A ja całkiem z innej beczki bo dopiero zauważyłam temat mamusie luty 2010 Ja mam termin na 27 lutego I w ogóle jestem strasznie szczęśliwa tylko ostatnio coś poddenerwowana chodzę...nie wiem dlaczego? A USG mam na 22 padziernika być może już będzie wiadomo co to za niunia siedzi w brzuszku mym chociaż wczoraj słyszałam bardzo słabo bicie serduszka ponieważ położna stwierdziła, że niunia/niuniuś odwrócił się do nas dupką!
reklama
Nie koszuli jeszcze nie pokazywałam , bo jeszcze bedzie przy niej troche roboty . Ozdabianie najwiecej zajmie ...
a propo mieszkania ... tylko w tym problem ze ja nie ejstem w stanie palacic za mieszkanie wiecej niz 600 zł plus media ... to taka granica dla mnie ...
To zapraszam do Jawiszowic! Ja mam 80m2, 4 pokoje, kuchnia, łazienka, przedpokój i balkon za 600zł + prąd + gaz (gaz niewielki, bo tylko kuchenki się używa więc wychodzi rocznie ok 150zł). W tym mam wodę (ciepłą i zimną-kopalnia ogrzewa nam wodę!) i ogrzewanie (jak mało zużyjesz ogrzewania, to masz zwrot! raz na rok.)
Ale jak będziecie szukać, to na pewno coś znajdziecie! 3mam kciuki!
A ja całkiem z innej beczki bo dopiero zauważyłam temat mamusie luty 2010 Ja mam termin na 27 lutego I w ogóle jestem strasznie szczęśliwa tylko ostatnio coś poddenerwowana chodzę...nie wiem dlaczego? A USG mam na 22 padziernika być może już będzie wiadomo co to za niunia siedzi w brzuszku mym chociaż wczoraj słyszałam bardzo słabo bicie serduszka ponieważ położna stwierdziła, że niunia/niuniuś odwrócił się do nas dupką!
Witam i życzę spokojnej ciąży...oczywiście trzeba zapoznać się z naszymi zasadami bo są one surowo przestrzegane : ) .....maluszek poprostu się wypioł na położną.....
Majsii
Fanka BB :)
Witaj serdecznieA ja całkiem z innej beczki bo dopiero zauważyłam temat mamusie luty 2010 Ja mam termin na 27 lutego I w ogóle jestem strasznie szczęśliwa tylko ostatnio coś poddenerwowana chodzę...nie wiem dlaczego? A USG mam na 22 padziernika być może już będzie wiadomo co to za niunia siedzi w brzuszku mym chociaż wczoraj słyszałam bardzo słabo bicie serduszka ponieważ położna stwierdziła, że niunia/niuniuś odwrócił się do nas dupką!
Ja też chodzę poddenerwowana bez powodu nie ma to jak hormony
Życzę spokojnej ciąży :-)
Gucha90 witaj wśród nas! Życzymy Ci spokojnej ciąży! A co do maluszka to rosną nam małe lutowe uparciuchy hehe!
Zapraszamy do zapoznania się z regulaminem lutówek, ponieważ każda z nas 3ma się tych zasad! W wyjątkowych przypadkach można je łamać, za zgodą zarządu i jego członków!
P.S. Właśnie! Nie mamy zarządu! A mogę być członkiem? Zawsze chciałam być członkiem! hehe
Zapraszamy do zapoznania się z regulaminem lutówek, ponieważ każda z nas 3ma się tych zasad! W wyjątkowych przypadkach można je łamać, za zgodą zarządu i jego członków!
P.S. Właśnie! Nie mamy zarządu! A mogę być członkiem? Zawsze chciałam być członkiem! hehe
Majsii
SZOK! Ja w Sopocie się rozglądałam za czymś do wynajęcia ale nie będę nawet wspominac tych cen nie chcę zawału w tak młodym wieku miećTo zapraszam do Jawiszowic! Ja mam 80m2, 4 pokoje, kuchnia, łazienka, przedpokój i balkon za 600zł + prąd + gaz (gaz niewielki, bo tylko kuchenki się używa więc wychodzi rocznie ok 150zł). W tym mam wodę (ciepłą i zimną-kopalnia ogrzewa nam wodę!) i ogrzewanie (jak mało zużyjesz ogrzewania, to masz zwrot! raz na rok.)
Ale jak będziecie szukać, to na pewno coś znajdziecie! 3mam kciuki!
Za to u mnie tu gdzie będziemy teraz mieszkać to po prostu nikt nic nie wynajmuje
patisia16
6/II/10-3670g szczęścia:)
Najeli Ty już na prezydentową jesteś kandydatką I masz nasze głosyGucha90 witaj wśród nas! Życzymy Ci spokojnej ciąży! A co do maluszka to rosną nam małe lutowe uparciuchy hehe!
reklama
Majsii
https://www.babyboom.pl/forum/luty-2010-f298/wymyslamy-regulamin-d-30770/Dziękuję Wam:*
No to podajcie mi link do tych zasad bo nie wiem gdzie tego szukać?
Tylko się Kochana nie przeraź