reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wątek główny

Czesc Baboszki.......
Mniam jakie pyszne fryciory....smaka mi na nie zrobilas:))))
A ja w tyrce i zaluje ze nie mam na tyle czasu by czytac was regularnie....mam nadzieje ze nniedlugo pojde na zwolnienie to bede na bieząco...
u nas ok...male kopie kopie kopie.. :))))
Moj mąż kilka dni temu poczul kopniaczki pod reką..i dzis rano jak jeszcze w łozeczku bylismy nasz dzidzius buszowal:)))
calusy dla Was dziołszki
468.jpg

reklama
nom wróciłam, nie ma to jak się oczyścic hihiih a tak serio, to już trzeci dzień bolą mnie piersi, ale tak masakrycznie:-) dosłownie puchna, ze nie mogę się dotknąć (ku zadowoleniu mojego misia):baffled: tez tak macie????
Mnie bolały tylko jakoś do 9-10 tygodnia za to teraz mam brodawki na pół cycków co mi się absolutnie nie podoba :no: tylko ja tak mam ? czy Wam brodawki też urosły?
I w ogóle jakieś ciemniejsze są ;/

Słuchajcie czy waso faceci są takimi samymi bałaganiarzami jak mój?!?! Toć jak wraca z pracy, rzuca koszulę, spodnie pieniądze byle gdzie i o...patrzy się na mnie ze łzami w oczach a ja widzę w tych oczach tekst " Kochanie sprzątniesz za mnie" ? I tak codziennie!!!!! A mnie strzela bokami..

reklama
Do góry