Dzień dobry dziewczynki!!
Matko spuścić Was z oczu na chwilę i już 20 stron nasmyrane no no...
a więc:
hahahaa
Mój to by już drugi się żalił na forum !
Ja mu mówię o spotkaniu a on do mnie "o matko, wiecie, że jak jakaś laska będzie szła ulicą,w torebce będzie miała test ciążowy i ze strachem będzie szła do domu, a po drodze zobaczy taki gang kobit w ciąży to chyba zawału dostanie?
" ale za to wieczorem jak mały mnie kopnął jak szliśmy spać i ujarałam się to on się śmieje "no idź, idź napisz !
" na co ja grzecznie, ze nie no wytrzymam jutro sie pochwale, a on "no ja mam kompa włączonego" i jak wyprułam spod kołdry... hahaha biedny
kochanego masz faceta...sam Cię do Lutówek wygania...miodzio
jo tam jo tam wczoraj zaświętowałam wypiłam puszke coli
wooow!!!Szaleństwo szlaeństwo!!! (jak dla mnie Madagaskar i Królowiec czyli Król Julian wygrywa z Ice Age:-))
ja na każdym weselu się za colę łapię (Najeli to nie ja zaczęłam o tej coli, to nie ja!!) i na spojrzenie miśka odpowiadam "no co, no co??przecież wódki nie będę piła nie??"
Tygrynka, WSTAWAJ!
o boźe, mam nadzieję, że mąż nie wyłączył Ci internetu!
ta przegryzł ze złości ;P
hehe obwiązał się kablem i musiałam rozplątywać, a że ogólnie dużo go to się zmęczyłam i padłam
To zapraszam do Jawiszowic! Ja mam 80m2, 4 pokoje, kuchnia, łazienka, przedpokój i balkon za 600zł + prąd + gaz (gaz niewielki, bo tylko kuchenki się używa więc wychodzi rocznie ok 150zł). W tym mam wodę (ciepłą i zimną-kopalnia ogrzewa nam wodę!) i ogrzewanie (jak mało zużyjesz ogrzewania, to masz zwrot! raz na rok.)
Ale jak będziecie szukać, to na pewno coś znajdziecie! 3mam kciuki!
nooo już się wystraszyłam, że kogos na moje miejsce do swojego domu przyjmujesz!!!nie dam, nie dam!!!!
w moim rodzinnym mieście (Szczytno pod Olsztynem, ale właściwie urodziłam się w Gdańsku, a pierwsze lata życia wychowywałam się w domu babci-ale nie że bez rodziców
- w Żninie pod Bydgoszczą, a potem do 7 roku życia latałam na wsi na Mazurach, a więc co jest moim rodzinnym miastem????
)eee co to ja chciałam...a tak! no więc w Szczytnie też można tanio wynająć/kupić mieszkanko, a tu, w Poznaniu???masakra!!! nasz rekord podczas oglądania mieszkanek - propozycja wynajęcia pokoju w 3 pokojowym mieszkanku (co prawda świetna lokalizacja i tegoroczny blok) za... 1000 zł plus opłaty
Wypraszam sobie.... głównym jajcarzem jest rechot1sb ,
Tygrynka (tutaj nieobecna chwilowo) może być prezesem
a ja moge być sprzątającym!
Prezydentową nie będę, bo Kaczyński jest brzydki! Fuuj , i mały!
ja nie chce być prezesem nieeee...ja przebimbam wszystkie pieniądze!!!ja będę robić sobie długie urlopy i przychodzić na 12!!!!ja się nie nadaję, ja chcę być zwykłym miłym członkiem!!!!!
A ja kur mam na coś ochotę tylko nie chce mi się isc do sklepu ;(((((( i nie mam kogo wysłać... no psa lub królika hehe
hehehe królika, wyślij królika!!!chcialabym to zobaczyć...byleby nie przetuptał kasy na marchewki!!!!
Mnie bolały tylko jakoś do 9-10 tygodnia za to teraz mam brodawki na pół cycków co mi się absolutnie nie podoba
tylko ja tak mam ? czy Wam brodawki też urosły?
I w ogóle jakieś ciemniejsze są ;/
nooo mi też urosły i ściemniały a i tak kiedyś były duże i ciemne.... teraz Tomek się śmieje, że murzyńskie mam hehehhehe ale to wróci to normy nie???????
Słuchajcie czy waso faceci są takimi samymi bałaganiarzami jak mój?!?! Toć jak wraca z pracy, rzuca koszulę, spodnie pieniądze byle gdzie i o...patrzy się na mnie ze łzami w oczach a ja widzę w tych oczach tekst " Kochanie sprzątniesz za mnie" ? I tak codziennie!!!!! A mnie strzela bokami..
mój nie... za to ja jestem
ubieram się pół godziny bo w szafie wszystko przemielone... to samo na biurku... ale jak mnie czasem weźmie i na błysk wysprzątam to potem nic nie mogę znaleźć
Wiecie czego się boję ?
Że mój chłop mnie widział w 15 tygodniu a teraz zobaczy mnie dopiero w 8 miesiącu i zawału dostanie
Majsii a zdjęć nie wysyłacie sobie albo co???kuyrczę nie wyborażam sobie takiej rozłąki....
a ja zaraz jadę po staniczek Bravado
http://www.bravadodesigns.com/home.asp będę bravadomamą jak Angelina Jolie lub Sarah Jessica Parker yeah hehehehe
zajrzę też do H&M co Losek (a gdzie to dziewczę się w ogóle podziewa??mam nadzieję, że wsio ok z nią i maleństwem!!!) kupiła sobie takie ładne ciuszki