kaasiorek84
Fanka BB :)
Ja też wiele razy się boję, ze brzydne w oczach miśka, ale mi tego nie powie, żeby nie robić przykrości ale uspokaja mnie jak da klapsa w tyłek i zamruczy hehehe no i jak wyrywa się do masażu obolałych piersi:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
coś wiem niestety na ten temat u mnie zawsze też pełno rzeczy poroznoszonych po całym domu a z sypialini do brudaka rzeczy wynosi raz w tygodniu jak już pomarudzę że pranie wstawiam a tam pusto a później nie wiadomo skąd pełen brudak, ale poza tym to nie mogę za bardzo narzekać posprząta, pozmywa, wyprasuje (sobie koszule) ale to dopiero jak się dokładnie powie: wymyj dziś łazienkię , nic od siebie ale i tak jest nie źleSłuchajcie czy waso faceci są takimi samymi bałaganiarzami jak mój?!?! Toć jak wraca z pracy, rzuca koszulę, spodnie pieniądze byle gdzie i o...patrzy się na mnie ze łzami w oczach a ja widzę w tych oczach tekst " Kochanie sprzątniesz za mnie" ? I tak codziennie!!!!! A mnie strzela bokami..
Ja i więcej nie będę bo mnie tu zlinczująHej kto wystawił takie pyszne fryciochy? Ślina leci, ja tylko konkreciki mogę jeść, na słodkie patrzeć nie mogę, nawet na ulubione żelki
Piersi rosną i powoli nie mieszczą się w staniku ale maż zadowolony choć czasem robi smutną minkę, że nie pozwalam dotknąć jak bolą
Co do terminu mam wg obliczeń lekarza 21.02 ale USG pokazuje 19.02 nie wiem co bardziej wiarygodne!
Dziś mam wizytę i zobaczymy czy wszystko ok! Jest mi też smutno , że nie czuje kopniaczków maleństwa Prawdopodobnie to chłopiec zobaczymy jeszcze.
Dzięki za miłe przyjęcie!!!!
Rechot1sb gratuluje magistra!
Aga B gratuluje bliźniaków!!!