Przynajmniej kondycję będę miała! Kij z wyborami, ale te mięśnie!Zrobimy Ci darmową kampanię każda w swoim mieście z koszulką z Twoim imieniem i nazwiskiem będzie zapierniczać Tylko hasło Ci potrzebne
reklama
" nie owijamy gówna w papierek" dobre dobre..bo polskie Ok. regulamin jest super:
Co do mieszkań, strach się rozglądac bo ceny są kosmiczne. Moja mama wykupiła mi mieszkanie nasze za 2000zł, bo jak wiecie za takie ceny można kupować mieszkania " Jeśli zajmujesz mieszkanie o statusie lokatorskim, a spłaciłeś koszty jego budowy, będziesz mógł zostać jego właścicielem po dopłaceniu nominalnej kwoty umorzonego przez państwo kredytu budowlanego lub dotacji. W różnych latach różne to były umorzenia, np. w latach 60. ok. 28 proc., a w dwóch kolejnych dekadach - 50 proc. Tak czy inaczej, dziś w praktyce będą to symboliczne kwoty. Nawet kilka czy kilkanaście złotych" Trzeba wypełnić wnioski...ale to wszystko w SM mówią
Co do mieszkań, strach się rozglądac bo ceny są kosmiczne. Moja mama wykupiła mi mieszkanie nasze za 2000zł, bo jak wiecie za takie ceny można kupować mieszkania " Jeśli zajmujesz mieszkanie o statusie lokatorskim, a spłaciłeś koszty jego budowy, będziesz mógł zostać jego właścicielem po dopłaceniu nominalnej kwoty umorzonego przez państwo kredytu budowlanego lub dotacji. W różnych latach różne to były umorzenia, np. w latach 60. ok. 28 proc., a w dwóch kolejnych dekadach - 50 proc. Tak czy inaczej, dziś w praktyce będą to symboliczne kwoty. Nawet kilka czy kilkanaście złotych" Trzeba wypełnić wnioski...ale to wszystko w SM mówią
Majsii
Fanka BB :)
Ale Super! A macie to na jakiś czas taką umowę terminową czy cos takiego?My odstępnego nie płacimy, bo to od Mieszkaniówki bezpośrednio! 7,5zł za m2, metrów jest niecałe 80 (dokładnie 78,coś tam hehe).
Ja będę głosować i wszystkich w okolicy nakłonie by głosowali na Ciebie więc do dzieła !!!!!!!!!!!!!!!!Powinnam się przygotować? Zrobić bilbordy? Plakaty? hehe! Muszę pomyśleć nad hasłem wyborczym!
Musisz się przyzwyczaić, że my mamy trochę nie teges w głowach hehe, tzn ja mówię w tym momencie o sobie żeby nie było! :-)O co chodzi z tą prezydentówną bo ja nie ten teges?
Nie mamy zarządu lutówek, i obecnie prowadzimy ostre debaty zmierzające do kampanii wyborczej!
Rehot1sb masz racje!
Czas coś wszamać! Hehe...
ooo piknik cóż za zaskoczenie....
" nie owijamy gówna w papierek" dobre dobre..bo polskie Ok. regulamin jest super:
wiesz kochana nie ma lekko bedziesz przy nas bekać pierdziec już nie mówiąc ze składamy raporty na temat porannej kupy.....no własnie u mnie ciszaaaaaa....po długim looooźnym bimbaniu ciiiszaaaaaaaa....czyzby przed burzą?????
Będę sławna! ! !
Hasło: "byle do porodu!"
o matko ide się napić....coli...na trzeźwo tego nie zniese
reklama