reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wątek główny

reklama
Dziewuchy zerknijcie wszystkie na temat Regulamin konkretnie moje ostatnie posty, bo musimy podjąć decyzję w sprawie prywatności naszych zwierzeń heheheheh:-)

Łoo, dziewczyny! Ale miałyście wenę do pisania jak mnie tu nie było!
Uf, przy czytaniu aż się spociłam! Hehe...

kaasiorek84 co do piersi, to ja narzekam od początku ciąży.... fakt, miałam przerwę kilkutygodniową jak miałam spokój, ale tak to jest masakra! Brodawki są duże i ciemne, piersi bolą pod dotykiem a często też pulsują od środka - i ten ból jest najgorszy! No cóż... rosną nam zbiorniki na mleko! Hehe

Majsii współczuje Ci tej rozłąki z chłopem... Najgorsze jest to, że sama mam dni, że bez mojego bym nie przetrwała... A Ty tak masz do 8 miesiąca...
Ale masz nas! (choć trochę pocieszające?)

poziomeczko dzidzia urodzi się jak jej sie spodoba, mało jest kobiet, które rodzą wg. terminu;-) zobaczymy jak nadejdzie luty i nagle bedą się pojawiać posty "laski już urodziłam":-):-)i takie zaskoczenie bo termin był inny;-)
No tak.... a ostatnie będą pierwszymi :-) Hehe

nooo już się wystraszyłam, że kogos na moje miejsce do swojego domu przyjmujesz!!!nie dam, nie dam!!!!
w moim rodzinnym mieście (Szczytno pod Olsztynem, ale właściwie urodziłam się w Gdańsku, a pierwsze lata życia wychowywałam się w domu babci-ale nie że bez rodziców:-D- w Żninie pod Bydgoszczą, a potem do 7 roku życia latałam na wsi na Mazurach, a więc co jest moim rodzinnym miastem????:baffled:)eee co to ja chciałam...a tak! no więc w Szczytnie też można tanio wynająć/kupić mieszkanko, a tu, w Poznaniu???masakra!!! nasz rekord podczas oglądania mieszkanek - propozycja wynajęcia pokoju w 3 pokojowym mieszkanku (co prawda świetna lokalizacja i tegoroczny blok) za... 1000 zł plus opłaty:wściekła/y:
Ale się zakręciłaś! Masakra hehe

sluchajcie niecierpię was....zostawiłam was na 15 zasranych minut i juz 4 strony do czytanie.....podle gady
kochana, a wyobrażasz sobie czas, jak będziemy wszystkie na L4 ? To będzie rzeźnia!

a ja teraz znikam na parę ładnych godzinek:-(
jadę sobie na zakupy:-):-):-) i pewnie jak wrócę to zdążycie zacząć 700 stronę. Tak się ostatnio zastanawiałam ile stron przerobimy do rozwiązania. Byłam na jakimś innym miesiącu i one do porodu przerobiły 1300, my tyle to będziemy mieć za tydzień góra dwa. Uciekam Lutóweczki! buzzziii:-)
Wiesz... my tu rekordy bijemy... i w tematach i w ilości postów! Poza tym fajne jesteśmy i tyle!

o nie! :( :crazy: przykro mi. (ma byc mi przykro? bo nie wiem czy zalezalo ci...) a mowili ci ze tak ewentualnie moze sie zdarzyc?
niech Ci nie bedzie przykro. Starczy że mi jest przykro. wiedziałam ,ze będą szukać, ale nei przypuszczałam, że znajdą od razu. Ale w dupie ich mam, jeszcze sobie znajdę inną robotę.Za rok. A co!

niech Ci nie bedzie przykro. Starczy że mi jest przykro. wiedziałam ,ze będą szukać, ale nei przypuszczałam, że znajdą od razu. Ale w dupie ich mam, jeszcze sobie znajdę inną robotę.Za rok. A co!
Szkoda, że tak to załatwili ... Mogli inaczej do tego podejść...
Grunt to pozytywnie myśleć! 3mam kciuki, aby wszystko było dobrze!

Co za barany!:crazy: Nie przejmuj się bo nie warto niech spadają nie wiedza co stracili!;-)

reklama
Do góry