To tylko pozory, wcale nie jestem wytrwała, w ciąży zrobiłam się wredna, nie miła i nerwowa Ale też nie bez powodów...np. dzisiaj...no normalnie myślałam że sobie zapalę fajkę których nienawidzę i nawet nie mam...Oj to widzę, że też wytrwała jesteś mnie to częściej będzie czekac bo mój to marynarz ale cóż podobno do wszystkiego trzeba się przyzwyczaić a tu z Wami wszystkimi na pewno mi czas zleci
reklama
Anisen
kochamy Cię mocno
Gucha90 z matematyki. Dzis mam dziewczynę z 3 klasy liceum wiec będzie to już cięższy kaliber
ogladam sobie tą szkołę Radzimy dobrze rodzimy. musze mojemu pokazać bo zaczął sie zapierać ze on do szkoły rodzenia nigdy, a wcześniej mówił ze chętnie. Co za bestia
ogladam sobie tą szkołę Radzimy dobrze rodzimy. musze mojemu pokazać bo zaczął sie zapierać ze on do szkoły rodzenia nigdy, a wcześniej mówił ze chętnie. Co za bestia
Ilonaa
Mein Schatz :)
Proszę bardzo
Dzięki ! Było mega zajebiste ! Tak się obżarłam, że teraz przez tą ślinę na monitorze nie widzę co piszę
Laski, nic w pracy dziś nie zrobiłam.... Jutro tez jest dzień, prawda? Hehe
Ide do Sis na kawę! Będę później! Buziaki!
Co masz zrobić dzisiaj, zrób jutro, a będziesz miała dwa dni wolnego !:-):-)
Majsii
Fanka BB :)
Ja mojemu przez telefon się śmieje, że przynajmniej jest daleko i nie musi mnie wysłuchiwac bo mam podobne objawy do Twoich i jeszcze wiecznie jakiś problemTo tylko pozory, wcale nie jestem wytrwała, w ciąży zrobiłam się wredna, nie miła i nerwowa Ale też nie bez powodów...np. dzisiaj...no normalnie myślałam że sobie zapalę fajkę których nienawidzę i nawet nie mam...
Ja niestety paliłam pierwszy miesiąc ciąży bo nie wiedziałam, że w niej jestem jak się tylko dowiedziałam to rzuciłam a i tak mam wyrzuty sumienia do teraz i jest mi tak cholernie ciężko i przez to jeszcze bardziej jestem nerwowa popi****ny nałóg
Majsii
Ilonka no oj chciałam dobrze noooooooDzięki ! Było mega zajebiste ! Tak się obżarłam, że teraz przez tą ślinę na monitorze nie widzę co piszę
Ten obrazek to była motywacja żeby iść obierać ziemniaczki
kaasiorek84
nom wróciłam, nie ma to jak się oczyścic hihiih a tak serio, to już trzeci dzień bolą mnie piersi, ale tak masakrycznie:-) dosłownie puchna, ze nie mogę się dotknąć (ku zadowoleniu mojego misia) tez tak macie????
reklama
Ilonaa
Mein Schatz :)
Gucha90 z matematyki. Dzis mam dziewczynę z 3 klasy liceum wiec będzie to już cięższy kaliber
Mój też by miał pewnie opory żeby chodzić hehe może boją się, że będą wyglądać podczas nauki oddechu TAK JAK NA ZDJĘCIU ?
Załączniki