patisia16
6/II/10-3670g szczęścia:)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U Nas odwrotnie ja nie lubie sprzatać za to gotuję więc się podzieliliśmy ja gotuje On sprząta i jest ok a teraz jak go nie ma to mam katorgę :-(Słuchajcie czy waso faceci są takimi samymi bałaganiarzami jak mój?!?! Toć jak wraca z pracy, rzuca koszulę, spodnie pieniądze byle gdzie i o...patrzy się na mnie ze łzami w oczach a ja widzę w tych oczach tekst " Kochanie sprzątniesz za mnie" ? I tak codziennie!!!!! A mnie strzela bokami..
no albo ze go ktos pomyli z tym zdjęcie ;-)Mój też by miał pewnie opory żeby chodzić hehe może boją się, że będą wyglądać podczas nauki oddechu TAK JAK NA ZDJĘCIU ?
Słuchajcie czy waso faceci są takimi samymi bałaganiarzami jak mój?!?! Toć jak wraca z pracy, rzuca koszulę, spodnie pieniądze byle gdzie i o...patrzy się na mnie ze łzami w oczach a ja widzę w tych oczach tekst " Kochanie sprzątniesz za mnie" ? I tak codziennie!!!!! A mnie strzela bokami..
Mnie bolały tylko jakoś do 9-10 tygodnia za to teraz mam brodawki na pół cycków co mi się absolutnie nie podoba tylko ja tak mam ? czy Wam brodawki też urosły?
I w ogóle jakieś ciemniejsze są ;/
No u mnie też widać teraz różnice może z czasem się unormuje Będziemy mieć cyce jak doniceno mi też urosły, sa ciemniejsze i bolą jak jasna chol... do tego bardziej u mnie np widać różnicę, ze jedna jest troszkę wieksza a druga mniejsza, podobno kazda kobieta tak ma, ze jedna pierś jest wieksza a druga mniejsza, ale teraz to bardziej widać