reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

Oj to widzę, że też wytrwała jesteś :tak: mnie to częściej będzie czekac bo mój to marynarz ale cóż podobno do wszystkiego trzeba się przyzwyczaić a tu z Wami wszystkimi na pewno mi czas zleci :tak::tak::tak::tak:
To tylko pozory, wcale nie jestem wytrwała, w ciąży zrobiłam się wredna, nie miła i nerwowa:( Ale też nie bez powodów...np. dzisiaj...no normalnie myślałam że sobie zapalę fajkę których nienawidzę i nawet nie mam...

reklama
Gucha90 z matematyki. Dzis mam dziewczynę z 3 klasy liceum wiec będzie to już cięższy kaliber ;)

ogladam sobie tą szkołę Radzimy dobrze rodzimy. musze mojemu pokazać bo zaczął sie zapierać ze on do szkoły rodzenia nigdy, a wcześniej mówił ze chętnie. Co za bestia

picprodukty14kz.jpg

Proszę bardzo :-D

Dzięki !:-D Było mega zajebiste ! Tak się obżarłam, że teraz przez tą ślinę na monitorze nie widzę co piszę :rofl2:

Laski, nic w pracy dziś nie zrobiłam.... Jutro tez jest dzień, prawda? Hehe

Ide do Sis na kawę! Będę później! Buziaki!

Co masz zrobić dzisiaj, zrób jutro, a będziesz miała dwa dni wolnego !:-):-)

Anisen ja miałam korki w zeszłym roku w 3 klasie LO i tak nie zdałam:) Ale to tylko i wyłącznie dzięki mojej kochanej pani, która się na mnie uwzięła od 1 dnia 1 klasy.

To tylko pozory, wcale nie jestem wytrwała, w ciąży zrobiłam się wredna, nie miła i nerwowa:( Ale też nie bez powodów...np. dzisiaj...no normalnie myślałam że sobie zapalę fajkę których nienawidzę i nawet nie mam...
Ja mojemu przez telefon się śmieje, że przynajmniej jest daleko i nie musi mnie wysłuchiwac bo mam podobne objawy do Twoich :-D i jeszcze wiecznie jakiś problem :-D
Ja niestety paliłam pierwszy miesiąc ciąży bo nie wiedziałam, że w niej jestem jak się tylko dowiedziałam to rzuciłam a i tak mam wyrzuty sumienia do teraz i jest mi tak cholernie ciężko :angry: i przez to jeszcze bardziej jestem nerwowa popi****ny nałóg :wściekła/y:

No papierosy to najgorsze co może być, ale możesz być z siebie dumna, że rzuciłaś, że dałaś radę, moja mama paliła ze mną w ciąży całą ciąże! No ale co zrobić pali do dzisiaj a ja muszę spier*alać w szczaw przed dymem!!!!!!!!!!

nom wróciłam, nie ma to jak się oczyścic hihiih a tak serio, to już trzeci dzień bolą mnie piersi, ale tak masakrycznie:-) dosłownie puchna, ze nie mogę się dotknąć (ku zadowoleniu mojego misia):baffled: tez tak macie????

reklama
Gucha90 z matematyki. Dzis mam dziewczynę z 3 klasy liceum wiec będzie to już cięższy kaliber ;)

ogladam sobie tą szkołę Radzimy dobrze rodzimy. musze mojemu pokazać bo zaczął sie zapierać ze on do szkoły rodzenia nigdy, a wcześniej mówił ze chętnie. Co za bestia

Mój też by miał pewnie opory żeby chodzić hehe może boją się, że będą wyglądać podczas nauki oddechu TAK JAK NA ZDJĘCIU ? :-D

Załączniki

• szympans2gh5.jpg
    szympans2gh5.jpg
    14,1 KB · Wyświetleń: 20
Do góry