reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

A ja całkiem z innej beczki bo dopiero zauważyłam temat mamusie luty 2010:) Ja mam termin na 27 lutego:) I w ogóle jestem strasznie szczęśliwa tylko ostatnio coś poddenerwowana chodzę...nie wiem dlaczego? A USG mam na 22 padziernika być może już będzie wiadomo co to za niunia siedzi w brzuszku mym chociaż wczoraj słyszałam bardzo słabo bicie serduszka ponieważ położna stwierdziła, że niunia/niuniuś odwrócił się do nas dupką!:):)

reklama
Nie koszuli jeszcze nie pokazywałam , bo jeszcze bedzie przy niej troche roboty . Ozdabianie najwiecej zajmie ...

a propo mieszkania ... tylko w tym problem ze ja nie ejstem w stanie palacic za mieszkanie wiecej niz 600 zł plus media ... to taka granica dla mnie ...

To zapraszam do Jawiszowic! Ja mam 80m2, 4 pokoje, kuchnia, łazienka, przedpokój i balkon za 600zł + prąd + gaz (gaz niewielki, bo tylko kuchenki się używa więc wychodzi rocznie ok 150zł). W tym mam wodę (ciepłą i zimną-kopalnia ogrzewa nam wodę!) i ogrzewanie (jak mało zużyjesz ogrzewania, to masz zwrot! raz na rok.)
Ale jak będziecie szukać, to na pewno coś znajdziecie! 3mam kciuki!

A ja całkiem z innej beczki bo dopiero zauważyłam temat mamusie luty 2010:) Ja mam termin na 27 lutego:) I w ogóle jestem strasznie szczęśliwa tylko ostatnio coś poddenerwowana chodzę...nie wiem dlaczego? A USG mam na 22 padziernika być może już będzie wiadomo co to za niunia siedzi w brzuszku mym chociaż wczoraj słyszałam bardzo słabo bicie serduszka ponieważ położna stwierdziła, że niunia/niuniuś odwrócił się do nas dupką!:):)

Witam i życzę spokojnej ciąży...oczywiście trzeba zapoznać się z naszymi zasadami bo są one surowo przestrzegane : ) .....maluszek poprostu się wypioł na położną.....

Witaj serdecznie :)
Ja też chodzę poddenerwowana bez powodu nie ma to jak hormony :-D
Życzę spokojnej ciąży :-)

Gucha90 witaj wśród nas! Życzymy Ci spokojnej ciąży! A co do maluszka to rosną nam małe lutowe uparciuchy hehe!
Zapraszamy do zapoznania się z regulaminem lutówek, ponieważ każda z nas 3ma się tych zasad! W wyjątkowych przypadkach można je łamać, za zgodą zarządu i jego członków!

P.S. Właśnie! Nie mamy zarządu! A mogę być członkiem? Zawsze chciałam być członkiem! hehe

To zapraszam do Jawiszowic! Ja mam 80m2, 4 pokoje, kuchnia, łazienka, przedpokój i balkon za 600zł + prąd + gaz (gaz niewielki, bo tylko kuchenki się używa więc wychodzi rocznie ok 150zł). W tym mam wodę (ciepłą i zimną-kopalnia ogrzewa nam wodę!) i ogrzewanie (jak mało zużyjesz ogrzewania, to masz zwrot! raz na rok.)
Ale jak będziecie szukać, to na pewno coś znajdziecie! 3mam kciuki!
:szok::szok::szok::szok::szok: SZOK! Ja w Sopocie się rozglądałam za czymś do wynajęcia ale nie będę nawet wspominac tych cen :-D nie chcę zawału w tak młodym wieku mieć :-D
Za to u mnie tu gdzie będziemy teraz mieszkać to po prostu nikt nic nie wynajmuje :baffled:

Gucha90 witaj wśród nas! Życzymy Ci spokojnej ciąży! A co do maluszka to rosną nam małe lutowe uparciuchy hehe!
Zapraszamy do zapoznania się z regulaminem lutówek, ponieważ każda z nas 3ma się tych zasad! W wyjątkowych przypadkach można je łamać, za zgodą zarządu i jego członków!

P.S. Właśnie! Nie mamy zarządu! A mogę być członkiem? Zawsze chciałam być członkiem! hehe
Najeli Ty już na prezydentową jesteś kandydatką:-D I masz nasze głosy:-D

reklama
Do góry