co czytać dlatego zmykam się cofnąć do waszych porannych postów

Próbowałam nadrobić wasze posty ale mnie 3 tygodnie nie było i nie dam rady....już mnie oczy od czytania bolą heheheh

Nie uda mi sie teraz każdemu z osobna odpisać ale widzę że przygotowania do powitania maleństwa idą pełną parą...niektóre już znacie płeć waszych skarbów...super....:tak:
My jesteśmy od niedzieli w Anglii. No i teraz mamy na głowie przeprowadzkę...udało nam sie znaleźć fajny domek 3 sypialniany..z dużą kuchnią i ogrodem. Czekam mnie teraz tylko sprzątanie i zadomowienie się tam. W piątek już będziemy tam mieszkać.
Nie wiem tylko jak szybko włączą nam tam neta...:dry:

Ja dziś byłam u położnej...słuchałam bicia serduszka...ale akurat maleństwo się ciągle ruszało i trudno było zlokalizować je hahah Narazie wszystko u nas w normie....czasem tylko mi się słabo robi jak postoję..ale dajemy radę :tak:
Pozdrawiam was...i mam nadzieje ze niedługo na bierząco będę mogła z wami klikać...paa

Madziu fajnie ze znaleźliście domek z ogrodem. Powolutku wszystko zrobisz tak jak będziesz chciała.

ja chyba znalazłam inne mieszkanko do wynajęcia. 3 pokoje, umeblowane 2 wiec w jednym zrobimy sobie składzik naszych mebli, taniej bo odstępne z czynszem razem w granicach 800zł, a tutaj za samo odstępne mamy 950. jutro idziemy je oglądać, będę ostro namawiać męża na to mieszkanko, bardzo ostro. wyjdzie taniej, zmiescimy sie w 1200zł z wszystkimi opłatami no i bym miała bliżej do mojej pracy i do Jego.

Wróciłam z tej masakrycznej szkoły...tak mnie oczy pieką że nie chce mi sie czytać o czym rozmawiałyście po moim wychodzie do szkoły hehe. A jeszcze w szkole się nasłuchałam jak to już mi widać brzuch przy obcisłej bluzce i w ogóle pytania...jeeeeeeej czy ludzie aż tak rzadko widują ciężarne kobiety? Staję się coraz bardziej pyskata i drażliwa...np teraz byłam w deutschmanie i szła taka dziewczyna z chłopakiem no myślałam że mnie zje wzrokiem boże!! A ja myślałam że podejdę i zacznę sapać:) I jeszcze D. mnie dobił...masakryczna końcówka dnia!!!

Wróciłam z tej masakrycznej szkoły...tak mnie oczy pieką że nie chce mi sie czytać o czym rozmawiałyście po moim wychodzie do szkoły hehe. A jeszcze w szkole się nasłuchałam jak to już mi widać brzuch przy obcisłej bluzce i w ogóle pytania...jeeeeeeej czy ludzie aż tak rzadko widują ciężarne kobiety? Staję się coraz bardziej pyskata i drażliwa...np teraz byłam w deutschmanie i szła taka dziewczyna z chłopakiem no myślałam że mnie zje wzrokiem boże!! A ja myślałam że podejdę i zacznę sapać:) I jeszcze D. mnie dobił...masakryczna końcówka dnia!!!
Będzie lepiej :D I masz rację ludzie chyba rzadko widują kobiety w ciąży przynajmniej u mnie ;/ Stare babska z bloków nie mają co robić to przesiadują całe dnie na ławkach i wzrokiem by zjadły a obgadywania nie ma końca ....

Teraz sobie wymysliły, że facet mnie w ciąży zostawił bo go nie widują :-D nie chce mi się nawet im tłumaczyc jaki jest jego zawód i dlaczego go nie ma będę tylko miała ubaw w styczniu jak wróci :-D ale wtedy tez na pewno coś wymyślą :baffled:
Ja się taka drażliwa zrobiłam, że Tato ostatnio musiał mnie uspokajać i gestem i słowami bo jak to stwierdził zaraz mi para uszami pójdzie a poszło o małą drobnostkę :baffled: Wiem, że teraz powinnam się jak najmniej denerwować ale jak to zrobić jak ja właśnie teraz się taki nerwus zrobiłam :crazy:

reklama
Do góry