reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wątek główny

reklama
" nie owijamy gówna w papierek" dobre dobre..bo polskie:D:D Ok. regulamin jest super:
Co do mieszkań, strach się rozglądac bo ceny są kosmiczne. Moja mama wykupiła mi mieszkanie nasze za 2000zł, bo jak wiecie za takie ceny można kupować mieszkania " Jeśli zajmujesz mieszkanie o statusie lokatorskim, a spłaciłeś koszty jego budowy, będziesz mógł zostać jego właścicielem po dopłaceniu nominalnej kwoty umorzonego przez państwo kredytu budowlanego lub dotacji. W różnych latach różne to były umorzenia, np. w latach 60. ok. 28 proc., a w dwóch kolejnych dekadach - 50 proc. Tak czy inaczej, dziś w praktyce będą to symboliczne kwoty. Nawet kilka czy kilkanaście złotych" Trzeba wypełnić wnioski...ale to wszystko w SM mówią:)

My odstępnego nie płacimy, bo to od Mieszkaniówki bezpośrednio! 7,5zł za m2, metrów jest niecałe 80 (dokładnie 78,coś tam hehe).
Ale Super! A macie to na jakiś czas taką umowę terminową czy cos takiego?

Powinnam się przygotować? Zrobić bilbordy? Plakaty? hehe! Muszę pomyśleć nad hasłem wyborczym!
Ja będę głosować i wszystkich w okolicy nakłonie by głosowali na Ciebie więc do dzieła :-D!!!!!!!!!!!!!!!!

Rehot1sb masz racje!
Czas coś wszamać! Hehe...

ooo piknik cóż za zaskoczenie....

" nie owijamy gówna w papierek" dobre dobre..bo polskie:D:D Ok. regulamin jest super:

wiesz kochana nie ma lekko bedziesz przy nas bekać pierdziec już nie mówiąc ze składamy raporty na temat porannej kupy.....no własnie u mnie ciszaaaaaa....po długim looooźnym bimbaniu ciiiszaaaaaaaa....czyzby przed burzą?????

Będę sławna! ! !
Hasło: "byle do porodu!"

o matko ide się napić....coli...na trzeźwo tego nie zniese

Powiem tyle... CZUBKI ! :-)

A ja kur mam na coś ochotę tylko nie chce mi się isc do sklepu ;(((((( i nie mam kogo wysłać... no psa lub królika hehe:-p

reklama
Trza być twardym a nie mientkim :-p

Ja w związku z zastojem kupowym wczoraj zeżarłam kalafiora licząc na szybkie wydalenie... niestety się przeliczyłam:baffled:

Do góry